Új privát üzeneted érkezett!

Bocs lányok... ;)
A könyvem szerint a legjobb fájdalomcsillapító az endorfin,ami pl. akkor szabadul fel,ha ezt elképzeled... ;) :D

Csak innen jött a gondolat,azóta volt,hogy kipróbáltam,mert vannak azért olykor fájdalmaim (nem görcsszerű..).
Vendég

Ezt Estrellának üzenem,no meg Andinak és Oroszlánnak! :)

Csodálatos szülés-élményt kívánok Nektek!! :D
Vendég

Andi: ja,a fb-os képen összeálltunk,mint jelenlegi kis család ;)
Cicám is a családunk tagja,úgyhogy feltétlenül szerepelnie kellett :D
Vendég

Sziasztok!
tetszik a csokor!!!!
Nagyon kedvesek vagytok köszönöm szépen,Mi az ünneplést ugy terveztük debreceni Akaparkba töltjük de nem birtam fel kelni így átrakva holnapra a program amugy a fiam még mindig alszik :)!tegnap 21.30 kor végeztünk.
Már nem volt kedvem fözni sütni ,majd a fiúkéra az is itt van nem sokára.
Béku gratula az évfordulohoz és a jól sikerül estéhez!családodhoz no comment...... sajnálom de most neked is nyugiiiiiiiiiiiiii
estrella és vikus pihi pihi pihi nyugi jó helyen vagytok így biztosan marad a pocilakotok!
Andikám:
Izababa gyere ki , szeretett vár ide ki, kappsz finom anyatejet ........
no comment jó hüle vok miii?
ne izgulj a szülés miatt olvasd el barátnőm irását a gondolatok sokat segítenek!
Ann veled mik történek hát én is simán leordítottam volna........
zumbaaaaaaa i love you!!! észre sem veszed akkor milyen fárasztó mert pörögsz a zenével.......

navi jó ötlet az uj link 2 szavazat ment is.
Oroszlán kár hogy nem voltál talin így nehezebb részemről de téged is figyelek ám mi történik veletek.
evolet
Szolnok

Lányok,olyan nyomott hangulatom van... Gondolom ez az időjárás.. :?

Pedig tegnap megérkezett a függöny is a babaszobába (nem gyerekmintás),és ma mehetnék 14h-ig a bordűrért,ami szintén már van raktáron,de még nem tudom,van-e kedvem útra kelni :?

Aztán még vár ránk egy nagybevásárlás is,ha párom végzett a munkahelyén.
Vendég

Béku küldök jó kedv deritőt nekem van belöle most rengeteg!!!
kiméld magad azért!

Eszter Jól láttam Ádival szülinapod lesz?!
evolet
Szolnok

Evolet: jó ötlet szerintem!! :)
simán mehetnének a BMC-s babáink a címlapra.

Lányok? Navi,Kubu,Mieza és többiek? :D :D :D
Én szavaznék rájuk,az tuti!
Vendég

Sziasztok!

Most csak egy gyors info, mert mindjárt jönnek anyósék:

Kismamik,
június 5-én (vasárnap) délután Mieza-féle dúlás apás szülésfelkészítő légzésgyakorlatokkal és mindenféle gyakorlati útmutatóval!!!
Mi megyünk! Még valaki?
www.dulavagyok.hu

Kép
judit0713

Evolet,
boldog születésnapot kívánunk !!!!!

mi jól,
rohanásban,
elrongyoltam dada pelusért 5-ös méretben, naná nem volt, szívás, mindegy át tescoba kapott hurrikán első laptopomat, most azt gyepálja, meg vettem neki szép szandit deichmannban, gondolhatjátok, agyam és övé is ki volt mire 3 pár cipőt fel kellett próbálnia, én meg egyébként is elég háklis a cipőkre, meg spec mérési technikával hogy jó e nem jó, biztos jó, áll meg lécci, mássz le a kosárról, Marci hányszor szóljak rád, légyszíves gyere vissza .....
én is vettem magamnak egy sarut, nem hazudok 15 sec volt, polcról le, belebúj, dobozba be és irány pénztár....
ja tescoban se volt jóáron pelus, így rongyoltam dm-be 25%-os kuponnal vettem huggiest (nem igazán hordtunk soha branded terméket) aránylag jól 37,5-ért jött ki....
most itthon, jó végre leülni, tegnap 5 tojást ettem, ma idáig egy 2 dl kaukázusit, de nem is vagyok éhes, 1 hét alatt 2,4 ment le...
összevissza vagyok, mea culpa....
megyek nézek pelenkafutárnál pelust.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Judit: jó ötlet,mi csatlakoznánk!! :D :D :D
vasárnaponta ér csak rá párom,úgyhogy tökéletes!! :D
Vendég

