Új privát üzeneted érkezett!

Tünci! nem ér kitörölni!!!!!!!
bende

Bende, ezzel kicsináltál!!!hátravetett fejjel kezdtem el vihogni és ledöltem a székről!!!!!!!!!!!!!!!!!Most tényleg te már láttál munka közben, el tudod képzelni a kedves vásárló arcát????????????
Mert én el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tünci28

sztem tutira azt hinné, hogy kandikamera :D
bende

Na jó, tényleg lépek, aztán máskor is legyen ám ilyen parti!!!

puszi

Jelzem,megint átsegítettetek egy mélyponton...Ugye, Jázmin,jó volt ez így????
tünci28

Tünci:igen, nekem is segített!Köszönöm! :wink:

Kép

és nem törölgetünk!!!
jázmin20

No ezt jó volt végigolvasni!!!!
Feldobtátok a napomat!!!!!
Éljen,éljen,éljen!!!!!!

Kép
Kép
szintus

Ebéd után erre kell visszajönnöm? Csorognak a könnyeim...........még jó, hogy a kolléganőim az emeleten vannak és nem hallják a röhögést :lol:

királylány

Tünci ki ne merd törölni, mert irgum-burgum lesz!

szia Szinti!

Most beszéltem a főnökkel, nem jön ma be........... :P

királylány

Tünci ki ne töröld se a képet,se a hozzászolásokat!!!
Ez annyira jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Végre láthattunk képet rólad!
Ez szupppiii!!!!
Továbbra is változatlanul nagyon csini vagy!!!!!!!

Szia királylányka!

Kép
Kép
szintus

Lányok legyen kellemes d.u.ha már az enyémet így feldobtátok!
Olyan klassz volt olvasni titeket!!!!!
Pusszzzzz

Nálunk nagyon car idő van :cry:
UTÁÁÁLLLOOOMMM!!!!

Kép
Kép
szintus

Még most is törölgetem a könnyeimet.......... :lol:

Szinti itt is fájin idő van, mit ne mondjak........alvásra jó vagy Tüncivel való borozgatásra :lol: hallod Tünci? :lol:
Szinti jól vagy?

királylány

Na èn se haladok!!!Ihaj suhaj ma rendesen bepörögtünk! :lol:

Tünci nem èr tötölni!!! :wink: :wink: :wink:

Szia Szinti!Jo ,hogy jobb a kedved tölünk! :wink: Ilyen zizis csajoktol mint amienek ma vagyunk nem is csoda! :lol:
Vendég

Hasli de jó zizisnek lenni! Csak otthon nem mondhatom az uramnak: jajj de elfáradtam a munkában :lol: :lol: :lol:

királylány

Na a mi hütönkben is van bontott bor!
Egèszsègetekre!!!
Kint meg dörög,szakad,villàmlik!Most viszont ,màr az is jo! :wink:
Vendég

Hààààt ja!Èn hiàba magyaràzkodnàk a fèrjem ,csak annyit szokott mondani,hogy : Jajj mokus!!!!Mièrt morzsàs a billentyüzet nem volt idöd asztalhoz ülni?!?!? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kàr,hogy Zahàèk nincsenek itt biztosan jol esne nekik is 1 kis vidàmsàg!

:roll:
Vendég

Az én hűtőmben elfogyott a vörösbor, de ma tutira veszek egyet!
Itt is mindjárt leszakad az ég, 15 fok.Jól emlékszem?Nyár van?
Tünci:mjsg hgy vgy?...józanul:mi újság, hogy vagy? :wink:
jázmin20

No itt is esik.

Hasli megtaláltalak iwiw-en, jelölhetlek? No de kép rólad egy szál se, csak az állatokról és nem F Kriszta, hanem I Kriszta

ne beszéljetek itt borról, mert munka közben nem ihatok, na de majd otthon. Gyerek ma úgyis mamánál alszik... :lol:

királylány

kÖSZÖNÖM,jól vagyok,takaritom a lakást :roll:
Estére vendégek jönnek.
Holnap d.u.meg a barátném,akit már 2!!!!éve nem láttam
Németo-ból így csinositom a lakást

Ez nyáááárr?????? :roll:

Kép
Kép
szintus

Szinti aszonták a nagyok, hogy nyár....... :?

királylány

na itt meg a jèg! :evil:

Persze!Ha vissza jelöltelek akkor làthatod a többit is! :wink:
Vendég

ja vagy úúúúúúúúúúúgy!

királylány

Sziasztok csajok,
jó helyen járok???? Röhögős-iszogatós buli van?!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Ez igen, szépen termeltetek :D ,mikor elmentem reggel 310.oldal,hazajövök,315,csak néztem mi ez :D
Látom jól szórakoztatok,öröm volt olvasni, sajnálom,hogy ebből kimaradtam :(
Remélem a talin is minimum ilyen hangulat lesz :wink:
beátab

Hallgasd az éjjel a nyári esőt....ez volt a kedvenc dalunk mág jártunk a férjemmel :wink: :wink:

