Sziasztok!
Végre itthon!
Az elmúlt 1 hetet leginkább úgy tudnám jellemezni, hogy eseménydús.
Szuper volt, nagyon jó időnk volt, jó kis színt szedtünk össze, sétáltunk hatalmasakat. Volt egy Tapi nevű spániel kutyus, aki a végén idegösszeomlást kapott Balázstól

Balázsnak hatalmas étvágya volt, olyannyira, hogy az egyik éjszakánk üvöltéssel telt, utólag összeraktuk, hogy aznap 4 almát evett meg héjastul, 2 sárgabarackot és töméntelen mennyiségű ribizlit, és ez csak a nasi volt. Az éjszakák egyébként nagyon jól teltek, eltekintve attól, hogy Balázs álmában nyöszörög, forgolódik, beszél, horkol, röfög, nyammog, amiről eddig nem tudtam, merthogy nem egy szobában alszunk itthon

De Őt szemmel láthatólag nem zavarja, hogy ilyen hangosan alszik

Szerintem az 1 hét alatt nagyon sokat fejlődött, mostmár egyértelműen elmutogatja, hogy mit akar és minden szót utánozni próbál, amit kimondunk. A Tapi kutyus nevét megtanulta 2 nap alatt, meg azt is, hogy va-va-va-va, meg persze rohanni a kutya után.
Sajnos volt részünk horrorisztikus kalandokban is. Hétfőn belenyúlt egy vakondűző nevű gyomnövénybe és megdörzsölte utána a szemét. Egész nap ömlött belőle a könny és teljesen bedagadt szegénynek. Szerencsére volt nálunk kálcium, így keddre kutya-baja lett. A keddi akciójára viszont a kálcium sajnos semmit nem ért. Megbotlott az ajtó előtt és mivel volt az ajtó előtt egy kis mélyedés, előbb ért le a feje, mint a keze, így lefejelte a borotvaéles küszöböt. Először nem is láttam semmit, csak azt, hogy üvölt. Odamentem felvenni és akkor láttam a padlóra fröccsenő vért. Elkezdtem nézni az állától felfelé, sehol semmi, egész a homlokáig, aholis egy hatalmas luk tátongott, amiből spriccelt a vér. Rányomtam a kezem Balázs homlokára és éreztem a tenyeremben, ahogy bugyog a vér alatta. Egy pillanat alatt vérben úszott minden, Balázs visítva sírt, én meg csak annyit tudtam sikítani, hogy hívjanak mentőt gyorsan. Szerencsére ott volt anyukám, aki felnevelt 2 gyereket és mellesleg ápolónő, meg a nagynéném, aki 3 gyereket nevelt fel és megnyugtattak, hogy a fejsebek bizony ilyenek, nem kell mentő, elvisznek kocsival. Addigra a vérzés majdnem teljesen elállt, csak a nagy luk látszott. Mire elértünk Almádiba, már csak a véres ruhából és Balázs lukas fejéből lehetett sejteni, hogy eksön volt, Ő ugyanis az orvosi váróban már vígan tologatta a kisvonatot. Végül nem kellett összevarrni, csak két összehúzó tapaszt kapott a kis hősöm és elmagyarázta a dokinéni, hogy valszeg azért spriccelt a vér, mert kis helyen sok akart kijönni, de ez nem ütőeres vérzés volt. Arra egyébként csak utólag jöttünk rá, hogy a küszöböt fejelte le, mikor már le volt tisztítva a homloka és ott volt a hosszú, mosoly-alakú vágás, ami a közepe fele mélyült, egészen addig én azt hittem, hogy valami hegyesbe fejelt bele. Az egész élmény nagyon szörnyű volt, ennyi vért talán még soha nem láttam és a legszörnyűbb az volt, hogy a saját gyerekemből folyt ki.
"Pechünkre" ezután jött a jó idő, így Balázs úgy pancsolt a Balcsiban, hogy a homlokára vigyáztunk, mint a hímes tojásra, merthogy víz nem mehet a sebbe. Azért nagyon élvezte, szaladgált benne, kergetőzött a kutyussal, meg labdázott velünk

Ribizli evésben profi lett, odaáll a bokor elé és legel

Na nem szaporítom a szót, a képek (
http://kep.tar.hu/pocakpeti/index.phtml?aid=27578225) magukért beszélnek, én rohanok, Páromat nem láttam 5 napja, ma köszöntött fel, megkaptam tőle álmaim parfümjét

Annamari