Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Én ma megyek először tornára (kismama fitness), mondjuk nem a Kútvölgyibe, hanem az Arany J. u. 10-be az aktív Szülés Központba. Már voltam megnézni, nagyon aranyos, gyógytornász lány tartja, szülés után pedig lehet baba-mama tornára menni. Ha érdekel esetleg titeket, holnap majd írok róla, hogy milyen volt. Nekem most kezdett el látványosan "gömbölyödni" a pocakom és ettől eléggé fáj a derekam, ezért már nagyon vágyom egy kis mozgásra.
Adika
adika

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat. Sára baba azóta is nagyon jó kislány.

Csak csatlakozni tudok Jucushoz, ami a felkészítő tanfolyamot illeti. A dietetikus tanácsadáson elég vicces volt, hogy már hatalmas pocakkal ültünk ott, majd kaptunk egy táblázatot, hogy mennyit ajánjatos hízni (úgy emlékszem 11 kg) és már a legtöbb kismama túlvolt ezen a büvös számon.
A kismamatorna ingyen van, amikor én jártam épp akkor csökkentették le a 10 ingyenes alkalmat 5-re (mondván nagyon sokan vagyunk). Lehet, hogy ez azóta megint változott. A kismama tornával egy baj van, hogy a termek, ahol tartják őket (én két teremben voltam) rettenetesen kicsik, maximum hat ember fér el bennük.
Képet még nem tudok küldeni, mert egy hibaüzenetet ír, hogy "a feltöltött kép meghaladja a maximális 650-700 pixel méreter"; ez viszont meghaladja az én képességeimet. :-)

Böbe
böbike

Jucus!

Én úgy tudom az 5 nap pótszabihoz nem kell különösebben intézni semmit (a férjem most vette igénybe és nem mondta, hogy bármit kellett volna tennie), csak egy kikötés van, hogy a gyerek születését követő 2 hónapban kell igénybe venni.

Böbe
böbike

Böbe!

Arra emlékszem, hogy ha pénzt is akar az ember arra az 5 napra, akkor valami igazolást kell szerezni a munkahelytől, amit le kell adni valami hivatalban.

A dietetikus nálunk még viccesebbet mondott: az ideális a 9!!! kg hízás, egyenletesen elosztva a 9 hónap alatt. Azaz heti 200-250 g-os adagokban. KépKépKép

Jucus
ljucus

Ha lehet reklámozni, én a Rókus Kórházba jártam (járok) kismamatornára, tök jó, eddig egyszerre max. 5 ember volt, és olcsó is. Részleteket szívesen írok mailben...
ljucus

Jucus!

Ezt azért nem értem, mert a munkahelyed adja a szabadságodat és a béredet is, mért jönne a képbe bármiféle hivatal?

Ez a kilenc kiló tényleg vicces!

Böbe
böbike

Böbe!

Az extra 5 napot nem a munkahely fizeti, hanem állambácsi valami módon, csak arra nem emlékszem, milyen hivatalon keresztül...

Jucus
ljucus

Jucus!

Utána érdeklődöm a mi "béreseinknél", és ha megtudok valamit, akkor megírom. Valószínüleg neked lesz igazad, mert a férjem munkahelyén a bérszámfejtő -mint kiderült- nem túl felkészült a témában.
Most megpróbálok küldeni egy képet Sáráról. Ezen a képen már kerek 4 napos a kiscsaj.

BöbeKép
böbike

Böbe!

Nagyon édi a kisbabád!!!! Kép
ljucus

Böbe!
Tündéri a kislányod! Annyira hihetetlen hogy pár hónap múlva én is így tarthatom a kezembe a saját kisbabámat! Anya leszek!!!!

Adika!
Hurrá! Én meg október 30-ra vagyok kiírva! Az csak 1 nap különbség! Mocorog már a babócád? Nekem ma mozdult meg először úgy igazán, addig csak úgy motoszkált! Neked is az első?
Ma lett meg az Afp eredményem és minden oké, 26.-án megyek UH-ra.

