Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mostanában jó sokat írtok, alig tudom visszaolvasgatni... :D

Betegeskedőknek - kicsiknek,nagyoknak - egyaránt mielőbbi gyógyulást!!!!

Olga!
Gratulálok a szigorlathoz! Van még vizsga vagy befejezted?

Kata!
Nem az elalvással van a gond, hanem valamiért kitalálta magának, hogy neki minden nap 23.30-kor "ébresztő" van... Lassan már órát lehet hozzá igazítani. Egyébként mi is éjszakai baglyok vagyunk, így nekem nem megterhelő fent lenni sokáig. Utána, ha elalszik reggel 8- 1/2 9-ig csend van, tehát éjszaka nem ébred.
Fürdés után eszünk, utána leteszem, és elvan ő a kiságyban, el is alszik. Aztán jön a 23.30... :D
Marci nem közel két hónaposnak néz ki! :shock: És tényleg, hogy fér még bele abba a lavórba??? :D

Balwin!
Én is nagy "macskás" vagyok, és szerencsére a család is :D
Azt mondjuk nem szeretem én sem, hogy a szomszéd macsekok hozzánk járnak "üríteni" :twisted:

Mi jól vagyunk, tegnap napközben és este nem volt már láza Laurának. Viszont nagyon furcsa dolgot vettem észre, most hogy így méregettem, ellenőriztem a hőjét. Reggel a fenekében mérve 36,00-ot mutatott a hőmérő :shock: :shock: Szerintetek ez lehetséges??? Most dél körül is csak 36,6-ot, ami azt jelenti, hogy 36,1!!! :?: :?: :?:
Amúgy a második kötelezőnél én is adtam neki, de nem kúpot (mert az nálunk nem marad bent....), hanem Nurofent. Az elsőnél semmit és nem is volt lázas.
Most is adtam szuri után Nurofent, meg borogattam is...

KépKép
kitten13

Tudtam,hogy még akartam vmit.

Jaimee!
Réka nagyon cuki a videón és tényleg nem vékony egyáltalán. Laura sosem evett annyit és most sem, mint ami a "nagykönyvben" elő van írva (méregettem, sajna mérlegfüggő is lettem egy ideig...), mégis folyamatosan nő a súlya.

És akkor ehhez kapcsolódóan Ankó kérdésére válaszolva most kb. 6850 grammot nyom a csajszi.

KépKép
kitten13

Kata!
az árkádokkal szemben ott van, ha minden igaz sok jelmez.

én még csak a rádiót sem szoktam hallatni, csak a kocsiban ott is a slágert. telefonálni eszembe nem jutna, de van egy közös ismink, aki nagyon sokat telefonál be, és nyer is mindig. amúgy is szerencsés egy nőszemély...

na mentem leheveredek, a kaja még fő, a fejem meg majd szétszakad...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bbj: ki a közös ismink?

Betegek adjanak helyzetjelentést!

Kép

Kép
szolkata

Na pihi…

Betegeskedőknek jobbulást kívánunk!!!

Szami! Még mindig ((((((((( ))))))))) és +++++++++!!! A tanító nénitek sztem is nagyon rendes.

Kitten! Örülök, hogy minden okés a csípővel! Szép súlya van akkor Laurának is! :) Nálunk oltás után közvetlenül ( mikor hazaértünk ), ill. este is ajánlanak egy-egy kúpot. Én adtam az oltásokkor, nem volt gond ( kivéve a Prevenarnál ).

Szilbee! Szedsz valamit? Javulóban?

Olga! Ne izélj már! 4-es szigorlat? :shock: Mire hajtasz Te, vörös diplomára? Grat! :)

Jaimee! Apukádnak +++++++! Akkor a háziorvos látta? Popi egy tündérmanó!!! Sovány?????? :shock: Vannak ott erőtartalékok. :D :wink:

Kata! Szeretnék én ennyi felesleget, mint ami rajtad van… :oops: Barátnődnek én is a reggeli fürdetést mondtam volna, mint esetleges ötletet, de Balwin megelőzött. :)

Apropó, Balwin! Tényleg jöhetne ám pocakos kép!

Alvás nálunk érdekesen alakul pár napja. Elalszik Dorka 10 körül, és fél 3 körül ébred, nem sír, hanem magyaráz, nevetgél, felül, feláll, elvan. :shock: ( Bár 2 éjjel átázott, ami eddig nem fordult elő az istenített L. pelussal. :evil: ) Szóval a történet vége olyan fél-1 órás ébrenlét, evés, aztán szunya 9-ig. Ki érti ezt? :roll: Nappal nem alszik többet, sőt! Ha meg éhes, és a hasa kelti fel, rögtön sírna, nem? Apa szerint „csak gyakorol nappalra”. :) Hát köszi. De végülis inkább így ébredjen, mint fájdalommal…

Megvolt ma a 10 hós „státusz” , hízott 40 dkg-t, aminek tökre örülök! Most 7900 g és 71 cm.

Ja és itt az egy éves státuszon se nézi meg a gyerekeket a dr.nő, csak a védőnők. :? Asszem lesz márciusban Antalhoz egy utunk.

donkoaniko

vissza még nem olvastam,megvolt a kukac megcsinálás,majd este jövök és mesélek

Kép

Kép
katlina

Katlina!
várjuk majd a beszámolót! legalább túl vagytok rajta, remélem, sikerült is.