Evolet: bocsi,már nem olvastam,amit ide írtál,csak gyorsan hozzászóltam a korábbi bejegyzésedhez,és utána indultam is el itthonról :)

Szóval köszi a jókedvet,ideért,úgyhogy neki is fogtunk a babaszobának.

Picit elszontyolodtunk,mert közelebbről megnézve nagyobb asztalosmunka lenne az ablakokat megcsinálni,így nem tudom még,hogy lesz-e előrelépés...

Mindenesetre fűtésszezonig mindenképp Maja birodalma lesz,aztán meglátjuk,hogy lesz-e annyi pénzünk,hogy télire tökéletesítsük a kis zugot :)
Vendég

Kubu köszönöm

Béku örülök neki hogy már van 1 kis + kedved!
nekem nagyon jól telt a napom eddig ugy látszik a 4 szám szerencsés! Ennyi jó kívánságot sohasem kaptam!! Olyan jól esik esett!
evolet
Szolnok

Kubu: Én pamperst vagy a dm-eset veszem és én is a kuponnal. De nekem a 4-es sem jön már ki 40 ft alá. Ha találsz jót olcsón, akkor szólj. A rossmanostól kipattogott Barbus feneke.

A babás fotó jó ötlet, de nem tudom, hogy lehet-e több babás fotóval is nevezni. Viszont a hello baby magazin kimondottan meddőségis újság, oda lehet e esetleg küldeni egy tablóképet. Szívesen megcsinálom, ha kapok fotókat.
vicky79
Budapest III. kerület

Evolet,
boldog szülinapot!

Judit,
nekünk már elég késő az időpont, de ha még 2 in1 lehet hogy csatlakoznánk. :wink: :D

Oroszlán, Andi,
hogy vagytok? elég gáz időváltozás van, gondoltam rátok hátha...

Estrella-ról, Vikusról és Borsóról tud valaki új infot?

én ma elkezdtem összekészíteni a szülőszobás pakkot, de nagyon remélem még nem kell indulnunk. :roll: olyan hihetetlen hogy 25 nap...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: jujj,ez tényleg hihetetlenül hangzik :shock: :D :D :D

Kubu: nem vagy semmi,nem irigyellek a cipős és pelusos mizéria miatt...
Mondjuk én nem vagyok könnyű eset cipő szempontjából,mert olyan persze sosincs,amilyet szeretnék,de viszont 3-4 perc alatt végigrongyolok egy üzleten,és átlátom az egészet,hogy nekem ott nem való semelyik,úgyhogy legalább gyors vagyok :D

No,mi is nagyot haladtunk előre,ágy bepróbálva a kisszobába, párom megszenvedett vele,mert én ugye egy csavart nem rakhatok arrébb.... :roll:

Bordűr is odapróbálva,klassz lesz minden! :)
Függöny felrakva,persze nem véglegesen,mert előtte ablakcserék,ablaktokcserék is lesznek+szigetelés,de muszáj volt látnunk,hogy mi hogy fér,és elámultunk,olyan klassz lesz!!

Persze nagyon pici a szobácska,épp csak a "kis"-ágy lesz bent,meg a jó nagy fotel (az nekem milyen kényelmes lesz!!!),simán abban fogok aludni,mikor éjjelente mászkálok át ;)

Szóval még egy sarok lesz végigrakva íves sarokpolcokkal,így oda nem kerül minta (bordűr),és arra mennek Majácska "piperéi",meg ami még kell a kezem ügyébe ;)

Szerencsére az ágy ugyebár kombinált,így van pelenkázója,alatta 2 szép nagy fiókkal,úgyhogy minden belefér,ami épp kellhet :) :)

