Szoótok,
Judit, benne vagy a ref. tartományba, dokibácsi szerint sincs gond, szal akkor tényleg nem lehet gond!!!!! Főleg, ha úgy érzed, hiába a majdnem 17 hét, ha később költözött pocakba babó!
Szami, barátnődéknek kitartást,r eméljük jól alakulnak majd a dolgok!
Apának meg gyors jobbulást!!! Boríték meg: már cask így mennek a dolgok....
Szomorú....
Katlina, Robika ma már jól van??? Miből derült ki, hogy kukigondok vannak? Mert még mi sem tudjuk teljesen hátrahúzni, csak úgy félig.... Ezzel már érdemes dokihoz menni?
Jaimee, azé apudat próbáld rábeszélni egy orvoslátogatásra... Vagy ő is makacsabb fajta? (mint általában az apukák?)
Kata, nálunk kisebb nátha, megfázás előtt volt étvágycsökkenés, ami akár 25 deka fyogyással is járt, mire a betegség végére értünk... De remélem nem erről van szó, csak ma nincs kedves enni... Annyiszor hallottam a védőnőtől is, hogy "mi sem vagyunk mindennap minden kaja előtt ugyanúgy éhesek..."
Andi, megindult a költözködés?
Évi, párod???? Meló???
Ezt a kórháznak fizetős kérdést én sem értem, valamiről lemaradtam???
Új rendelet????
Judit, aranyköpéseket essék még gyűjteni, és hozni!!!!
Szilbee, hoyg vagytok?????
Anikó, Dorci is már lassan 1 éves!!! Valahogy másnál úgy rohan az idő...
Mi megvagyunkk, köszönjük, minden rendben, még ma mentem a zórójelentésért, házidokihoz, meg apának valami tortát, ajándékot beszerezni, de az ajándék még hibádzik...
Ma van a szülinapja, de még nem tom, mit kéne kapnia...
Most meg szakad a hó, nem tudok Szabival elindulni....
MOndjuk a hónak örülök, oylan szép, Szabi is imádja, csak ügyet intézni nemtok elindulni...