Sziasztok!
Itt vagyok én is, úgy volt, hogy Sopronba megyünk vasárnaptól, de elhalasztottuk egy héttel. Így most két napig Lili is itthon van, eddig nem volt időm írni. Most letettem őket, Nati már alszik, Lili még épp most szaladt ki wc-re.
Pénteki találka zűrös volt az elején, de aztán jó lett nagyon. Örülök, hogy Ágicát is megismerhettük személyesen.
Köszi a pogit.
Jó volt találkozni, a játszóházban végre tényleg tudtunk beszélgetni is. Any, végül ahogy kiszálltatok, Nati el is aludt az autóban, Zsófi jelenléte tartotta csak ébren.
Szerencsére át tudtam tenni az ágyába és aludt tovább.
Tünci drága, én is annyira felháborodtam azon, amit írtál, hogy ismeretlenek így beszólogatnak.
Nem is tudom minősíteni ezeket az embereket, szégyellhetik magukat, főleg, hogy gondolom nőkről, anyákról van szó...
Azért örülök, hogy találtatok helyet és szakembert, hétvégén én is találkoztam egy fejlesztő óvónénivel, de ő korai fejlesztéssel nem foglalkozik.
Papáddal kapcsolatban pedig én is azt kívánom, hogy úgy legyen, ahogy Neki a legjobb.
Neked meg nagy-nagy ölelés!
Ágica, szorítunk mi is Neked nagyon!
Jaj, de ügyes Lottika, innen már nem lesz megállás!
Jobbulást Neki!
Winchi, jó fej a férjed nagyon, kis titkolózós.
Matyi meg Dorka nagyon édesek a képeken, végre megvolt az első randi.
Lara, de izgi időszak ez Nektek, én úgy imádtam mindent beszerezni felújításkor. Biztosan nagyon szépek lesznek a szobák, mi is tervezünk tapátát a nappali egyik falára, de még nem találtuk meg az igazit.
Betti, örülök, hogy Atinak tetszett az úszás.
Lili egészen a merülésig élvezte, onnantól egy ideig sikítva mostunk hajat, abba is hagytuk (mármint az úszást). Natival aztán nem mentünk, pedig ő jobban élvezi a vizet.
Olyan dilemmában vagyok, férjemnek kinéztem egyszer egy profi szakácskönyvet, de 13 e Ft-ba kerül, most az Alexandránál pár napig 40%-kal leértékelték, még így is olyan drágának találom viszont. De azt hiszem, megrendelem, max. megkapja majd karácsonyra. Most lesz a névnapja, de vettünk egy elliptikus trénert, amit ő fog leginkább használni, így csak apróságot kért, hát ez pont nem az.
Ja, az Alexandránál péntekig a saját kiadású könyvekre 40% kedvezmény van netes rendelésnél, már lehet bolti kiszállítást is kérni, így plusz ktsg sincs. Csomó gyerekkönyv is van, én is még átnézem újra.
Katinka