Egyre jobban örülök,hogy ezt az ágyacskát vettem :D

Lassan apa fejében is összeállt,hogy mit miért tettem,vagy választottam :D

Evolet: volt ma nagy ünneplés? :D
Nekem júliusban van a sznapom,egy hónappal Maja előtt,kíváncsi vagyok,milyen lesz :D
Túlzottan nem fogok tudni bulizni 35 hetesen,de szeretnék egy emlékezetes "bulit" (30. szülinapom...),mert utána már úgyis a kis csajszival lesz minden gondolatunk tele,úgyhogy nem fog érdekelni a saját szülinapom sem :D
Vendég

Béku: Nekem novemberben volt a 30. szülinapom és januárban szültem. Nálunk sajna nem volt túl nagy ünneplés, nekem nem lehetett banzájozni.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsókám: még semmi... kisebb fájdogálások... mindenféle rendszer nélkül..... :? :? :? + kb. 1,5 kilónyi extravíz lett reggelre..... és iszonyat hisztis vagyok ma .... de ezen kívül semmi említésreméltó.....

Béku: klassz lesz a kis szobácska.... Majd fotózzátok a stádiumokat... :wink:

Juditkám: hát az az 5-ei... Na az b...na be ha aktuális lenne még nálunk ... :roll: :lol: :oops: :roll: :lol: :oops: :roll: :lol: :oops: :shock: :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: fotózom,de asszem a kezdeti fotókat még nem mutogatnám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Evolet,
nagggyon boldogságos szülinapot!!!

Andikám,
hát 5-re benneteket már nem is vártalak, ti akkor már otthon örömködtök Izával hármasban :D

Zsuzsó,
hát majd meglátod hogy hogy bírod magad akkor...

Breki,
oké, akkor ott talizunk :wink:
Maja-kuckóra nagyon kíváncsi vagyok, jól hangzik amiket írsz róla :D

Nnna, mindenki a szülinapja környékén szül???
Nekem kb. 2 hetes lesz Móci a 40. szülinapomon :)

Kép
judit0713

evolet
boldog szulinapot kivanok en is neked

holnap reggel indulunk haza , most kicsit rossz a hangulatom utolso estere most meg maradnek, en sem ertem mar ezt.... eddig en akartam menni....
jo lesz otthon azert mar varom nagyon.
majd jelentkezek ha hazaertunk, addig is mindenkinek drukk a szulesre varoknak es pocakosoknak meg babara varoknak is.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukacsne: Várunk haza. Gondolom, hogy rossz lehet haza jönni, de ha nem költöztök ki, akkor egyszer csak vissza kell indulni.
vicky79
Budapest III. kerület

Pá Drágáim!
sajt@

Judit, zsuzsi , lukácsné köszönöm szépen!

Béku nem volt ünneplés, de nekem most így volt jó eddig mindig nagy családi iszom eszem most NEM!

De számomra így volt full! A terv az volt szombaton le debrecenbe aqvaparkba de reggel olyan komás voltam nem birtam felkelni 9.30 körül hivot ébresztet a bátyám :).A fiam fél délbe kelt!Anyum hivott ebédre közös kiskerékpár tura de ennyi elég is volt . Majd ma megyünk mondtam de tegnap ugy éreztem meg világosodtam másként látok pár dolgott!
Így este 23- reggel 2-ig dumcsiztunk apával persze reggel ez a borusnap miatt is nem volt kedvem sehová menni, még mindig alszanak a fiuk hétfőn amugy is hajnal 3-ra megyünk dolgozni.
Meg érte nagyon most minden full imádom a 40-ek klubját!!
Sok minden kiderült és tisztán látom de ezt most nem lényeges a döntésem már döntésünk konkrét de értesíteni benneteket 19 után foglak

.Addig is a tisztán láttás miatt kérdezném??

A lombikhoz is meg kell stimulálni ugye a szervezetett ha kapot petesejt van ,ill. ha saját ugye.
A stimulás általában Estroval, Utroval történik?
Nem az az alapja mint az icsinek?

köszi hogy meghallgattatok és segítetek tisztán látni.