Liv!
A hallottak alapján engem sem igazán izgat az első két alkalom, de a többi az mindenféleképp érdekelne!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok és köszi!

Csak egy tanács mindazoknak, akik a felkészítő tanfolyamra mennek. Ha apás szülést terveztek (nekem leírhatatlanul sokat segített, hogy ott volt velem a férjem) mindenképpen vigyétek el a párotokat is az előadásokta. De a harmadikra (szülés, együtt szülés) és az ötödikre (szülőszoba látogatás) feltétlenül. A gyermekágy és szoptatás (4.ea) nem annyira izgi Nekik szerintem.

Böbe
böbike

Böbe!
Nagyon aranyos a kislányod, gratulálok!

Györgyesz!
Nekem kedden lesz AFP eredményem, utána megyek vissza a dokihoz és majd akkor beszéljük meg az UH időpontot, szerintem kb. jún. elején lesz.
Én pár napja este érzem, hogy mocorog, addig csak egyszer-kétszer éreztem olyasmit, mintha keresztbe fordult volna és akkor kicsit megnyomta a hasam. A férjem már alig várja, hogy ő is érezhesse, hogy mozog. Nekem is az első.

Adika
adika

Akinek messze van a Kútvölgyi, kismamatorna van a MÁV-ban is, én is oda jártam, mert közel volt a munka- és lakhelyemhez. Viszont a Kútvölygiben szültem.
Bárki mehet oda, nem csak azok akik majd a MÁV-ban szülnek.
Én nagyon sok mindent tudtam használni a szülés alatt és után az ott tanultakból. Pl. a légzést még a mai napig is + a relaxációt. Intimtorna is szuper volt. Megtanítják hogyan kell majd nyomni szüléskor, rengeteg vajúdási pozíciót, óriási labda. 2 tornatermük van, több csoport is volt, amikor én jártam. Ha meg megvan a baba, akkor lehet baba-mama tornára járni. Olyan jó ám azokkal járni akikkel együtt voltatok pocisok Kép
2 éve 1 alkalom volt 200 ft. Telszámot nem tudok, csak a MÁV kp-i számát, ott biztosan adnak felvilágosítást a gyógytornán : 475-26-00

pusz
szép gömbölyű pocakokat.

ui:
hízás kikötése Kép mekkora hülyeség. Én zabáltam egy csomót és mégiscsak 9 kg-t híztam. Monsjuk sosem repkedtek rám a kilók, annak ellenére, hogy mindent eszek most is és korábban is.

KépKép
KépKép
gumicukor

Jucus!

Igazad volt, az 5 napra jutó bért a Magyar Állam Kincstár adja, nem a munhahely.
Kell hozzá egy nyilatkozat az apától és a kicsi anyakönyvi kivonata. Ezután a munkahely az 5 napra jutó bért és közterheit megigényli a Magyar Állam Kincstártól egy formanyomtatványon.

kapcsolódó jogszabályok:
305/2002 Kormányrendelet
Munka Törvénykönyv 138/A

Ha bárkinek szüksége van egy nyilatkozat tervezetre, vagy a jogszabályok ide vonatkozó részére, szívesen elküldöm.

Böbe
böbike

Sziasztok,
Ildi vagyok és egy rövid ideje kezdtem el böngészni az oldalt. Tanácsot és infót szeretnék kérni tőletek. Most tervezgetjük a babavállalást, de még nőgyógyászom sincs, mivel alig egy éve lakunk Budapesten. Tudtok ajánlani egy megbízható orvost a Kútvölgyiben, illetve írni arról, hogy milyen az ellátás, a szülési alternatívák stb. Amit eddig olvastam, az nagyon pozitív volt.
Előre is köszönöm:

Ildi
ildibaba

Szia Ildi!
Én Mészáros Gáborhoz járok, őt nagyon-nagyon tudom ajánlani, szerintem nagyon jó orvos, de tegnap találkoztam ultrahangon Vida Gáborral, ő is nagyon szimpatikus volt nekem.
Nekem nagyon szimpatikus a Kútvölgyi, de bővebben szerintem (szülés stb.) azok adjanak tájékoztatást, akik már tapasztaltabbak nálam. Kép
Liv

Kép

Kép
liv

Böbike, szerintem teljesen igazad van, ezen a két előadáson ott kell lennie a papának is.
Györesz, ti is apás szülést terveztek?

