Lányok,én nem hiszem,hogy csinálni fogom (fogjuk) a gátmasszázst, mert a barátnőm szülésznője is olyat mondott,hogy lehet,hogy szépen kitágul a szüléshez,és nem kell vágni,de talán úgy is marad....... Anyumnak is vágtak,és egyáltalán nem para,inkább az,minthogy majd mehessek plasztikáztatni
Szóval inkább vágjon egy olyan orvos (vagy szülésznő),aki húszmillió ilyet csinált már,minthogy én kísérletezgessek az első szülésemkor.
Szerintem úgysem úsznám meg a vágást,akkor meg feleslegesen csinálom végig ezt a vackot...
Vicky: ok,eddig jónak tűnik a csütörtök!
Kb. hol tudunk majd találkozni? Merről jössz/jöttök?
Mia: 2 nappal korábban még elég korai a teszt!!
A folyamatosan "meg akar jönni"-érzés nekem még most is van,pedig lassan betöltöm a 28. hetet...
Az éhség viszont kifejezetten jó jel!
Az nem jó,hogy apa nélkül kell menned
Homeopátiára visszatérve: a bogyókat végigcsinálom,ártani nem tudok vele,az oscillo-nál már megszoktam,hogy olyan édes,engem az nem zavar,főleg ha a jó ügy érdekében történik
Nekem megnyugtató,hogy felkészítem vele a méhszájat,stb.
És mint tudjuk,minden bogyónak (gyógyszernek is) akkor van hatása leginkább,ha hiszel benne.
Olvasgattam még tegnap,és elég jókat írtak az ezzel való felkészülésről (már megszült anyukák),és ha sikerülne nekem is ezzel gyorsabbá és kevésbé fájdalmassá tenni a vajúdást,akkor már megérte
Picit aggódok az alkatom miatt,hogy eléggé vézna vagyok,pici a csípőm is...
Mondjuk eddig nem úgy tűnik,hogy óriásbébink lenne,de azért tuti lesz vele majd küzdelmem