Ahoj.
Szami, hátha a közeli EEG-vel el lehetett csípni valami hasznos infót a rohamról... De az jó, hogy Máté már jól van
Meg hogy párod is egyre jobban.
Judit, fajintosak a képek
Dejóóóó lehetett! Jah, a magascsúszdás Grétis fotó láttán én is füttyentettem egy elismerőset
Olga, én sem itattam/tom evés közben a gyereket... elvileg nem is szabadna felnőtteknek sem, csak kaja után 1 órával...hogy ne híguljon a gyomorsav, különben nem dolgozik intenzíven.
Niki, a múltkorira
Szal Lucinál jó volt (1,1) az afp-m, napra pontosan ugyanebben az időpontban vették akkor is...hát nemtom, mijé lett most ennyivel alacsonyabb...bízom benne, hogy csak Pöttöm fiatalabb a "koránál"
Majd lejjebb részletezem, mit mondott a doki
Jaimee, nahát, ezt a földöntúli örömöt megtagadni Rékától (eddig)!?
Nagyon édesen majszol/somolyog
70%-os? Lehet kicsit késni fog a produktum
Ha már csemegeubi...Lucinál is nyerő, meg a kovászos is
Szereti a savanyú ízeket.
Noh, voltunk ma dokinál, és sikerült mennyugodnom
Azt mondta, hogy pesten protokoll ez, hogy 0,7 körül alatti afp-re visszarendelik kontrollra a kismamákat. Debrecenben meg aszonnyák, hogy 0,4-ig jó, afölött minek küldik hozzájuk az anyukákat...szal nincs egyetértés e téren. De nekem ugyi van kombinált tesztem, ami minden szempontból negatív. Uh-on is minden rendben volt. Amit lehetett, az ki lett zárva. (jaj, asszem ez a mondat valahogy nem stimmel szemantikailag
De értitek, noh
) Údhod meg lettem nyugtatva
Pöttöm egyébként nem szerette a kukucskálást , bár azért integetett nekünk egyet!
Meg elcsíptünk a monitoron egy rugdalózást, amit fajinul éreztem is
A bukija 37mm, a mellkas 40, a combika meg 20. Ez alapján kisebbek vagyunk 6 nappal... A dokit mindenesetre ez nem zavarja
Nem emelte ki.
Luci meg a rendelőben meg volt illetődve, csak bámulta a monitort, de amikor a nagyinál visszanéztük a felvételt, már mutatta a tv-ben, hogy baba
Minden gyerkőcöt babának hív, és minden állat vavau - illetve néha németesen fafau