Na szijjasztok!
Úgysem alszom éjjelente, gondoltam meglátogatlak benneteket is.
Coolasa:
azt a levélkét amit a többieknek elküldtél, elküldöd nekem is? kösz
Natasa:
pénteken Ringató? kaptál levelet, hogy már 9-kor is kezdődik? melyikre jöttök? utána siettek nagyon? merthogy van ott egy játszóházacska is, most nem emlékszem az árára, de mintha nem lenne túl drága
Bubek nem csatlakozol?
Sütifalós néni? homályosítsatok már fel, azt sem tudom eszik-e vagy isszák
Egeres történetek:
ha tudnátok, nekem mennyi van
1.
Melóhely, kiskonyha, egércsalád beköltözik. Mi csak a nyomaikat találjuk minden reggel, mikro, pult tele egérkakával. Egérmentesítés beindul, humánus egérfogóból kieszi a kaját, na jó akkor jöhet a gyilkos
Az irodánk meg olyan idétlenül van megcsinálva, hogy a széfet csak a konyhai vastag falba tudták beépíteni. Már hatalmas a pocakom, megyek reggel nyitom a kasszát, ugye én volnék a fő pénzügyes, hát ahány egérfogó (szám szerint 4,) abban mind egy-egy egérhulla, sőt az egyikben 2
ez egy pár napig még ismétlődik. Egy egész kolóniát számoltunk fel. Valószínűleg a szellőző csövén bejöttek, a konyha meg kánaán volt nekik. Remélem a gyerekem nem ettől lesz ütődött. Mármint attól, hogy 8 hónapos terhesen kis híján infarktust kaptam az egérlátványtól.
2.
A kedvenc párom ugyanezen mh. raktár telephelyét vezeti, ami egy tsz területén van. A raktárban eleve vannak macskák, azok gyilkolásznak nagyon. Peti szokta mondani, hogy látja, ahogy a nagymacsek tanítja egeret fogni kismacsekokat. Ha meg fog valamit, odaadja nekik, hadd játszanak vele. Azok meg elindulnak, és a popóból eszik ki a belsőséget
Gyengébb idegzetűek most ne olvassanak
Egyszer ki kellett hívni a villanyszerelőket, valami gubanc volt. Hát a villanyóra házikójába odasült 3 fekete kisegér
Le is fotóztuk, volt egy csontváz, egy múmia, meg egy friss hulla
Igaz csak telefonnal, mert akkor még nem volt gépünk, de azzal is klasszul lehetett riogatni másokat