Kép

Kép
liv

Szia Ildi!

Én most május 8-án szültem Vida Gábornál, megbízható, fiatal, jó humorú. Szóval nekem Ő nagyon bejött. De mindenképpen a személyes találkozás a döntő.
Sípos doktort nem ajánlom, nekem nagyon-nagyon rossz és felejthetetlen találkozásom volt vele.

Egy kis segítséget kérnék: Aranyér problémára gyors és hatékony megoldást keresek. Mostanáig semmi panaszom nem volt és most előjött ez. Járt valaki szülés után hasonó cipőben?

Böbe
böbike

Sziasztok!

Én Hegedűs doktorhoz járok, és ő is tök korrekt. Kissé laza, nincs millió vizsgálat, nincs bájcsevegés, de eddigi tapasztalataim alapján mindig elég körültekintő volt. Amikor kellett, szigorú is tudott lenni.

Böbike! Hogy néz ki Sípos dr? Én egyszer ultrahangon voltam egy fiatal dokinál, aki nagyon nem lopta be magát a szívembe.

Ja, és az említett előkészítős alkalmakon mi is papástul voltunk. Bár majdnem elaludt, azért biztos vagyok benne, hogy kellett ez neki. Kép

Jucus
ljucus

Ja, aranyér...
Hosszú távon az intimtorna segít tünetmentessé tenni, de nem hiszem, hogy ez lenne rövid távon a leggyorsabb megoldás...
ljucus

Szia Ildi!

Én Tóth dokihoz járok, és bátran ajánlhatom neked. Nem az a bájolgó típus, sőt inkább határozott, de türelmes és végtelen kedvesség valamint nyugalom árad belőle. Nekem ezek fontos dolgok. Most készülünk az első babánkra (30. hétben járok), és terhességgel kapcs.-ban csak a legjobb tapasztalataim vannak; ehhez nagyban Tóth doki is hozzájárult. No, kiömlengtem magam Kép

Van valaki aki július közepére várja babáját?

P.
pitypang

Jucus!

Hát nem mondanám, hogy Sipos dr. olyan fiatal lenne, bár attól függ ki mit ért alatta. Kb. 50-es, elég magas és nem túl szimtatikus. Ja és emberileg egy nagy nulla.

Ildi!
Úgy tudom egyébként, hogy a dokik általában párban dolgoznak, így helyettesíteni tudják egymást, ha éppen a szülés időpontjában a Te orvosod nem érne rá. Asszem a Tóth dokinak a Vida doktor a "párja".

Böbe
böbike

Sziasztok,

nagyon köszönöm, hogy írtatok. A Tóth és Vida dokiról már én is sok jót hallottam. Azt szerettem volna még kérdezni (bár valószínüleg még biztosan sok minden eszembe fog jutni), hogy milyen szülési alternatívák vannak a Kútvölgyiben vagy vannak-e egyáltalán?

Ildi
ildibaba

Liv!
Mi is apás szülést szeretnénk, legalábbis most úgy néz ki! Aztán az úgy is a célegyenesbe döl egy, hogy a kispapa hogy bírja!

Én a Szathmáry dokihoz járok, bár ő még nagyon új a Kútvölgyibe, a Csepeli bezárása után ment át oda. Én már évek óta hozzá járok és meg vagyok vele elégedve! Rendel Csepelen, Budaörsön, XI. kerületbe.