Anikó!
prevenárral mi volt? már nem emlékszem :oops:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Évi!

Munka? Hát majd hétfőtől. Nagyon vegyesek az érzelmeim... :? Már bevittem az összes cuccom. Majd beszámolok.

Olga!

Gratu a vizsgádhoz!
Balázs akkor nagyon hamar beszokott, ez tök jó. Az én lelekemnek is megnyugvás lenne ha Szonja bolodgan menne.

JUdit!

,,kakaspörkölék" :lol:

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74

Na, eljött ez a pillanat is namsokára szétszedik előlem a gépet, remélem azért nem sokáig kell nélkülöznötök!

Addig is puszi mindenkinek, amint tudok jövök!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Andi!
Aztán gyere mihamarabb!!!!!!!!!

Judit!
Kakaspörölék-hát nem semmi a két csaj!

Olga!
Szerintem nagyon jó az a jegy!!!

Kata!
Marci igazi vasgyúró!
(pü-ben elkülthetnéd a véleményed a sztárdokikról :wink: )

Szami!
Férjednek jobbulást,neked pedig kitartást,biztos nem könnyű

Szilbee!
Jobbulást!

Anikó!
Hízík ez a lány!!! :wink: Gondolom most már nem vagy úgy kétségbe esve mint nemrég!

Kitten!
Mi az oltástokat mindíg lekisértük egy germicid-c-vel
Örülök hogy semmi gond Laura csípőlyével!

Rólunk!
Hát doktor úr megcsinálta amit meg kellett,így már műtétre nem kerül sor aminek örülök,viszont biztos fájt neki már főleg akkor amikor az a kis helyi érzéstelenítő is elmúlt :cry: Szolnoktól-Besenyszögig sírt,már kivettem az ülésből levettük a pelust is hátha úgy jobb neki-hát nem,aztán nagynehezen elaludt,mikor felkelt még sírdogált mondta a maminak hogy kukac fáj,itthon kapott Nurofent(ezt bánom hogy nem vittem magunkal)de már délután talán túl eleven is volt,szépen pisilt is(mondta a doki hogy lehet hogy visszafogja tartani,akkor állítsuk kádba és engedjük meg a vizet)nem sírt akkor sem,este szólt hogy vegyük le a pelust,levettük kérdeztem tőle hogy Robika nem fáj a kukac-erre ő-Nem,(rövid szünet)biztos(mert a következő kérdésem amihez hozzászokott,hogy BIztos?????-hát ő most megelőzött :wink: )
Hát nagy vonalakban ennyi-túl vagyunk rajta,habár holnaptól 3-szor kell neki kenni tetránnal,ez gondolom pár napig két emberes dolog lesz
Nagyon sok trutyi jött ki amitől már ügye féltem is hogy befog gyulladni,nem is gondoltam hogy egy ilyen kis helyen ennyi trutymó elfér-többek között ügye ezért is mentünk-hogy nehogy gyulladással vigyük a sebészetre

Kép

Kép
katlina

Katlina!
örülök, hogy túl vagytok rajta! a tetrán nem fogja neki csípni?

Andi!
gyere mihamarabb!

én nagyon rosszul vagyok, hányingerem van, remeg a gyomrom, meg az egész testem, fázom, a fejem sem az igazi... nem tudom mit kaptam el...most egy nagy alvásra vágyom, meg egy figyelemelterelő filmre, bár ahoyg a portot olvastam ez utóbbit nehéz lesz megvalósítani :cry:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt!

BBjudit, hogy vagy? Mi ez a nyavalya? Jobbulást Neked! Ez a kakaspörkölék! :lol: Csabát ezzel szórakoztattam :lol:

Katlina, Robikának hogy telt az éjszaka? Jó, hogy már túlvagytok rajta!

Andi, várunk vissza!

Kati, s mit csinálsz a honvédségnél (már, ha el lehet mondani...)? Normál munkarendben leszel vagy kell majd hétvégén-este-éjszaka is dolgoznod? És akartam már írni, hogy ha Trixinél számolási nehézség van, az akkor is kijött volna, ha egy évvel később megy iskolába, ne hibáztasd magad. Ezt esetleg már az óvodában észre vehette volna az óvónő és akkor a célirányos korai fejlesztés segíthetett volna. Annának is ilyen gondja volt és a Gekkózás rengeteget fejlesztett ezen a téren.

Anikó, de jó, hogy ilyen szépen hízik a leányzó! :lol:

Jaimee, mi a helyzet Veletek, apukáddal?

Szilbee, betegek még a gyerkőcök? Jobbulást Nektek!

Csaba már lelkileg jól van, fizikailag még annyi a gond, hogy ha lehajol, szédül és kótyagosnak érzi a fejét. Azt mondja, olyan, mintha folyamatosan másnapos lenne. A borítéknak hála már most (és nem az egy hónappal későbbi kontroll után) kért neki a doktornő MR-re időpontot, s március 6-ra kapott is. Közben van a lábán egy vérrög, kedden azt is megműtik, majd csak varratszedésre kell visszamennie.

