Sziasztok
Hat igen jol latjatok,csajozott
A kislany a baratnom kislanya es sokat vannak egyutt ha anyueknal vagyunk
csak kettesben akartak hintazni azelso kor utan
Katus
Hat megmondom oszinten en eddig 4 alakalommal hagytam ott ot anyueknal(abbol egy bolcs iszuneti het).Eloszor kaptam egy ajandek jegyet a noveremtol (amikor megszueltett a 3.kisfia az ikrek utan).Titokban inteztek a ferjemmel hogy ne tudjak nemet mpndani,akkor ovlt Alex 15 hos.4 napot toltottem naluk(es 2 napot utaztam ezert).Nagyon rossz volt az elso nap,de ott aztan babazhattam kedvemre
.Azota most nyaron a bocsis szunetre,de akkor apa kulfoldon volt,tehat total egyedul henyeltem (tessek irigykedni
minden delutan
.Ez a Becsi kotelezo ceges volt ferjestol,de szerencsere csak szorakozas
Most meg a wellnessbe a 4.hazassagi evfordulonkat megyunk unnepelni
Azert most mert anyueknal nem jo mar a tobbi hetvege.
Nekunk csak ok tudnak segiteni,mert anyosom meghalt ,meg egyebkent is Kanadaban elne apossal.
Alex nagyon szeret mamaeknal lenni,talan azert is van el jol(egy siras nelkul)mert sokat voltunk vele ott egyutt.
Most megbeszeltuk apaval hogy havi 1 hetvegen levisszuk nekik,hogy kicsit kettesben is legyunk
Detti,
Nekem alig volt pecsetem a kiskonyvben,es keres nelkul adtak az igazolast amikro hazajottunk.
Dori
Hat szerintem is kell par gyrekmentes nap.En szeretek csak no is lenni nem allandoan anya.Persze ehhez kellett az hogy Alex 2 het mulva 3 eves legyen,hamarabb nekem sem ment volna az elszakadas.Mi mindent gyerekkel intezunk,Marika ota meg nem talaltam egy megbizhato babyszittyot.Baratunk anyukajat nagyon unta,nincs unokaja nem igazan ert a gyerekekhez,es azt meg nem akartam hogy neki ne legyen jo.PErsze a neni igyekezett ,kedves volt de lattam Alexen hogy nem jon be neki.
Nekem anyukam mindent ugy csinal mint en,betratja a napirendet,sosem ad edesseget,sok gyumit,esetleg sutit eszik nala
Nekunk is 3 ho hazassag utan koogtatott Alex
Kope
En most kielvezem egy darabig a pelenkametes idoszakot
Hategyedul elmenni sem rossz,plane sok atalvatlan ejjel utan
Engem elkenyeztetett Alex mert 3 hosan mar aludt ejjel es azota is
de addig zombi voltam...
8-ig alszotok???Mazlistak,mi fel 7-ig,es akkor is igy volt ez amikor nem kellett kleni,de kakukk mano ebresztett meg hetvegen is.Bar O mar fel 9-kor alszik es akkor az estenk nyugis.
Zsuzsa
En azert mentem at mert nem tetszettek a korhazi korulmenyek.A baratnom akkoriban szult es baj volt a babaval es atvittek a Szabolcs utcaba,O meg maradt ott egyedul.Ugy voltam vele inkabb egy helyen legyek a babaval.
Zsuzska
Gratula megegyszer
LAtom a kezdeti nehezsegek utan oldodik a lheyzet.Varjuk ak epeket.Szuper hogy gyorsan regeneralodtal es hogy mindenki kedves volt a klinikan
Csajok
Praga nagyon romantikus tud lenni.Mi mar voltunk meg hazassag elott
Pusza
Kataa