Kismamáink ,hogy birjátok az idő változást uj hirek a bent fekvőkről??
Andikám hisztizz ha ugy jó neked majd minden rá fogunk a hormonokra :) :D :lol:

Béku engem is érdekel majácska lakja! aprodonként is függöny szine, bordür szine? a fal ,az eddigi eredmény minden!!!

viki nézted a fb amit kérdeztem és válaszoltak a vállalkozoival kapcs.-ban? Ha van kérdés amit nem találsz konkrétan ird le a fb-n üzibe az nem látszik.
kellemes napot mindenkinek és kérek nap sütést!!!!! :evil:
Lukácsné esemény mentes jó utat hazafelé!
evolet
Szolnok

Evolet: stimuláció mindenképp van lombik előtt,hacsak nincs lefagyasztva embriód korábbról.

A stimuláció többféle gyógyszerrel történhet,nekem a hosszú stimuláció Decapeptyllel kezdődött (mostani nevén Gonapeptyl), mellé Merionalt kaptam,meg Gonalt.

Az Utrogestant már csak stimuláció után kapod sárgatest pótlásra (kiegészítésre).

na akkor majd csepegtetek infókat a babaszobával kapcsolatban,de készen nem most lesz,előbb szét kell bombázni...
Most még csak belepróbáltuk a dolgokat,hogy egyáltalán jó ötlet-e...
Vendég

Reggelt! :)

Szegény Wolf Kati 22. lett... :cry: Pedig a daluk volt olyan jó, hogy az élen végezzen. Nem értem én ezt... :roll: :? :roll:

Andrea:
Azt a +1,5l víz? :shock: Megoszthatnád fb-on, hadd fogyjon! :)
Mi a túrót tudnál csinálni, hogy lemenjen? Vérnyomid rendben van?

Lukácsné:
Eddig akárhol voltam külföldön, mindig pityergés volt a repcsin/vonaton/buszon hazafelé... Vhogy nem akaródzott hazajönni.

Evolet:
Akkor ma lesz aquapark? :)

Örülök, hogy egyre többen írnak jókat a zumbáról!
Eddig nekem a hastánc jött be a legjobban és a jóga.
Jóga a vérzésproblémák miatt rég elfelejtve, hastánc meg... nem ismerek jó és azért megfizethetó oktató a közelben. Ann rengeteg jó infót adott, zumbáról és egyebekről is (köszi még1x).

Judit:
Én mennék, de háát... nuku gyerek - még!!! :)

Béku:
Kérünk képet, ha már kész lesz Maja-szoba! :)

Zsuzsó:
Alakul ez! Pár hét és kezedben lesz Balázska! :)

Kubu:
Nagyon ügyi vagy! Ennyit menni, venni - pláne Marcussal! Váóó!
Liza hol volt? Menyomtad a pause gombot? Jut eszembe, láttad a távkapcs filmet?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: persze,majd dobok fotókat :D

Viszont az van,hogy már 2 órája nem bírok aludni... Egész éjjel pelusokról álmodtam,meg szülésekről (elméletben),és nagyon olyan érzésem volt,hogy valami készülőben,ezért is léptem be,hátha már van valakinek friss infója.... :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Evolet:
Donor petesejtnél mindkét fél ciklusát összehangolják én úgy tudom, tehát van stimuláció. Utro nemhinném, hogy lenne, szerintem Crinone gélt kapsz beülti után.
A sitmuláláskor kapott gyógyszerek, szurik egyénfüggők, azt az orvos mondja meg, mindenkinek máshogy reagál a szervezete... Avarkának volt ilyen, ő többet tudna mondani.

Pá Drágáim!
sajt@

Béku:
Én sem bírtam aludni, mondjuk én minden nap jó korán kelek.
Ez az időjárásváltozás talán besegít a kismamiknak...

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: klassz lenne,ha lenne ma valami hír... :roll: :D :D :D
Vendég

Mindenkinek aki napot akar:

Ez a két kölök akkor műsort csinált!!! :lol: :lol: :lol: Van minden, szemüveges gyerek, reggeli, pöttyös bögre... :D

http://www.youtube.com/watch?v=GEkybooNaJU

Pá Drágáim!
sajt@

Ez oltári! Anagramma gép:
http://szotar.sztaki.hu/docs/anagramma/

Jó szórakozást!