Györgyi

Kép
Kép
györesz

Györesz!

Szerintem a kispapák sokkal többet és jobban bírják, mint mi azt előre elgondoljuk (de persze biztosan ez csak ott derül ki). Bátrak, erősek, segítenek ahol tudnak. És a gyerkőc megszületése egy olyan fantasztikus dolog, amit ha lehetőség és szándék is van rá együtt kell megélni.

Böbe
böbike

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni azokat, akik nemrég szültek a Kútvölgyiben, hogy már van-e lehetőség arra, hogy a baba éjszaka is a mama mellett maradhasson.
Köszi.
Liv

Kép

Kép
liv

Szia Liv!

A Kútvölgyiben csak baba-mamás szobák vannak és természetesen éjszakára is Nálad maradhat a babád. De mivel a szobák 3 és 4 ágyasok mi a szobatársaimmal megbeszéltük, hogy nem zavarja-e a másikat, ha éjszakára bentmarad a kicsi. Ha később felsír még akkor is ki lehet vinni a "bázisra", hogy nem ébressze fel a többieket, ha úgy látod jónak. Ha kint hagyod a csecsemősöknél, akkor is meg lehet kérni Őket, hogy hozzák be a kicsit szoptatni, ha felébred. De ez úgyis attól függ, hogy mennyire fog megviselni a szülés és az azt követő felépülés. A kórházban még lehetőséged van (nagy segítség mellett) pihenni, mert utána pár évig úgysem fogsz :-).

Böbe
böbike

Sziasztok!Kép

Én ebben topikban most új vagyok, mert a segítségeteket szeretném kérni. Én igaz még csak 9 hetes terhes vagyok, de az orvosom a Kútvölgyiben van. Viszont már a többedik emberkétől hallom, hogy az magánkórház. Megtudja valaki mondani nekem, hogy mik az árfolyamok most ott? Az orvosom Dr.Tóth Ferenc.
Ha nem szeretnétek ide írni, akkor itt az e-mail címem: donnper@axelero.hu
És hogy van, minden szobához tartozik wc-fürdő, vagy pl. a folyosó végén van?
Úgy olvasom, hogy nem rosszak a körülmények.
Nagyon szépen köszönöm az információt.

Kriszpy
kriszpy

Sziasztok!
Köszi az infókat. Tud valaki elérhetőséget mondani Vida Gáborhoz? Van magánrendelése, s ha igen, milyen "tarifával" dolgozik, hogy rendel stb.? A profilomban van e-mail cím, de azért leírom: i-2@freemail.hu.
Szép hétvégét mindenkinek!

Ildi
ildibaba

Szia Kriszpy!

Hogy érted azt, hogy magánkorház?
A szobákról (az alapítványit kivéve) nemrég írtam. Szerintem érdemes egy kicsit az archivba belenézegetni.

Böbe
böbike

Böbe, köszi a választ!
Amikor a te babád született, veled bent maradt éjszakára? Neked mi a tapasztalatod, a szobatársak hogy állnak ehhez a témához? A többiekkel bent maradt éjszaka a bébi?

Kriszpy, a Kútvölgyi nem magánkórház. Szerintem is olvasd vissza az archivot, esetleg keress rá arra, ami konkrétan érdekel, én is ezt csináltam először, és megérte, rengeteg infót lehet így szerezni. Az árakról szerintem az tud többet mondani, aki Tóth Ferenchez jár, mert szerintem minden más orvosnál más a tarifa, attól is függően, hogy van-e magánrendelése, vagy a kórházban fogad stb.

Liv

Kép

Kép
liv

Ildibaba!

Ha jól emlékszem valaki nemrégiben megírta Vida Gábor elérhetőségét, de ha a Kútvölgyit hívod a központi számon (majd kapcsoltatod a szülészetet), biztos tudsz Vele beszélni. Javaslom, hogy ne 9 és 1/2 12 között hívd az osztályt, mert mostanában elég gyakran voltam bent ebben az időben és annyira el volt foglalva mindenki délelőtt, hogy nem nagyon kapkodták föl a telefont.