De hogy ne legyen elég pocsék ez az évkezdet, tegnap hívott a barátnőm, aki itthon van Németo-ból, hogy baj van a babával (13.hetes, második baba, de nagyon nehezen jött össze és a bnőm is közelít a negyvenhez, a párja meg inkább az 50-hez), nagyon vastag a tarkórdő, félő, hogy Down kóros és köldöksérve is van a kicsinek, így mennek haza holnap Németországba, a genetikai vizsgálatra. Meg se mertem kérdezni, mi lesz, ha beteg a baba... :cry:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Szami, azért jó, hogy a férjed jobban van! És hát ugye, a boríték néha csodákra képes....bár tapasztaltam, hogy néha az sem segít :?
Jó lenne, ha kipihenné magát rendesen, mert mindenkinek még sokáig szüksége lesz rá, próbálj beszélni a fejével, hogy a munka megvárja!

Ja, jut eszembe kérek drukkokat, apát behívták ahhoz a céghez megbeszélésre, amire november óta vágyik! 10-re ment, nagyon izgulok, hogy sikerüljön neki!

Andi, gyere gyorsan vissza hozzánk!

BBJ, hogy vagy? Remélem 1 napos rosszulléted volt!

Szilbee, Te jobban vagy már?

Olga, négyes, hát ez szörnyű :wink: :lol: Igazán büszke lehetsz magadra. Egyébként is ezek általában tanáron múlnak, úgyhogy ne légy mérges, ennél nagyobb boldogsága ne legyen a tanárnak...
Hihi, a hálóingek tényleg szuperek, ne szégyenkezz már itt miatta :lol:

Anikó, Dorci 10 hónapos???? Te jó ég, nagyon telik az idő! Járást próbálgatja már?

Kitten, örülök, hogy minden rendben a csípővel! Remélem most már kezdesz megnyugodni!!!

Nekünk sűrű programunk lesz a hétvégén. Ma edzés, holnap reggel 6-kor kelünk, mert 8-kor kezdődik egy focikupa Karcagon. Este meg a focis-szülőknek pótszilveszter :lol:

Évi és
Kép
csongianya

itt vagyok, tegnap este mondjuk már a mellkasom is szorított. kimerültem. este csak bámultam ki a fejemből, megnéztem 3 csi-t és hasonlót, bár így is későn feküdtem le, (nem megy nekem ez a korai alvás)de a könyvet még csak ki sem nyitottam!ma azért óvatosan elkezdek tanulni, de nem töröm halálra magam.

Szami!
akkor megint írok egy vicceset!
tegnap a híradóban mondták két hét az influ járványig.
mondom Grétinek, ovis puszilkodást elfelejteni, ne engedd!
erre ő: miért?
mondom: mert jön az influenza.
visszakérdez: meddig marad?

annyira felháborító ez a boríték dolog is, anélkül meg pusztuljál meg! én nagyon ellene vagyok, nekem sem ad senki bortíékot, mert kiállítok egy számlát! én a postásnak sem vagyok hajlandó adni, a múltkor valami pénz visszajárt, hozta, és mondja 1200, meg akkor még 40, jó, modom, és vártam.... na nehoyg már! sőt én a fodrásznál, és a kozmetikusnál sem vagyok többet adni, mint amit mond. gondolom a borravalót belekalkulálja, ha nem, velem rosszul járt. a kenyérre sem adok borravalót! ha egyszer annyi hát annyi. na ez egy ksi kitérő volt.

Évi!
mennek a drukkok!
majd számolj be!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Áve.

Nocsak gyorsan...

Judit, remélem jobban vagy!!!

Jaimee, roccul írtam, Mondoshawanok azok :) (fotót így találtam róla/róluk a gugliban) Bár a wikipédiában Monoshawanoknak van írva :roll:

Rohanok, mer Jolika rámhozta a frászt az afp-vel :? Aszonnya a telefonba, hogy ez nagyon alacsony, ha bemegyek a leletért, megbeszéljük a többit :shock: Szal most sztk, osztán hívom a dokit...nyugtasson meg... (közben persze utánaolvastam, mitől lehet alacsony...ááááhhh...nanyugi balwin, biztos nincs baj)

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit!
naná, hogy nincs! azért alacsony, mert kislány!!!!!! vagy hamarabb nézték egy kicsit!

amúgy nem ez a tökkelütött nő?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Balwin.++++++++++++++++++++
Dehát voltatok kombinált teszten (vagy min...)

Majd jövök még....
jaimee1

Ja, Balwin, lehet, nem is kéne bemenni Jolikához, csak elhozni a leletet a laborból, aztán meg saját doki.....csak felnyomja benned a parát.
jaimee1

balwin Judit! Biztos nincs semmi gond! Ez a rogadt kurva Jolika meg menjen a kurva anyába! Ki kellene onnan rugatni azt a riherongyot! Mit képzel az magáról? Hogy dögölne meg! Nekem kúrva nagy tuskó (nem szálka!) a szememben az a dög! Na de lenyugodva, nem kell parázni, tudod már Bettyvel is beszéltük itt, hogy máshol már nem is igen csinálják ezt az AFP-t, csak itt Magyarországon, gondolom pénzlehúzás végett. De azért gyere gyorsan a hírekkel!

bbj Judit! De jót nevettem a Grétis beszóláson! :lol: Egyem is meg a kis drágát! Te hogy vagy? Jelmezt vettél?

