Ildibaba
Én is Mészáros dikihoz járok, immáron lassan 6 éve, 2 éve szültem nála, szerintem, ha őt választod, jó kezekben leszel. Bátran merem ajánlani! Fiatal, jó humorú, nagyon jó uh-s!, és minden bugyuta kérdésre válaszol, és később is megismeri az embert, amikor mág ritkábban kell járni hozzá.
Szülésfelkészítő
Mi nem voltunk, de a férjem olyan flottul helytállt a szülés alatt, csinálta ő mindent, szaladgált a vizes csap és köztem, hogy nedvesítse az arcom. Állítgatta az ágyat. Masszírozni nem nagyon kellett, mert olyan gyorsan szültem, hogy nem lett volna rá idő, meg nekem a derekam egyáltalán nem is fájt. Támasztotta a fejem stb. Szerintem jó, ha van a szülésfelkészítő, de nem minden esetben viselkednek úgy az apák, ahogy azt ott elvárják tőlük. Lehet egészen más szitu lesz éles helyzetben, ahol sokkal ösztönösebben fognak helytállni.
Böbike
Aranyér
Szerintem sokan hasonló cipőben járunk szülés után. Te még elég friss anyuka vagy, még pár hétig eltarthat ez az állapot. Aurobin kenőcsöt használtam pár hétig, aztán rendbejött minden. Ha esetleg így sem múlnak a panaszok, akkor érdemes felkeresni szakembert. Lézerrel pillanatok alatt és fájdalommentesen tudják kezelni, és nagyon gyors a gyógyulás. (Apukámnak volt elég durva és azóta panaszmentes)
Tóth dr.
Én a szülés utáni mellgyulám vizsgáűlatakor találkoztam vele. Nem tetszett, mert elég kimért volt, egy mosoly nem jött le az arcáról. Ennek ellenére azt mondhatom róla, hogy egy nyugodt ember. Pl. kapásból antibiotikumot írt fel a gulladásra, ami végülis ne rossz, csak nem akkor, amikor babát szoptat vki, akinek pár hetesen még igencsak leterhelné a bélrendszerét egy kis antib. Helyette a gyerekdrnő segített 3 napos homeopátiás kezeléssel, amitől el is múlt a gyulladás.
Böbike
"A kórházban még lehetőséged van (nagy segítség mellett) pihenni, mert utána pár évig úgysem fogsz :-). "
Ez bizony igaz!
A kórházban tényleg jót lehetett pihenni.
Kriszpy
Nem magánkórház a Kútvölgyi.
Csak sokszor alapítványi pénzekből tartják fent a szülészetet. Persze az államis támogatja, ugye sok állambácsi is jár ide, többek között Orbán Viktor csemetéi közül is sok itt született, nemrég pl. az 5.
Archívba sok mindent találsz, főleg Rákóczi Ági írásait mazsolázd, ő uis a főnővér és szuper szülésznő a szülészeten, aki rengeteg hasznos infóval szokott ellátni időnként bennünket.
Magánkórház, ahol szülni is lehet, egy van, a Teleki Magánkórház.
gumicukor