Böbe
böbike

Liv!

Nekem nagyon nagy szerencsém volt, egy háromágyas szobában voltam két hagyon szimpatikus kismamával. Bár mindhárman első szülő kismamák voltunk, mégis nagy segítségére voltunk egymásnak.
Én az első este nem aludtam együtt a kicsivel, nem is próbáltam, mert este 9-10 körül amikor ágyba kerültem már mintegy 40 órája ébren voltam és nagyon nagy szükségem volt a pihenésre. A következő éjszakát együtt kezdtünk el a kicsivel, de az éjszaka közepén felsírt, bár tudtam, hogy 10-15 perc múlva elaludna, de aznap szült az egyik szobatársam és úgy gondoltam nem lenne túl kedves dolog, ha az én babám miatt nem tudna pihenni, ezért kb. 3 órára kivittem a bázisra. A harmadik nap együtt aludtunk. A negyedik éjszaka is mikor felsírt kivittem a bázisra, mert a harmadik szobatársnőm nagyon kimerült volt (annyira, hogy a csecsemősök mondták neki, hogy hazamenetel előtti utolsó nap inkább hagyja a bázison a babáját és próbáljon meg minél többet pihenni), ezért nem akartam zavarni.
A szobánkban ebből semmiféle konfliktus nem volt.
(Amennyire én láttam, szinte mindenki a babájával kezdte az éjszakákat, de hajnalra elég sok kicsi volt már a bázison)
Hát így.

Böbe
böbike

Lányok Kép

Köszönöm szépen az infot, vissza is olvastam. Kezdetben elég ennyi info, a többit úgyis megtudom, amikor kell. Nem igaz?
Van valaki,aki december 24.-e környékére van kiírva?

Kriszpy
kriszpy

Böbike, múltkor elfelejtettem:
köszi a papa szabis infókat...
ljucus

Böbe, köszi az infókat.

Kriszpy, szerintem nézz át a gyermekek/magzatok kor szerint alatt a téli babák topikba is (de azért persze ebben a topikban is maradj! Kép ), mert ott biztos találsz olyat, aki dec. közepére-végére van kiírva!

Liv

Kép

Kép
liv

Sorry, megnéztem, és most látom, hogy még csak 2004. tavaszi, nyári és őszi babák topik van, téli még nincs! Bocs!

Kép

Kép
liv

Krispy, akkor gyere át az őszi babák topikba, ott pl. van egy kismama, aki dec. 15-ére várja a babáját!

Kép

Kép
liv

Böbe!
Tündéri a picur! Annyira hihetetlen, hogy nekünk is lesz egy kis tündérkénk "hamarosan" (még maradjon csak odabent egy kicsit).

Liv, Györesz!
A második engem sem érdekel, de az elsőre lehet azért elmegyek.

Nálunk is papás szülés lesz-apuci nagyon szeretné.
Nekem azt mondta egy két babás munkatársam aki szintén a Kútvölgyibe szült, hogy élvezzem aazt a pár napot amíg bent vagyok a kórházban és pihizzek, mert utána nem fogok tudni. Szóval vitessem el éjszakára a kicsit, de hozzák be ha szopizni akar. Ez a megoldás tetszik, de majd meglátjuk mennyire lesz sírós a kicsi.
aticica

Ildibaba
Én is Mészáros dikihoz járok, immáron lassan 6 éve, 2 éve szültem nála, szerintem, ha őt választod, jó kezekben leszel. Bátran merem ajánlani! Fiatal, jó humorú, nagyon jó uh-s!, és minden bugyuta kérdésre válaszol, és később is megismeri az embert, amikor mág ritkábban kell járni hozzá.