Szami! Örülök, hogy Csaba már alakulgat. Petinek tegnap mondtam telefonba, ő is teljesen el volt hűlve. Erre van egy sztorink, de nem most írom meg. Barátnődet sajnálom, reméljük mégsem Dawn-kór, és a tesztek is ezt mutatják. Borzasztó dolog lenne. Az első gyermek hány éves?

Katlina! Biztos írtad már a doki nevét, de írd már meg légyszi mégegyszer, aki most csinálta Robikánál a beavatkozást! Szeretném Balázst én is megnézetni, mert attól, hogy én úgy gondolom, hogy nincs baj, meg ő sem panaszkodik, attól még lehet valami... Tegnap este azt mondta, hogy fáj a fenek. De mire mondhatta? :shock: Mert széklete nem volt.

Képzeljétek! Múlthéten mondta, hogy ráül a bülire! Okés volt minden, kivéve az, hogy végül nem ült rá, mert Hideg! Aztán mondta, hogy a wc-re. Persze az is hideg volt. És tegnap is mondta! Persze megint hidegnek érezte... Nincs véletlenül füthető bili? :lol:

Kitten! Jövőhét pénteken lesz az utolsó. Addig nincs több vizsgám. Arra viszont nagyon kell készülni. Mondjuk melyikre nem? Rengeteg mese, vers, meseregény ismerete + a tételek.

Voltunk tegnap délután ismét dokinál, mert csúnyán köhögött Balázs. Stodal készítményt kellett válltani a patikában. Azta csajok! Egy adagot kapott belőle, és éjszaka nem kellt fel köhögve! :shock: Előttevaló éjszaka meg alig aludtunk a köhögése miatt.

Dorka! balwin Judit! Hogy lesz most akkor ez a fogadott dokis szülés? A kórháznak kell perkálni? Most (sem) nagyon nem vagyok képben.

Évi! Párodnak sikerült? Szurkoltam!

Anikó! Vörös diploma! :lol: Hát nem lett volna rossz! :lol:

Andi! Már valószínűleg nem olvasod, de jó pakolászást kivánok neked, és érezzétek jól magatokat az új lakásban/városban/megyében!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
Ment a pü!

Judit!
Biztos nem lesz semmi gond,nyugodj meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorka??????

Judit!
Jobbulást!!!
Nem semmi szöveg :wink:

Kép

Kép
katlina

Gyorsan a hírek :oops: Köszi a bíztatásokat! :) Szal dokim szerint semmi gáz :D De hétfőn úgyis megyek majd hozzá. Amúgy a 16+6-on vették a vért, az eredmény pedig 0,45...a ref.tartomány 0.4-2,5. De sztem amúgy is későbbi Pöttöm, mint a menzesz szerint...

Olga, nekem is íppen ma jutott eszembe ez a kérdés :lol: Údhod kérdem mindenkitől, akinek van infója, hogy kell e fizetni a fogadott orvosért, szülésznőért a kórháznak, ha nem az ügyeleti idejükben szülünk?...

Este valszeg több időm lesz, most rohanós vagyok :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin: Az jó, hogy nincs gáz! :P

Hogy a 0,45 miért "nagyon alacsony", ha egyszer ref. tartományon belül van....asszem még élnem kell pár évet, hogy ezt megértsem. :twisted: :twisted:

Miért kellene fizetni a kórháznak? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Van valami új rendelet? Egyből az jutott eszembe, hogy inkább a kórháznak kéne fizetni, amiért olykor csótány szaladgál a gyermekágyon, és idióta csecsemősöket is foglalkoztatnak.

Évi: Apának drukk!!!! ++++++++++++

Anikó, Szami: Mint kiderült, még házdoki sem látta aput. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Kitalálták ők ketten anyuval, hogy ez stroke gyanú. Persze lehet, hogy az lesz a vége. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Dorka, merre jártok? Jól vagy????

És Szilvi??????????????????????????????????????????????

ANdi: Problémamentes költözést és jelentkezz mielőbb!!!

Olga: Szakdoga hogy áll? Utcsó vizsga jön? De jó lesz már túllenni a vizsgákon, nem?

BBJ: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát igen, ez jó kérdes. Remélem továbbáll rögtön.

Szami: Ó, rémálom ez a történet a barátnőddel. Hátha nem lesz gond....(((( )))) További jobbulást Apának!!! Hát ja, ez van, vagy privi doki vagy boríték...különben megnézheti az ember magát. :( :( :( :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.01.23 00:57-kor.
jaimee1

Sziasztok!

Csak gyorsan Balwin Juditnak!

Nyugi, biztos nincs semmi gond. Nekem mindkét csajszival alacsony volt az afp-m. (Dorka: 0.47, Kata: 0.55). Nem emlékszel, hogy Annalucussal mennyi volt? Mert lehet, hogy Te is ilyen tipus vagy, aki alacsony afp-ket produkál.
Ha Jakab még ugyanazt teszi, mint 2 éve, akkor adni fog beutalót genetikára Pestre vagy Debrecenbe. Ott csinálak uh-t, és szinte biztos, hogy javasolni fogják az amniocentézist. Ott 100 %-osan kiderül, hogy rendben van-e minden genetikailag.

