Sziasztok!
Készülünk mi is Csupamókára, csak előtte még benéztem.
Emelt csp-t Lili is kap az asztma miatt, nekünk simán aláírta a papírt a pulmonológus dokinéni. Az utazási kedvezményt még nem használtuk fel eddig. Ja és a rendszeres gyógyszereket mi is támogatva kapjuk.
Any, jó, hogy legalább kiderült, mi okozza a gondot Zsófinál. Röhej ez a magyar eü, mindent csak magánban érdemes intézni, csak tudnám, minek fizetjük a tb-t.
Tünci, én már gondoltam rá, hogy jó lenne, ha jönnétek Ti is a talira, csak nem tudtam, nekiindulnátok-e. Jó lenne nagyon.
Most jutott eszembe, hogy sógornőmék jártak a Gézengúz Alapítványhoz is Dorkával, őket ismeritek? Bár ha jól tudom, Bp-en, Budakeszin és Győrben vannak csak.
Beszéd: Nati most indult be, csak lesek sokszor, hogy mennyi mindent kimond már. Magát úgy hívja, hogy A-hi-ka (=Natika).
Ja, és ha tüsszögünk, mondja, hogy egége. Megzabálom ilyenkor. Amúgy egy hónapja még alig mondott pár szót.
Jaffa, drukk az utsó vizsgához!!!! Mikor is kezded a munkát?
Remélem, jövő héten találkozunk Csupamókán.
Jaj, nem is írtam, hogy engem is hívtak, és úgy tűnik, augusztus utolsó hetében kezdek én is a munkahelyemen, egyelőre 6 órában. Aug. 1-től hívtak, de azt nem vállaltam, Lilinek 23-áig van a szünete, ez az utolsó ilyen nyár, hogy együtt lehetünk. Ezért 23-án kezdek. Vérzik a szívem, novembert terveztem, de ezekben az időkben nem merek nemet mondani, ki tudja, akkor lesz-e valami.
Most még a bölcsit kéne megbeszélnem, hogy akkor mikor kezdhetünk, addig Nati is Mamizik majd.
Lara, voltunk már a TTL-ben, de mindig Natival, és úgy nem igazán tudtuk jól megnézni a tapétákat, miközben őt kergettük.
Majd egyszer jól körülnézünk kettesben.
Könyvet végül megrendeltem, meg a lányoknak is egyet-egyet, nemsokára ők is névnaposok lesznek. Nagyon megérte, a kedvezmény több volt, mint amennyit fizetnem kell.
Ja, Ancsi, az elliptikus trénert teszveszeltük, már régóta nézegettük őket, csak a férjem mondta, hogy tudjuk be ezt névnapi ajándéknak és nem kér mást. A térde miatt most elég korlátozott, hogy mit mozoghat, tavaly futni járt meg fallabdázni, ezt most nem teheti. Na meg az elliptikust én is szeretném majd használni.
Winchi, micsoda álom.
Jók ezek a dupla hordozások.
Katinka