Kép
Kép
szintus

Lyly,Bea és mindenki Kép

SAJNA ÉN IS LEMARADTAM A BULIRÚÚÚÚÚ :(

Kép
Kép
szintus

DE jo Lyly ès Bea,hogy vagytok ti is!
Hàààt a dèlelötti tàrsasàg ,màr kicsit fàradt ....igaz?!?! :lol: :lol: :lol:

Mi ujsàg veletek???
Vendég

Többiek?!???? :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)
Vendég

Jelentem ittam kávét, fel vagyok dobódva, de az nem a kávé hatása, hanem a csajoké!
Tüncikém menjek segíteni összerakni a lakást? :lol:

Hasli képek :arrow: szuperek

királylány

Akkor ezek szerint sikerült ugye? Köszi!

Tünci??? :wink: :lol: :wink:
Vendég

Csajok!
Beindultatok mint a rajzszakkör :lol: :lol: Kép így röhögtem rajtatok :!:
Ami meg a levetkőzést illeti,látnátok engem :shock: Ha meglátnátok az felérne egy atom villanással :D

Íme a pofázmányom :D Kép

Kép
anyci

Hasli igen, sikerült :wink:
Anyci te csak halgass, nagyon is jól nézel ki!

Tüncikém a magánhangzó nélküli írás már megy még bika nélkül is, hátha még iszom is :lol: Van már rend? Urad? Most értem haza, hááááááát beágyazva az nincs, biztos nem ért rá a férjem vagy lejött a szomszéd srác és kupit csinált. Mindig őrá fogja miért van rendetlenség itthon :lol:

királylány

Anyci meg nem mondanám, hogy akkora lányod van, nem nézel ki 20-nál többnek és most nem azért mondom, hogy hízelegjek. Tényleg így van!

királylány

Most nem olvasok, csak segítséget kérek.

Tünci légyszi számold ki, hogy a következő nőci, mikor lesz termékeny

1977.04.19. 15.55. Mezőtúr
bende

Bende:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid= ... hsy=0&rs=0

Ezt küldd el neki. Az ő adataival számoltam. :wink:

királylány

Engem is légyzííííííííííííííííííííííí :D 1975.06.21 4.00 Zalaegerszeg.
Én is kérek szépen képeket akikről nincs :D Pl.hasli,jázmin,lyly.
Többieket már kuksiztam,és az én részemről mindannyian gyönyörű nők vagytok :!: :!: Kapisi :lol:

Kép
anyci

Hé most nézem az előző írásom elszált :evil:

Köszi királylány :D Valóban nem néznek annyinak amennyi vagyok és ez tök jó :lol: De te se panaszkodhatsz :lol:

Kép
anyci

Anyci te kis hamis! Boldogságos születésnapot!!!!!

királylány

Köszönöm :lol:
Nem akartam nagy dobra verni hogy vénülök :D

Kép
anyci

Hello!

Levetkőzés: én meg se merek szólalni......... :( ,nem vagyok jóban évek óta a tükörrel.
Itt sírnak a vékonyak,akkor mit szóljak én,3 gyerek,15 kg plussz :evil: ,és sose voltam vékony alkat.
Én olyan nagyon nem is sajnálom ha nem lesz vasárnap kánikula,úgyse vetkőznék le :wink:

Tünci!
Te úgyan miért is fogyókúrázol?

Jázmin!
Asszem egyedül Rólad nem láttam még képet. Iwiwen fent vagy?

Kiránylány!
Szép család vagytok,nagyon helyes a kisfiad,tényleg nagyon hasonlít Rád.

Szombaton volt a nagyfiamnak táncfellépése,úgy készültem rá,le akartam fotózni Nektek, hát nem szakadt az eső....... :( sajna nem tudtunk elmenni,nem akartam a kicsikkel elázni.
beátab

Szia bea :lol: Te neked sincs pedig rossz alakod,mármint amennyit a képeken láttam :roll: Csinos és szép vagy :D :D Még mindig a siúkat szeretem :lol:
Királylány tiszta te a fiad :D :D
Hasli meg találtalak én is iwiwen :D

Kép
anyci

Anyci!
Köszi,kedves vagy,de sajnos tisztában vagyok magammal, a fotók meg hát .....a legjobbakat rakom oda fel :oops: :oops:

Hasli!
Készülök ám a sminkelésre :wink: , már felvásároltam a Tescoban a pöttyösöket :D
beátab

Hellllóóó!

Na, szépen lejárattam magam!!! :oops: Délután egy cseppet bealudtam, de mire a férjem hazaért viszonylagos helytállást tanúsítottam!!Egyébként sincs oka panaszra, mert a libidómnak jót tesz a bor!! :lol:

Anyci, csuda fiatal vagy, tényleg!Van egy kolleganőm, 16 éves a lánya, Ő meg 33 és hiába tudtam ,akkor is tesóknak néznek ki!!