Nem értem minek veszik le ezt az afp-t. CSak arra jó, hogy frászt hozzon mindenkire. És azt sem értem, hogy ha elvileg 0.4-ig jó, akkor mit ijesztget Julika, ha benne van az értéked a referenciaértékbe.

Majd írj, hogy mit mondott a doki!

Niki

Kép
Kép
csni

Hali!

Hát én ma folyamatosan olyan jókat röhögtem az írásaitokon :lol:
Én hulla nyugodt vagyok, hogy nincs Balwin Judit (Veled) semmi problem... már mint Babucival. Így a matekból gyengélkedő Julikával nem is kell foglalkozni :lol: Egyébként tavaly tavasszal vagy nyáron tüntették ki... mint veterán harcost, az egészségügy példaképét :lol: Hát tény, hogy emberrel még nem találkoztam, akinek a szíve csücske lett volna.

Bbj: jobban vagy akkor ? A Gréti aranyköpésein is jókat derülök :lol: A borravalókról meg osztom a véleményed, de nekem a fodrásznál nincs képem nem adni borravalót. De tényleg felháborító egy dolog... nekem se ad senki...

Andii: jó költözködést ... ez a hóesés nem jött annyira jól most... Nektek

Évi: mi újság a férjeddel?

Szami: szegény barátnődék is parázhatnak... :cry: Férjednek erősödést!

ordítunk.... Körkérdés: volt akinek a babája nem akart enni? Éjjel 1-kor (amit már vagy 3 hete nem csinált) ébredt és szopizott utóljára. Azóta, ha akartam is, hogy szopjon... 2-3 korty és nem kell neki több. Most kivárom, hogy mikor lesz éhes... vagy nem az a baj? Bence ilyet nem csinált.

Kép

Kép
szolkata

Szoótok,

Judit, benne vagy a ref. tartományba, dokibácsi szerint sincs gond, szal akkor tényleg nem lehet gond!!!!! Főleg, ha úgy érzed, hiába a majdnem 17 hét, ha később költözött pocakba babó!

Szami, barátnődéknek kitartást,r eméljük jól alakulnak majd a dolgok!
Apának meg gyors jobbulást!!! Boríték meg: már cask így mennek a dolgok.... :( Szomorú.... :(

Katlina, Robika ma már jól van??? Miből derült ki, hogy kukigondok vannak? Mert még mi sem tudjuk teljesen hátrahúzni, csak úgy félig.... Ezzel már érdemes dokihoz menni?

Jaimee, azé apudat próbáld rábeszélni egy orvoslátogatásra... Vagy ő is makacsabb fajta? (mint általában az apukák?)

Kata, nálunk kisebb nátha, megfázás előtt volt étvágycsökkenés, ami akár 25 deka fyogyással is járt, mire a betegség végére értünk... De remélem nem erről van szó, csak ma nincs kedves enni... Annyiszor hallottam a védőnőtől is, hogy "mi sem vagyunk mindennap minden kaja előtt ugyanúgy éhesek..."

Andi, megindult a költözködés?

Évi, párod???? Meló???

Ezt a kórháznak fizetős kérdést én sem értem, valamiről lemaradtam??? :oops: Új rendelet???? :oops: :oops:

Judit, aranyköpéseket essék még gyűjteni, és hozni!!!! :)

Szilbee, hoyg vagytok?????

Anikó, Dorci is már lassan 1 éves!!! Valahogy másnál úgy rohan az idő... :wink:

Mi megvagyunkk, köszönjük, minden rendben, még ma mentem a zórójelentésért, házidokihoz, meg apának valami tortát, ajándékot beszerezni, de az ajándék még hibádzik... :roll: Ma van a szülinapja, de még nem tom, mit kéne kapnia... :oops:
Most meg szakad a hó, nem tudok Szabival elindulni.... :roll:
MOndjuk a hónak örülök, oylan szép, Szabi is imádja, csak ügyet intézni nemtok elindulni...

Kép
Kép
dorkáék

Judit!
na akkor remélem megnyugodtál meg tényleg az a vérvételes dolog! neked az is bizonyíték, hogy semmi baj nincs!

Dorka!
Apátok sok boldog szülinapot, majd számolj be, mit sikerült venni!

Kata!
nem emlékszem iylenre...

aha jobban vagyok, de már megint nagyon fáradt. lehet nekem hamarabb beköszöntött a tavaszi fáradtság!

Oga!
kitörtél, mint Fisher! de jót röhögtem!
akkor tanuljál még Te is!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali HÓ!!

Andi! Mihamarabb gyere, és mesélj, illusztrálj fotókkal, milyen az új hely!

Katlina! Jó, hogy túl vagytok a dolgon! Hát igen, hízik Dorka, már nem parázok annyira.

Judit! Nem volt azzal se nagy gond, csak másnap reggel hőemelkedés ( akkor este bealudt, nem kapott kúpot, talán azért ). Aranyköpéseket írod füzetkébe? Elmúlt a nyavalya?

Szami! Barátnődéknek sok drukk! Na meg Párodnak is a műtéthez is!

Balwin! Nincs semmi gond!!!!!!!!!!!

Kata! Azóta evett Marci?

Jaimee! Nahát, nahát! Apukádra gondolom nehéz hatni.

