igen, ide, már én is hülyülök teljesen!
én marha gondoltam átugrottál a szomszédba és egyből találtál két barátnőt egy hétfő délelőtti borozásra...mily valószínű és hétköznapi lenne...
komolyan semmi mást nem csinálok, csak röhögök, minden soron..Ja, tényleg átugranék a szomszédba, balról 76 éves, jobbról 67 éves, szemből meg ezer!De jót mulatnánk!!!!!!!Az lenne ám a hétköznapi!Végülis ráérnek, nyugdíjasok.30 éve.
ÁÁÁ, azért az már azelőtti méret.Tegnap voltam 63 kilo, akkoriban is annyiféle, csak akkor más arányban volt zsír és izom..bár állítólag a zsírszövet könnyebb, ezért lebegek a vízen!!!
Anyura tényleg külsőre nagyon hasonlítok, ő vékonyabb, mint én, nekiadtam az összes azelőtti ruhám, simán jó rá!
Tünci, elképzellek az öregasszonyokkal, amint az asztalon tomboltok!
Királylány:ja, gyerekméretet hordanak itt a lányok.Bende és Tünci tutira.
Na, ma még egy sort sem dolgoztam eddig, ...de azt hiszem most már nem is rontom el ezt a napot munkával...marad majd otthon a meggybefőzés.
Bende, nekem is ám,Bettiéknél egy pohár után mondtam, hogy zsibbad az orrom, két pohár után:Zsibaddzik a zegész arrrccoommmm,három után, egyáltalán nem volt magánhangzó...
fordulok....pedig nem is ittam....az uram szokta mondani, hogy olyankor hangosan és sokat beszélek ......mert alapjáraton nem vagyok ám beszédes fajta, ááááááááááááááá dehogy
Az uram szokta mondani rám társaságban,hogy.Adjatok a kezébe egy pohár sört, ahogy rápattanik az orrára az első buborék,ding, fennakadnak a szemei!!!!!!!!
Képzeld eddig nagyon utáltam, a szagát se bírtam ,de am últkor vettem az uramnak, meg a haverjának egy Amstel Pulse-t(kettejüknek egyet!!! ) és az finom, női sör, három deci és majdnem édes, mint egy rendes üdítő.Szóval ha egséz nap kinnt vagyok a kertben és dögletes meleg van, akkor csippentyűzöm!!!Jaj, van ilyen szó??????
Én itt vagyok, csak közben átnéztem a teszveszre, hátha tudok tenni valamit a ,,jóakaróm,, ellen.
Én már megebédeltem a gép előtt.
Elképzelem Tünci férjét, aki mikor hazamegy a rumlis lakásban egy veszettül vihogó nőt talál, aki megszállottan üti a billentyűzetet
Bende, nagyon kész vagyok, de olyan turbó sebességem van, mnidjárt iszom egy kávét, mire megjön még ebédet is rittynetek!!!
Regisztráljak, aztán leminősítsem a hp-t???