Pá Drágáim!
sajt@

SAjtikám, egy kis ismertető az imádot BA-ról. A life1ben az ő tanítványai oktatnak nagyrészt. De hozzá is érdemes elmenni néha, mert nagyon különleges atmoszférájú az órája.

http://www.rtlklub.hu/musorok/csakcsajok/videok/127561

Kubu, nekünk 64 db dzsungelmatrica hiányzik, már megvan a listám, megírom facen. Vannak nálam plusz matricák is. Kokettáljunk majd. Komolyan mondom, tiszta dzsungelmánia van. Imádja húgom kisfia, extázisban bontja ki a csomagokat, vélasztja ki mi van meg, utána beragasztjuk, elolvassuk neki az állat ismérveit, majd ő szépen beixeli a könyv végén az újakat. Annyira ügyes, pedig még most megy suliba. Imádom!!!

Vikus, Estrella, Kisborsó hogy vannak?
ann74

Hali,
Még semmi.... ill. ua. mint tennap... :?

Sajti: ilyenkor simán előfordulhat hogy víz visszatart - testszerte... Zoli mondta a múltkor hogy még a 2-3 kilónyi plusszvíznyi változás is belefér így va végén...... hajtani mostmár viszont nem merem/akarom, így majd lemegy (igaz utóbbi napokban sósabbakat is ettem, lehet az is simán a háttérben..)... Vérnyomi még nem magas, de a szokásos 110/70-nél reggel picit magasabb volt 125/80.... amit betudok annak, hogy már kurvára mennék és emiatt alapjáraton izgatottabb vagyok folyamatosan ..... viszont reggel ébredés után kóvályogtam, így bejátszott előbb egy erősebb kávé, ami majd még emelhet .. napközben majd párszor figyeljük ... :wink:

Euróvízió: Na az is mindenről szólt, csak nem a tényleges teljesítményről..... a környező országok - ill. érdekkörök - egymás f... szát szopkodása kb. mindenhol..... k-ra pipa voltam tegnap rájuk, igazságtalan volt, mert hulladék előadások kaptak sokkal jobb pontokat, mint a mi Katink..... :twisted: :twisted: :twisted:

andrea-1

Andrea:
Na látom kávé megvolt :arrow: vérnyomásod emelkedett... :lol:
Viccen kívül, tényleg gáz a végeredmény...
A sósabb étkezésre én is gondoltam, de nem akartalak vele cs@sztetni. A kávé is hajtja a vizet, hátha picit lentebb megy.
Most okoskodtuk ki a Zurammal a megoldást euviz. ügyben: anonim nemzetközi zsűri (minden országól többen is) kellene - nemcsak eusok, Zuram szerint eszkimók és japánok is lennének :lol: - akik folyamatosan figyelik a produkciókat a neten. Amikor pedig szavazni kell, akkor a fesztiválon ott helyben kisorsolják kézzel az aktuálisan szavazó zsűritagokat, ők meg neten leadják a voksukat. Hát nemtom jó-e? :roll: Biztos ez sem tökéletes. :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: hát a vérnyomi reggeli éhomi volt , de nem izgatom magam rajta, ha 140 felett lenne, akkor lenne csak gáz.... :wink:
És a kaján se vagyok hajlandó... hisz végigdiétáztam (oké, nem fegyelmezetten, de azért majdnem) egy elég hosszú időszakot, konkrétan 2010. januártól idáig, úgyhogy ha becsúszik ez-az, hát lesz.. rom :)... Most pl. a szomszédék a tessóból hoznak majd 10-es fánkpakkot :wink: :wink: :wink:

Hát a víziót szeirntem meg se kéne rendezni, úgyse a versenyről, versenyzőkről szól.... nagy érdeklobbi az egész... meg benyalás... gusztustalan... :shock:

andrea-1

Sziasztok!
köszönöm az aggódást,jól vagyok,már csak néha van világosbarna folyásom utrot szájon át szedem!

