Szép jó estét,
Gabus, nagyon helyes kis pasit találtatok Livinek!

Bár a menyasszony sem egy boszorkány!(legalábbis kinézetre

)
Ilba, nagyon szupi ez a sapi. Turis? És benne a gyerek? Azt hol találtad

? Ha az ember talál egy jó turit, akkor oda hosszú iedeig visszajár, mikor Zsó pici volt még bp-n laktunk csak turiból vásároltam. Pont most kaptam vissza egy nagy adagot, 3-4 évesre való lányruhákat, még mindig tök jó állapotban, pedig hordta, vagy 3 gyerek. Még Julcsi előtt adom is újra tovább.
Manapság is vadászom a jó helyeket, csak mivel itt lakunk+3 a gyerek, kicsit nehezebb.
Figyi, lehet, hogy megkérnélek valamire. messze van tőletek a Kabar utca? Vettem a teszveszen egy MAM ivópoharat, és ha közel lenne hozzátok ez a hely, vagy féluton tudnál találkozni az eladóval, megkérnélek, hogy hozd el. De nem tudom, ti merre, ezért még nem kérlek meg
De jó, mamac, hogy itt vagy megint, már hiányoltunk! Meg a képeiteket is!! tegyél még és írjál még!
Cool, én mindig

, ha olvasom a hsz-eidet. Asszem te jó orvosság lennél depresszió ellen! Nem feltétlenül nekem, bár hasonlóan ideges természet vagyok mint te

, de azért jó, hogy recept nélkül elérhető vagy!!!
Eszti, Benyó annyira édes, hogy olyan apró még, de már annyi mindent tud!! És már az alma is ropog a foga alatt!Apropó, hallottátok, hogy Cini utolsó dutyiban töltött heteit a Tv2 leforgatja?! Ennyi pénzből, már ki tudta volna fizetni a büntetést... szerintem