Sziasztok!
No, jól elmaradtam!
Tegnap voltam nst-n, amolyan vihar előtti csend volt a szülőszobán.
Úgy néz ki, megfordult a babám, alul volt ugyanis a szívhang, és nagyon jó görbét produkált, mocizott rendesen. Fájások még egyáltalán nincsenek, de rá is érek még asszem.
Hugic!
Az eldobhatós bugyiról én is hallottam már (meg tapasztaltam is), hogy semmit nem tart, de a tena féle hálósról mindenki csak jókat írt. Már fel is próbáltam és elég feszesen tart tényleg. A Jessa betétről meg barátnőm áradozott amikor kibontottunk egyet, hogy teljesen olyan, mint a tena, csak sokkal olcsóbb, s ha tudja, hogy ilyen van a dm-ben akkor tuti ő is ilyet vett volna. (én is 10 darabosat vettem, meg egy csomag éjszakait, és még itthon van egy csomag sima betét is. ) De jó, hogy mondod, veszek azért a kínaiban én is sima bugyit, aztán meglátom melyik válik be... szoptatós melltartó gondban vagyok még, hogy vajon megnő e még a mellem, ha beindul a tej, vagy nem, de lehet, hogy azt majd kórház után veszem meg...
nekem Évike azt mondta, hogy popsitörlő, textilpelus, kissapka mindenképp kell. Eldobható pelenka sem árt, mert nem lehet tudni mennyit tudnak adni. Popsikrémre meg azt mondta, hogy adnak, de sokan nem szeretik, hát majd mindenki úgyis kitapasztalja az ő babájának mi válik be. De akkor szerintem viszek sudokrémet, biztos ami biztos. Sokat nem dob már a kórházi cuccoson.
Gabilány!
Úszógumi!
Nem hangzik hülyeségnek egyáltalán, csak olyan vicces volt ahogy írtad, hogy úgyis szezonja van.
Beyuska!
Komolyan kipróbáltad a szülőkereket?
Én azért nem...
Évike azt mondta, hogy nem sokan használják, valahogy nem válik be senkinek. nekem a kádban vajúdás szimpi, de majd meglátjuk mire lesz idő és hely...
Homeós bogyókat neked is ajánlott Évike? Képzeld, én már szedem is felváltva, meg iszom a málnalevél teát. Te hogy állsz ezekhez a dolgokhoz? mert nekem mondta, hogy nem erőlteti, csak ha hiszek benne. Meg a gátmasszázst is megkezdem a héten.
Bőröndöm már nekem is készenáll, amúgy nálunk meg építkezés van, úgyhogy sejthetitek.
Anyósoméknál lakunk, közben a kert végében épül a házunk. Szóval a kert egy romhalmaz.
De jó érzés mégis, hogy haladunk! Bár babi még nem oda születik, és még talán jövő nyáron sem lesz költözés, de amikor már érteni fogja mi zajlik körülötte, biztos ő is nagyon várja majd, hogy beköltözhessen a saját szobájába.