Évi! Járással sehogy nem állunk. Illetve ágy, asztal, kapaszkodó mellett eltipeg, ellépeget.

Dorka! Jó, hogy írsz! Torta: nyami. Milyen lesz?

Kórháznak fizetés van már vhol az országban, most fejből nem vágom, melyik kórház vezette be... :roll: De Szolnokon sztem sincs.

Lányok, körkérdés: mikor vegyük meg Dorka első cipőjét? Téliben már nem gondoltam, kocsicipője van téli. Tavaszra kell már neki rendes? És milyen? Puhatalpú/keménytalpú? Hol ajánljátok megvenni? Kocsicipőt nehezen vettünk rá, magasnak tűnik a lábfeje... Most e téma ( is ) foglalkoztat...

Megyek, uzsi van.

donkoaniko

Egy órás küzdelem után jól lakott Marci... Az az érzésem, hogy megutálta (remélem csak átmenetileg), hogy ülve szoptatom. Két-3 korty és letépi magát, ordít... tele megy a gyomra levegővel... sajnos elég mohón szopik a kezdetektől.. és ijesztő lehet neki, hogy minél nagyobb, annál nagyobb levegő gombócokat nyel... és fájhat is neki, mert rángatózik a kezemben. Már újra elővettem az Aventes kézi fejőmet, hogy megpróbáljam lefejve cumisüvegből... csak enne. Aztán mielőtt eljutottam volna eddig.. bementünk a nagyágyra és kipróbáltam, hátha fekve szopik. És lám a meglepetés ereje hatott :lol: végre evett normálisan .. és megint láttam rajta, hogy élvezi is a szopizást. :lol: (Ritka hülye szopású kisgyerek... elég sokat küzdök vele..., de még jó, hogy ő második és Bencével nem volt ilyen bajom)

Kép

Kép
szolkata

Kata: én meg máig fekve szoptatom, szinte mindig úgy is szopott a pockom. Nnnna, örülök, hogy megoldottad a problémát. :wink:

ANikó: a veszprémi vezette be. :wink:
Megoszlanak a vélemények....
Cipő elvileg akkor kell, ha stabilon jár Dorka, nem csak bútor körül, hanem "rendesen", szóval totyogós lesz. De majd mondják a lányok a frankót, mert én már 9 hónapos korban cipőt vettem neki, rendes cipit, Falcon First Step-et....Most meg a Deichmann-ban téli meleg bakancsot.

Igen, apunak jól fejlett orvosundora van, de az hinné az ember 75 éves korára kigyógyul belőle, de nem, csak rosszabb és rosszabb..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Réka 2 órája alszik.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
jaimee1

Anikó: szerintem elég lesz madj tavasszal cipő Dorkának. Szerintem boka cipő és minél könnyebb, a talpa minél gördülékenyebb, puhább legyen. Ha nincs látható baja a lábfejének, bokájának, akkor inkább mezítláb járkáljon bent (meg nyáron kint is a fűben, kavicsokon), úgy erősödik a legjobban. És legújabb kutatások szerint a belülről is sima talpú cipő a jó, mert aminek van a belső talprészen emelése, az pont azzal, hogy emeli a talp azon részét, gyengíti azt, elvégzi helyette a munkát, nem erősödik. Az első cipő legyen mindenképpen minőségi. Szerintem.

Kép

Kép
szolkata

Jaimee: jé, neked is 75 éves az apukád?! Jó késői gyerekek vagyunk. De ha például mentek valahová, akkor fekve hogy szoptatod meg... például Pestre az IKEA-ba?! :roll:

Kép

Kép
szolkata

Igen, Veszprémben kell fizetni 100eFt-ot a kórháznak, hogy a választott orvossal szülhessen valaki. ... így a doki még nem kapott zsét... :roll:

Kép

Kép
szolkata

Őőőőő....nem.....akkor természetesen ülve. :wink: :lol: :lol: :lol:
De ha kimozdulunk nem kap cicit....amikorra kérné, addigra hazajövünk. Itthonülős banda vagyunk.... :oops: :oops:

42 volt apu, amikor születtem.
jaimee1

...
jaimee1

Sziasztok!

Én a kórháznak kell(ene) fizetni dolgot tuti hogy a Híradóban hallottam, de hogy mikor és hol és honnantól... :roll: Merthogy a boríték után nem adóznak a doktor nénik/bácsik, meg a kórház sem jár(t) jól... na mindegy. Azért akinek aktuális az érdeklődjön már utánna! :wink:

Dorka! Petinek boldog születésnapot!

Kata! Én sem emlékszem hogy lett volna Balázzsal olyan, hogy nem akar szopizni. Sajna nem tudok okosat mondani.