Estrellával mi van?melyik kórházban van?

uram behozta a laptopot,filmet nézek és netezek!
vikus82

vikus: Estrella a Margit Kórházban fekszik, de nem tudok most róla semmit. Majd megcsörgetem ha be tudunk menni hozzá.
vicky79
Budapest III. kerület

hahó, mi is 2in1 vagyunk még:) tegnap este volt egy kis világos barnás pecsételésem, mintha vmi nyákdugó szerűség lett volna, bár nagyon kevéske volt... elmentünk vacsizni egy jó kis olasz étterembe, és ott vettem észre a wc-n... egy pillanatra megijedtünk, hogy a front hozza magával Nórit is, de nem lett semmi éljszaka és ma délelőtt sem, csak ugyanaz a pecsételés reggel, de azóta se semmi... úgyhogy marad az izgalmas várakozás:)

Vikus: örülök, hogy múlik a vérzés, csak igy tovább:) remélem holnap hazaengednek és már otthon pihenhetsz és növeszthetet a babódat:)

Estrella: remélem nálatok is minden rendben:) nagyon szoritok nektek!!!

Andi: a kaján én sem izgulok, nem vagyok olyan szigorú magamhoz, mint a pocakosság előtt:) megérkezett a fánk pack??? jó étvágyat hozzá! én heti min. 2 tepsi muffint sütök az utóbbi időben, egyszerűen imádom, nem lehet eleget késziteni belőle:):):)

Lukácsné: szerencsés utat hazafelé:) nemhiába mindig igaz: mindenhol jó, de legjobb otthon:)

Evolet, még 8 napon belül: boldog szülinapot!!!! köszi ismeretlenül is a drukkolást! nektek is sok szerencsét a lombikhoz! tényleg Avarka volt hasonló helyzetben a tiédhez, szerintem nyugodtan irj neki akár priviben, biztosan elmeséli náluk hogy s mint volt!

Sajti: de jó, hogy ilyen jókedvűen ébredtél a rossz idő ellenére! visszatérni látszik a régi-igazi Sajti:) ez jó jel:):):)

Béku: köszi a laptetüt, élek vele:) és sok sikert a babaszoba alakitáshoz, megátod, ahogy fokozatosan alakul, egyre könnyebb lesz:)

Judit: én is voltam ezen a szülésfelkészitőn, szerintem nagyon jó és tényleg érdemes párral együtt menni:)

Kép
oroszlán

Oroszlán: köszi!! :)
Én meg drukkolok,hogy a laptető előhozza a babácskákat!
A nyákdugó nem tudom milyen,de ha az távozik,akkor már csak nem kell olyan sokat várni a babára,nem?! :D :D :D :D :D

kíváncsi leszek erre a szülésfelkészítőre :D

Judit: lehet tudni ennek a szülésfelkészítőnek a paramétereit? :)
Babaszoba tényleg klassz lesz,ha majd elkészül,de nekünk így is tetszik,csak még ott a vacak ablakok,meg a vacak padlószőnyeg,és sehol a szigetelés.

Viszont az ablakpárkány alá még befért egy polc,ami a függöny vonala mögött van,úgyhogy ha azt behúzom,nem is tudni,hogy ott fal van,vagy még polc/szekrény :D

Lényegében így csináltam egy "beépített szekrényt" :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.05.15 15:26-kor.
Vendég

Én azt sem tudom mikor hagytam el a nyákdugómat, talán akkor mikor kinyílt a méhszájam. Lehet hogy a dokim találkozott vele. Úgyhogy ezzel kapcsolatban nincsenek tapasztalataim.
vicky79
Budapest III. kerület

csajok,
aki erre jár és ráér. szeretnék hatalmas drukkokat kérni tőletek!!!!
a szüleim "pót"unokája mára bárányhimlős lett. :shock: :shock: :shock:
teljesen kész vagyok hogy mi ne kapjuk el... :cry: :cry: :cry: 2-3 hét a lappangás, pont a szülésre jönne ki, de NEM fog. REMÉLEM.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Helló Csajok!

Kicsit le vagyok maradva a visszaolvasással, de majd ha Anyuék elindulnak Samivel haza, akkor igyekszem pótolni!

