Ilba,
remélem csak egér, nem egerek!!
A ragacs szerintem rosszabb, mint a lecsapós egérfogó, mert azon csak szenved, a lecsapóson pedig meghal rögtön
Igyekszünk a gyógyulással, Dani már jár oviba, szerintem Julcsi is napról napra jobban van. Ma a köhögés és a reggeli sok csípa miatt voltunk a szadista
dokinéninél. Igazából csak azt akartam, hogy hallgassa meg, nincs-e zöreje belülről. Adott szemcseppet, hogy azt tegyem az orrába (ugyanezt az előttünk lévő náthás 6 hónaposnak is). Ez a szemcsepp az a szemcsepp amit kötőhártyagyulladásra szoktak adni, tehát antibiotikumos
. Úgyhogy (megint
) felülbíráltam a dokinénit, és nem adtam (ha rosszabbodna adok mégis), helyette és a három napja használt orcsepp helyett du. 2x is anyatejet csöppentettem az orrába. Hatás: most sokkal tisztábban vesz levegőt, mint a napokban bármikor
Ennyit a gyógyszerekről
Vanília, akkor ezután jobban kell figyelni!!
Eszti, Ausztrália, én gondolkodás nélkül elmennék, főleg családdal, bármikor! szerintem ez nem kérdés!! De ha esetleg mégsem mennétek, van itt egy ötfős család, kis helyen is elférünk (3 fő helyén
)....
Mancs, jól belehúztatok a hozzátáplálással, másfél hete kezdtétek, nem, és volt már alma, barack, krumpli, banán! Jól bírja Petike gyomra?
Natasa? befekvős műtét lesz? mennyi idő? Talán a laparoszkópiásnál elég egy nap... Ki lesz addig Szonjával?
Ilba, Beni is ahhoz képest, hogy alig akart enni, most meg írod, hogy azt eszi, amit ti!!
Az Eltűntekről tud valaki valamit? Mamacka pl nagyon-nagyon régen volt!
Tücsi, hogy áll az építkezés?
Coolasa, ti már biztos be is költöztetek, de annyira simán ment minden, hogy említésre sem volt érdemes! A dokiról a magánvéleméynedet elküldöd nekem is? köszi
Vuka, írtad régebben, hogy te az a fajta vagy, akiről a zsoptatással mennek le a kilók. De milyen kilóóóók???? Ha 55 kg voltál 36 hetesen, max 57 a végén, nem is volt mit leadnod!!!!!!!!