Jaimee! Sajna eléggé összeér az utolsó vizsga időpontja, meg a jövő féléve kezdete. Március 2-től 8azt hiszem az hétfő) három hétig leszek egyhuzamban gyakorlaton (ha babó is úgy akarja), és arra a három hétre rengeteg papírmunkát meg kell csinálni! Foglalkozási tervezet, stb... Ja! A szakdogát majdnem kihagytam! Azt mikor fogom megcsinálni? :shock: Óóóó! Ez eszembe se jutott eddig! Április elején le kell adni, de én meg ott fogok szüttyögni az oviban! Na, szóval nem igazán lesz pihi, meghogy az államvizsga tételeket is ki kellene dolgozgatni a megtanulásáról már nem is beszélve. Ugyhogy szerintem majd csak június végén veszek legközelebb levegőt! :lol:

Anikó! Szerintem tavaszra már bőven kell cipellő, merthogy 1 éves kora körül mindenkép nekilódul majd a kishölgy. Legalábbis mi Balázzsal sétálgattunk a babakocsi mellett. Kinti cipőnek mindenféle képpen valami vastagabb, de rugalmas talpat képzelek el. A fél társaság a 101 kiscipőre esküszik, én még nem voltam bent... :oops: De szerintem a Siestában is szétnézhetsz. Ha aggódsz a lábfeje miatt, mindenképp vinni kell Dorkát próbálni.

Szilbee-ékkel mizú? :shock:

Judit! Ma sem tanultam semmit! De meg fogom szívni! De voltam Isparban vásárolni, majd takarítás, mosogatás, a csirkemell már ázik a fokhagymás tejben, két özgerincformában bent figyel a barackos-joghurtos süti a hütőben, fürdőszoba ragyog, vasaltam is... lassan meg indulok is babóért.

Délelőtt elfelejtettem: holnap jön valaki az ugrálóvárba? Amit Kata is belinkelt valamelyik nap:
Széchenyi gimi sportcsarnok, 1000 m2 területen lesznek légvárak! Csak holnap, szombaton. Turnusokban lehet menni, két és fél óra kerül a gyerkőcnek 1500 ft-ba, kisérő 300 ft. Mi biztos megyünk, bár apa még nem tudja. A 16-18.30-ig lévő turnusba fogunk beférni szerintem. Jön még valaki/k?

Olga

Kép
juhaszolga

Jaimee, Kata! tényleg kései gyerekek vagytok, vagy én korai. a nagymamám 73 éves! :lol: és anyukáitok?

Olga!
lehet Misi bemegy a két lánnyal, azt mondta legalábbis hét elején, és ők is akkorra mennének, sztem.

Anikó!
igen, majd tavaszi cipő kell, sé é is azt hallottam, hyog nem kell harántemelés bele!

Kata! jó, hogy megoldódott a szopiprobléma!

Judit!
mit mondott dokibá?

Andi!
én is várom a képeket!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Haller!

Még megvagyunk...

Levente még taknyos. Déven még nem jött ki, de nem nem áltatom magam... csak idő kérdése. Nekem meg az arcüregemre ment a cucc... Rossz is tőle a hangulatom.

Na ennyi. Majd jövök, ha van vmi.... jó vagy rossz...

Pussz!
szilbee

Dorka férjuraink egy napon ünnepelnek??!! :lol: :lol:
Nálunk is torta lesz ajándék nem,nem volt ötletem :oops:
(nekem meg holnap lesz-eggyütt tortázunk)

Boldog Szülinapot Petinek!

Anikó!
Nálunk már Robi lépkedett amikor vettünk neki cipőt,de nyáron nagyon sokat volt mezítláb 101-es cipi bolt

Balwin!
Akkor remélem már megnyugottál!

Kukac!
Lehet várni sőtt 2éves kor alatt nem szokták ajánlani,de nekünk azért kellett mert alá volt rakódva és félő volt a gyulladás veszély

Kép

Kép
katlina

S.O.S
Tojás mentes tiramisut csinált már valaki????????????????????
Ha igen megdobna a receptel!!!!???

Kép

Kép
katlina

bbj Judit! Ha Misi jönne be a lányokkal a 16 h-ira, akkor nem hozna 2 üveg selyemfűvet, meg egy fél kg akácot? :oops: Ott kint átvenném, nem kell ide lejönni vele!

Akinek még aktuális: a Sparban (én inersparban voltam ma) a HIPP-es tejpép eper ízben 400 ft/doboz! Lejárati idő március közepe.
Illetve halkan megjegyezném, hogy még mindig gyűjtögetem a spar-os pontokat... :oops: ha esetleg még valakinek van... :oops: március 01-ig lehet beváltani.

Hú, Katlina, volt nyáron téma a tojásmentes tiramisú, talán bbj Judit? írta, hogy ő már csinált.

Katlina! Neked és férjuradnak is nagyon boldog születésnapot kívánok!

Olga

Kép
juhaszolga

Jut eszembe Katlina! Miért szeretnéd tojás nélkül csinálni? Robika miatt? Érdekes, nem hiszitek el, de Balázs nem eszi a süteményeket! Nem mintha panasz lenne, mert majdcsak rákap egyszer...sajna...

Olga

Kép
juhaszolga

Katlina: vaníliás pudinporral kell, a harmonet-en megtalálod. Nem tudom kivágni vlahogy....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.01.23 00:55-kor.
jaimee1

Az én anyámék között 15 év korkülönbség van... így sikerült...így.

Jaimee: ebbe a recibe nem kell cukker?

Kép

Kép
szolkata

Igen Robika miatt nem akarok tojásosat csinálni,mert ő nagyon szereti a sütit

Köszöntést köszönjük!

Én meg a delikátos zacsitt gyűjteném ovodába kellnne játszóteret szeretnének,szóval ha van valakinek síkítana!