Szülésfelkészítő
Mi nem voltunk, de a férjem olyan flottul helytállt a szülés alatt, csinálta ő mindent, szaladgált a vizes csap és köztem, hogy nedvesítse az arcom. Állítgatta az ágyat. Masszírozni nem nagyon kellett, mert olyan gyorsan szültem, hogy nem lett volna rá idő, meg nekem a derekam egyáltalán nem is fájt. Támasztotta a fejem stb. Szerintem jó, ha van a szülésfelkészítő, de nem minden esetben viselkednek úgy az apák, ahogy azt ott elvárják tőlük. Lehet egészen más szitu lesz éles helyzetben, ahol sokkal ösztönösebben fognak helytállni.

Böbike
Aranyér
Szerintem sokan hasonló cipőben járunk szülés után. Te még elég friss anyuka vagy, még pár hétig eltarthat ez az állapot. Aurobin kenőcsöt használtam pár hétig, aztán rendbejött minden. Ha esetleg így sem múlnak a panaszok, akkor érdemes felkeresni szakembert. Lézerrel pillanatok alatt és fájdalommentesen tudják kezelni, és nagyon gyors a gyógyulás. (Apukámnak volt elég durva és azóta panaszmentes)

Tóth dr.
Én a szülés utáni mellgyulám vizsgáűlatakor találkoztam vele. Nem tetszett, mert elég kimért volt, egy mosoly nem jött le az arcáról. Ennek ellenére azt mondhatom róla, hogy egy nyugodt ember. Pl. kapásból antibiotikumot írt fel a gulladásra, ami végülis ne rossz, csak nem akkor, amikor babát szoptat vki, akinek pár hetesen még igencsak leterhelné a bélrendszerét egy kis antib. Helyette a gyerekdrnő segített 3 napos homeopátiás kezeléssel, amitől el is múlt a gyulladás.

Böbike
"A kórházban még lehetőséged van (nagy segítség mellett) pihenni, mert utána pár évig úgysem fogsz :-). "
Ez bizony igaz! Kép A kórházban tényleg jót lehetett pihenni.

Kriszpy
Nem magánkórház a Kútvölgyi.
Csak sokszor alapítványi pénzekből tartják fent a szülészetet. Persze az államis támogatja, ugye sok állambácsi is jár ide, többek között Orbán Viktor csemetéi közül is sok itt született, nemrég pl. az 5.
Archívba sok mindent találsz, főleg Rákóczi Ági írásait mazsolázd, ő uis a főnővér és szuper szülésznő a szülészeten, aki rengeteg hasznos infóval szokott ellátni időnként bennünket.

Magánkórház, ahol szülni is lehet, egy van, a Teleki Magánkórház.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Nekem még mindig annyira hihetetlen ez az egész, beszélünk róla és mégis annyira távolinak tűnik, pedig már csak 22 hét. Nemsokára ott fekszek a kórházba és mellettem egy csöppség, akinek én vagyok az anyukája!!!
Nagyon örülök, hogy majd ott lehet velünk a babuci! Persze szerintem is jó ha kicsit kihasználjuk, hogy a kórházba még talán tudunk egy kicsit pihenni! Ez attól is függ, hogy mennyire kimerítő lesz a szülés, milyen hosszú lesz a vajúdás, de az tuti, hogy bármennyire ki leszek akkor sem lesz egyszerű elaludnom majd! Tuti, hogy ezerrel fog járni az agyam a lurkón, hogy mi hogy lesz otthon, stb. Olyan messze van és mégis annyira közel!

Szép napot mindenkinek!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Gumicukor
Örömmel olvasom írásaidat és a kis Dani is gyönyörű. :-)Most még mindig tobzódom, hogy kit válasszak. Olyan megnyugatató dolgokat olvasni Vida Gáborról és a Te orovosodról is. Tudnál valami elérhetőséget adni Mészáros dokihoz? Van magánrendelése? stb.

