Lányok!!!
Textilpelust tegyetek be! Habár van bent, nincs elég, és állandóan spóroltak vele, ide-oda forgatták, nem cserélték le. Én hálából otthagytam a két általam bevittet. Ja, és WC papírt sokat!
Popsikrémet is adnak, sőt nekem Terike becsomagolta otthonra a maradékot (ahogy steril vattát, mull lapot és hintőport is). Az a kórházi boraxos kenőcs jó, nem kell a k. drága Bepanthen (amit mi most használunk). Ehhez kapcsolodóan: van egy kis pelenkakiütésünk, ami akkor kezdődött, amikor másik kenőcsöt (Sudocreme) kezdtünk használni. Rögtön áttértem a Bepanthenre, kíváncsi vagyok, hogy a krém is jó, vagy csak a marketingje. Egyébként sem a boraxos, sem az Unguentum Infantum nem okozott ilyet, csak ez a védőnők által agyondícsért rohadt drága Sudocreme. Van tapasztalatotok, hogy mikor múlik el, és mit csináljak a kis kiütésekkel? persze lehet, hogy nem a krém okozta, hanem keveset kentem, bár a másik kenőcsökből nem kentem keveset????
Ichtus, arra figyeljetek, hogy a szájpenész ne kerüljön a szájüregnél tovább az emésztőcsatornába. Kaptatok rá ecsetelőt? nekünk nem volt, és tejpöttyök sem hála istennek.
Verna, neked van orvosi vénád?
egyébként én a 20.-ig híztam 10 kilót, és EZS egyáltalán nem gyötört ezzel. nem jókedvemből híztam ennyit, sajna a hányingerem csak akkor csillapodott, ha valamit rágcsáltam (és ez nem gyümi, mert az rögtön kijött...
) különben is, szerintem ezek a plusz kilók és utána a regeneráció is hozzátartozik a terhességhez, én még ezt is élveztem. fura, mi?
a kórházban a Marika szülésznő azt mondta, hogy klasszikus terhes vagyok, jó rám nézni. hát igen, minden kijött rajtam, az ödémás lábtól a terhességi foltokig - kivéve a striákat, viszont mindig mosolygós voltam, ezért mondhatta.
nekem is volt minden labornál vizelet.
ja, jövő pénteken tervezem, hogy megyek EZS-hez az Örsre, valaki esetleg nem jön?