Andi, Oroszlán!
Mekkora front kell még ezeknek a picuri Lánykáknak??? :shock: :shock: :shock: nekem a kanül-helyek a kezemben nagyon fájnak már... folyton azt hiszem, hogy nálatok is beindul a dolog... de várok tovább türelemmel :)

Borsókáról azt tudom, hogy rendben van minden :D
Jövő héten kicsit pihisebb lesz nekik is, nekünk is, és akkor majd remélem hozok - vagy ő személyesen hoz - részletesebb híreket is :D

Kezd tele lenni a gatyeszom a holnap reggel miatt, de eldöntöttem, hamar és fájdalommentesen túl leszek rajta :D

puszi

eszter82
Budapest

Zsuzsó!
DRUKKKKKK, minden rendben lesz :D
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

nyákdugó asszem amolyan zselés szerű, rózsaszínes cervix szerű anyagú cucc volt...
De mikor kijön, akkor még van hogy hetekig is bent van a baba...persze nálatok már nem így lesz :D

eszter82
Budapest

zsuzsi: Hát reméljük a legjobbakat. Te nem voltál még bárányhimlős? Szerintem ilyenkor még a babának is a te ellenanyagaid vannak. Bár biztos nem vagyok benne.

eszter: Nekem milyen kanül helyek fájnak? Megyek elolvasom a blogodban hol is tartotok a kivizsgálásokkal.
vicky79
Budapest III. kerület

Drukkok mennek a holnapi húzáshoz, remélem olyan könnyen túl leszel rajta, mint én. Nekem vágni sem kellett.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter: drukk holnapra,de nincs kétségem afelől,hogy úgy jársz majd,mint én ;)

Zsuzsó: ne aggódj,NEM leszel bárányhimlős!!

Talán emlékszel,12 hetesen kaptam el a vírust,ami a bárányhimlősöknek is van,és emiatt lett övsömöröm... De nem volt semmi para,kaptam rá kencét,mert a gyógyszert tilos volt,és Majának se lett semmi baja,meg nekem sem :) (az arcomon én még sajna látom a nyomát a kiütéseimnek,de ha nem hívom fel rá a figyelmet,más nem veszi észre..)

Azóta már 15 hét telt el,és nincs gondom vele :)
Vendég

Zsuzsókám: Biztosan nem lesz semmi gond, de ha meg szeretnél nyugodni, hívd fel szerintem Zolit!!!! :wink:
Drukkokra persze tőlem mindenképp számíthatsz!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Eszter: Holnap reggelre gyorsítókat és fájdalom és főleg féleleműzőket küldök!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Nemtom ennek a gyereknek mekkora front kellene..... :wink: :wink: Talán egy helyi tornádó, vagy hurrikán??? De lehet az se hatná meg.... :shock: :lol:
Nyákdugóval nem rémlik, hogy találkoztam volna... de már nem bánnám... :wink:

Vikus: örülök, hogy már majdnem rendben vagy, majd jelentkezz, hogy holnap mit mond Zoli!! Továbbra is mennek a pozitív gondolatok Felétek!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Béku: Nekünk is közben, a kialakítás közben alakultak polcok, jó kis plusz tárolóhelyekkel.... Kíváncsi vagyok mostmár nagyon majd, hogy milyen lesz a kis babakuckótok!!! :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Lányok,akik már szültek,vagy készülnek szülni... :roll:

Mit gondoltok a homeopátiás szerekkel elősegített szülésről?
Alkalmazta valaki ezeket a golyócskákat? Ha igen,mi a véleménye?
Érdemes próbálkozni vele? :D

(Név szerint ezek érdekelnek: Caulophyllum, Arnica M.,Cimicifuga, Pulsatilla)

Köszi!! :D
Vendég

Andi: hát leginkább kicsi... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
de mindamellett,hogy nem lesz annyira "babás",nagyon bejött páromnak is,most már el tudja képzelni,mire gondoltam,és azóta ki se lehet onnan robbantani,oda jár be olvasni,stb. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pedig hol van még a vége... :D még el se kezdtük,csak belepróbáltuk a dolgokat ;)

De tényleg ahogy mondod,időközben rájön az ember,hogy ide meg oda is milyen klassz lesz egy-egy polc :D
Vendég

kukk,

Zsuzsó,
milliónyi drukk, de nem lesz baj !

Andi, Oroszlán,
értetek is nagyon izgulunk :-)

mi jól, csajom KO :-) ugye ugye a sok netelés, chat, fórum :-)

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?