Köszi - Ildibaba
ildibaba

Györesz
Nekem viszonylag gyors volt az első szülésem (16.30-19.20-ig), nem készített ki nagyon, saját lábamon jöttem ki a szülőszobából. Mégis a 2 órás megfigyelésen azt gondoltam, de jó lesz aludni egy nagyot, mert azért egy kicsit elfáradtam, de amikor vágre az ágyamba kerültem, akkor meg sehogy sem ment az elalvás. Fájtak a lábaim, állandóan pisilni kellett járnom, éhes és szomjas voltam, ráadásul cefetül meleg volt júliusban a szobában, a szobatársam meg nem volt hajlandó kinyitni, pedig nem volt első éjjel a baba velünk.
De utána való napokban azért én is jókat aludtam, amikor kint volt a babám és ő is aludt. Ott szuszogott mellettem Kép
ha gondoljátok itt megkuksizhatjátok a szívtiprókámat: http://ocsidani.fw.hu

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Ildibaba
A kórház kp-i számán tudsz érdeklődni Mészáros Gábor dr iránt.
Egyébként van magánrendelése, a kismamákat egy idő óta már ott fogadja, én 2 éve még a kórházban találkoztam vele mindig.

Írj mailt ide: karolina.csik@freemail.hu és írok bővebben az elérhetőségekről.

gumicukor

ui:
liv, neked is írok még ma mailt!

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Gumicukor, nagyon édi, jófej kisfiad van!!!

Jucus
ljucus

Gumicukor!
Nagyon édes a kisfiad! A babaúszás engem is érdekelne majd! Mikor keztétek el? Élvezte a fiad? Nem volt gond?

Györesz

Kép
Kép
györesz

Gumicukor!

Tényleg nagyon helyes a kisfiad!

És sajnálom, hogy nem volt jó tapasztalatod Tóth dokival kapcs.-ban, én azért továbbra is maximálisan megbízok benne Kép

Üdv mindenkinek
P.
pitypang

Sziasztok!
LivKép, GumicukorKép

Nagyon köszönöm a segítséget a tájékozódás terén. Elolvastam Rákóczi Ági írásait és így látatlanban is nagyon szimpatikus, remélem az életben is megfogom ismerni. Nagy volt az elején az ijedségem, mert én a fiamat, aki most 6.éves, a Schöpf Méreiben szültem és rettenetes élményekkel lettem gazdagabb, nagyon nem szeretném mégegyszer ugyanazt. De a Kútvölgyiről idáig csak nagyon sok pozitív dolgot olvastam. És nagyon örülök, hogy Rátok találtam!KépKépKépKép
Kiegyensúlyozott pocakosodást mindenkinekKép

Kriszpy
kriszpy

Kriszpy
szívesen, ezért vagyunk Kép

Babaúszás
4 hónapos volt a fiam, amikor elkezdtük, kezdettől fogva nagy vizibolha. Sosem sírt otthoni fürdetésekkor. Mondjuk ez egy Rák gyereknél nem is lehet gond Kép Novemberben lesz 2 éve, hogy járunk. Ugrál ülésből, állásból a medencébe, víz alól tud kikötni a lépcsőnél. karúszóval 1 éves kora óta tud lebegni és most már halad is vele, krallozik a tappancsaival. most kezdi a kezét is használni. kimászik a medence létráján. szaunázni utál Kép
viszont legyün bárhol, ha vizet lát, ő egyből ott van és menne bele, szóval résen kell lenni.

gond nem volt semmi, gondolok itt a betegségekre. sosem fázott meg, nem gyulladt be a füle, nem volt bőrproblémája, pedig novemberben kezdtük el anno.
mindenképpen csak ajánlani tudom, mert mindenkinek nagyon nagy élmény!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Köszi Gumicukor!
Biztos nagyon jó lehet! Remélem nekünk is menni fog majd! Én imádok úszni és azt szeretném, ha a kicsim is szeretné a vizet!
Hova jártok? Mennyibe kerül?

Üdv, Györesz

Kép
Kép
györesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?