Jaj, csajok ne rijjunk a kilók miatt, főleg nem a két-háromgyerekesek!!a lényeg az igényesség, a genetika amúgy is adott, kihozzuk a legjobbat az alapanyagból, aztán az a lényeg, nem kell mindenkinek retusált címlaplánynak lenni.Egyébként láttam már a melóban egy-két "szupernőt" smink nélkül, húúú, van ragya rendesen...Meg karfiol az Ő fenekükön is!

Lyly, drága olyan ritkán jössz, a másikba írsz?Nektek hogy sikerült ez a hónap, van már vmi hír???

Bende, én is az astros horoszkópot néztem meg.Az a baj, hogy egyedül a rizikót nem mutatja.Mert elvileg évente csak néhány olyan hónap van, amikor tavartalan terhességre és jó életkilátásokra van lehetőség.

KépKépKép
tünci28

Tünci dehogy járattad le magad! Olyan aranyos voltál/vagy. Mindjárt bepótolom bor ügyileg a lemaradásomat mert kell a bika ahhoz, hogy apát távol tartsam a géptől :lol:
A Jónás módszer nem egy-egy hónapra szól csak arra a 4 napra garantált de csak akkor ha nincs közben Pé asszem mert vannak valami zöld és piros napok és ha ezek egybe esnek akkor nem tuti a dolog. A rizikót eddig írta, de jópár hónapja már nem mutatja. Nekem pl most lesz a Jónás napom, 25 vagy 26, de 4-es rizikóval. Szóval asszem ezt kihagyjuk. Bencénél 2 faktor volt, ha Jónás baba, mert a fogantatást nem tudom pontosan és szerencsére egészséges, bár kardiológiai kontrollra évente hordjuk.

Anyci simán mondhatjátok, hogy tesók vagytok.

Igen, Bence hasonlít rám, de apára is, főleg a csokoszeretete na meg a természete - a rosszabbik :mrgreen: - no jó ez csak vicc volt :lol:

királylány

Bea nagyfiad fellépését sajnálom, reméljük legközelebb. És mi újság vele? Sűrűn jár hozzátok? Kicsik hogyan viselik?

királylány

királylány, azért azt nem értem ,hogy mért akkor jó, ha nem esik egybe az ovulációval.Eszerint nekem majdnem mindig egybeesik a menzesszel.. :roll: Megnéztem volna így utólag, ohgy milyen rizikót ír Violával.

Voltam ma nála és olyan szomorkásak a virágai, kellene a napfény.itt a kertben is, kinézek az ablakon és lógó fejű virágok mindenhol... :cry:
tünci28

Anyci nem ér elhallgatni a szülinapot!!!Sok boldogságot!!!!!!!!!
tünci28

Hahóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azt hittem eltévedtem :shock:

Miről maradtam le.

Kilók azt hiszem én el sem megyek a talira. Majd a családomat elküldöm és mesélnek rólam. VAgy elbújok egy fa mögé és leslek benneteket. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Szia Dia!

Teljesen normális a kapcsolat Danival,gyakran jön, játszik a kicsikkel,vagy elviszi őket meg a kutyát sétálni,átmennek együtt a barátnőjéhez,tehát jobb lett így minden. Azt hiszem elmondhatom,hogy az első sokk után lehiggadtam és beláttam,hogy jó ez így, működik, többet beszélgetünk,normálisan,nincs számonkérés,vita.... Ami kicsit aggaszt,hogy amikor jön mindig éhes, és nem öltözik változatosan,többször veszi fel úgyanazokat a ruhákat /kissé koszosan :( /. Ha itthon vagyok és főzök mindig hívom őt,és változatlanul annyit főzök mindig,hogy neki is jusson,még akkor is ha nem jön és ki kell dobnom.
Megvolt a tárgyalás a volt férjemmel megbeszéltük,hogy mennyit fizetek,és neki is mondtam,hogy hétvégente mindig jöjjön,várjuk a Danit.
Kérdeztem tőle,hogy minden rendben a Danival, a válasz elég kétértelmű volt:hááát nagyjából, és nem volt már olyan lelkes.
A kicsik változatlanul hiányolják még,és nagyon sérelmezik ha megígéri,hogy jön és mégsem ér ide.
Marcell aranyos volt mikor átköltöztettük és jött a Dani megnézni a szobáját, Marci odaállt elé csípőre tett kézzel,oldalra fordított fejecskével és ezt mondta: sajnálom Dani, de ez már az én szobám,de ha akarsz itt aludhatsz mellettem és ha nagyon akarsz még az autóiddal is játszhatsz :lol: :lol: /Dani régi autóit megkapta/ Olyan jót nevettünk rajta.
Nem mondom,hogy nem hiányzik nekem a napi kapcsolat vele,de már elfogadtam.
Egy kicsit lelkiismeretfurdalásom van amiatt,hogy Marcellt átköltöztettük az ő szobájába, egy barátnőm azt mondta ez hiba volt,nem adtunk neki lehetőséget a gondolkodásra. 1 hónapig vártam hátha meggondolja magát........lehet kevés volt,nem tudom...
Bocsi,hogy hosszú voltam.
beátab

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?