Sziasztok!
any: nagyon sajnálom szegény kis Zsófit, hát ez nem lesz egyszerű, az biztos. Szója italt mi is szoktunk venni nagyobb áruházakba, van literes kiszerelés, 5-600 Ft körül van, van kakós is, meg vaníliás, az olyan madártej ízű. Apának szoktuk venni, mert néha neki is hasmenése van a tejtermékektől. Pontosan nem tudjuk melyik részét nem bírja, de szerintem a fehérjét, mert a laktózmentes tejtől is odavan. Remélem el tudjátok vinni Zsófit magánba, és nem kell októberig várni, és hamar kiderül mi a baj.
Jajj, még a szeme, meg a nózija is. Jajjhhhh És kiderült a szeme mitől lett olyan? Szúnyogcsipi, vagy ez is az allergia?
nikuc: jajj, szegény Peti, nektek sem könnyű. Itt az utcában is van egy ekcémás kislány. Hát neki is mindentől kijön az ekcémája. Imádja az állatokat, a múltkor felült egy lóra, hát utána olyan lett a bőre...
Elvileg szójás dolgokat sem ehet, az anyukája még virslit sem ad neki, meg párizsit sem. Annyira nehéz lehet így etetni őket.
wicca: szijjjaaaa! Gyönyörű Bálint baba! És nagyon szép Zsozsó is. Jók a képek. Gyere hozzánk, mesélj, hogy vagytok.
tünci: de jó is, amikor az ember tud beszélgetni valakivel!! Néha hiányzik az ember lányának a szocializáció.
katinka: nagyon ügyes Nati. Olyan édesek, mikor így verselnek, énekelnek. Meg kell őket zabálni.
beze: de jó, de jó, de jó! Ezek olyan jó pillanatok. Így utólag én is a beleimnek tudtam be az első mozgásokat, mondtam is a dokibácsinak, hogy nem érzem, hogy mozog, erre ő azt mondta, érzi azt maga, csak nem tudja még mit kell érezni.
:)
mancsa: éjjeli pecázás, nahááááát. Vigyél meleg holmit, hűvösek az éjszakák. Tesódnak jobbulást! Két varrott fejű egy családban....
Kecsketej szappan? Lehet, hogy használ. A szomszéd kislánynak már birkafagyúval kenik a bőrét, hogy ne kelljen annyi szteroidos krém. Ha beválik a szappan, majd írd meg hol szerezted, lehet mondom nekik, hogy próbálják ki ők is. Annyit szenved szegény kislány. Úgy sajnálom.
bende: de ügyes Niki, hogy csináltátok, hogy ilyen hamar szobatiszta lett? Milyen a munka? Nem vagy nagyon fáradt? Niki hogy viseli? Jól elvan a mamával?
ágica: gyors gyógyulást, millió gyógypuszi neked is, és Áki babának is. Gondolom akkor holnap nem jöttök a családi napra? Pedig talizhattunk volna, de most a legfontosabb, hogy gyógyuljatok meg!
Képzeljétek, tegnap hívott a főnököm, hát még előbb kell kezdenem a melót, eddig úgy volt, hogy aug vége, de közben meg aug 16. Hát nem nagyon örülök, de azért jó, hogy szükség van rám. Gyorsan beszéltem is az angol tanárral, ma du. talizunk személyesen, és jövő héttől intenzíven megkezdődik az angol tanulásom. Lehet nem tudok majd sűrűn jönni. Holnap meg céges családi nap lesz, oda készülünk.
Megyek is, mert a kaja csak félig van kész
Puszi mindenkinek!