Kép

Kép
katlina

Katlina!
boldog szülinapot apátoknak is! neked majd időben!

sajnos delikátban sem tudok segíteni, én nem használok.

tojás nélküliben Niki is tud segíteni, amit kaptam tőle a szülinapomra az is oylan volt, asszem...

Jaimee, Kata!
aha, vettem az infókat
:lol:

Judit??????

Judit,
Kép
Kép
bbj

Még nem olvastam vissza mindent :oops: Ha elalszik a kisasszonka, pótolom :)

Katlina, Dorka, apukáknak Boldog Szülinapot! :D Úllátom van pár Bak a bandában :lol: Nagyon jó jegy az!

Judit, hétfőn megyek a dokihoz :) De a telefonban azt kérdezte (miután közöltem vele az eredményt, meg hogy a tg-ben alacsonynak titulálták), hogy ki mondta ezt?! :D
Igen, a kombinált tesztem negatív lett, gondolom hétfőn ezt is megbeszéljük - bár engem a nega eredmény tökéletesen kielégít :wink:
Julikához (akit én itt Jolikázok, nemtommé) meg: én nagyon akartam, hogy közömbös legyek iránta, de egyszerűen képtelenség. Tipikusan megosztó személyiség. Oszt én nem a rajongótáborba tartozom.

(((((Szilbee))))) :( Gyógyulgassatok...

Anikó, mi is 9-10-11 hós (nem emlékszem pontosan :oops: , de majd utánanézek) kora körül vettünk Lucinak cipét, a Jaimee által is említett Falcon első lépés kiccipőt (a 101 Kiscipő-ben)- de még csak segítséggel tudott billegni :) Viszont tavasz volt, szal úgy gondoltam, ne szarozzunk, legyen rendes cipője.

Olga, nekem újra vannak pontok :) De lehet, ezúttal postázás lesz belőle :lol:
Légvár: hát Luci még nem jött rá, hogy milyen fasza is az :roll: A játszóházban sem tudtam beletuszkolni, pedig kintről nézte, ahogy a többiek ugrálnak és rugózott ő is televigyorral...

Delikátot nem használok, a játszótérhez nem tudok hozzájárulni :| :(

Judit
Kép

Kép
balwin

sziasztok!

Szülinaposaknak sok boldogságosat!

Betegeknek jobbukást köztük Szami férjurának!!!!!

Hát azt hiszem mégsem vagyok én olyan csoda mint ahogy ti gondoljátok, mert sajnos van nekem hármasjom is!!! :-)
kisklinikumból annyi lett a január eleji vizsga de bánja fene az a lényeg hogy vége van annak a tárgynak úgyis utáltam.....fújjj
hol érdekel engem a fülészet meg a pszichiátria..nahmeg a bőrgyógyászat....

nah mindegy!

szóval vége ennek is bár még két jegyem hiányzik, de már igy se valószínű hogy kapok ösztöndíjat király mi? De az a gáz hogy munka se nagyon van, bár most a fürge diákkal levelezgetek szerencsére nagyon aranyos csajszi van sokat segít!!!!!

Voltam ma benn a suliban le beszéltem az igazgatóval a kérdőív kiosztását. Jövőhéten osztom azt is!
Hát Olga ne aggódj a szakdogára egyébként még egy kukkot nem írtam........
nekünk április 13 a leadási határidő. Nektek hanyadika?
Amugy kb egyek leszünk, mert nekem is nagy gyakorlatom lesz előtt március közepétől kinn vagyunk a kórházban májusig.
Előtte tantárgyi vizsgák utánna meg a nagy vizsg, májusban az írásbeli júniusban meg a szóbeli meg a gyakorltai........fújjjjjjjjjj már utálom mi lesz velem majd akkor!!!!!!

ahj bocsi hogy így szenvedek de valahogy már nagyon unom.
Egyébként nem tudom mi van velem olyan lusta vagyok s nics kedvem tanulni meg kedvem sincs hozzá.
A szakmát még szeretem csak már lennék túl ezen az egész marhaságon, hogy szakdoga meg vizsga meg minden.....

nah tényleg nem untatlak titeket!

puszika

Kép
kbernadett

Dorka, Katlina apukáknak boldog szülinapot!

Korai volt az örömöm, a cseppem a délutáni sikeres szopija után visszatért a hülyézéshez... semmi trükk nem segített most este sem. Hát néhány korty tejjel letettem az ágyába aludni... alszik... majd felébred, ha éhes lesz, nem? :roll: :cry: :? Sőt ma este a barátnőm is mondta, hogy náluk is elkezdte Kristóf a ciciről fejét tépkedést... mi van most?!

Katlina: örülök, hogy Robika jól viselte... ja a véleményem nem nagy dolog, küldöm.

Kép

Kép
szolkata

Kata!
nekem is lécccci!

Betty! a hármas is jó!!!!!! kitaláltam valamit naciügyben, majd megírom.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata! Nyugi! Nem lesz semmi gond. Ilyet Dév is csinált, nem is egyszer és nem is kétszer.... aztán látod, még mindig cicizik. Olyan fantasztikusan gyarapszik Marci! Biztos csak át állítja a tejtermelésedet, hogy egy szopi után tovább bírja. Ha éhes lesz, majd eszik!

Most csak ennyi bocsi, mert szétrobban az arcom a taxitól...
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?