Új privát üzeneted érkezett!

Tünci: :lol: nagyon jó a kép!

Jázmin: kép :mrgreen:

Hihetetlenek vagytok!!!

királylány

igen, ide, már én is hülyülök teljesen! :D
én marha gondoltam átugrottál a szomszédba és egyből találtál két barátnőt egy hétfő délelőtti borozásra...mily valószínű és hétköznapi lenne... :D
jázmin20

Én nem bírom a piát. Nagyon nem. Asszem hiányozhat valami enzim a szervezetemből, mert a legkisebb mennyiségtől is rosszul tudok lenni.
bende

Na, majd később kitörlöm, ne égessem magam, de gondoltam még tetézem a jókedvet!!!!
tünci28

anyudat le sem tagadhatod!
nagyon kis vékonyka vagy te is.hanyas ruhákat hordotok?36?
cérna csapat
jázmin20

Tünci anyukád beillene a tesódnak.

királylány

szerintem a gyerekméretből a nagyobbat :D

királylány

komolyan semmi mást nem csinálok, csak röhögök, minden soron..Ja, tényleg átugranék a szomszédba, balról 76 éves, jobbról 67 éves, szemből meg ezer!De jót mulatnánk!!!!!!!Az lenne ám a hétköznapi!Végülis ráérnek, nyugdíjasok.30 éve. :lol: :lol: :lol:
tünci28

Most voltam pisilni, de a sok nevetéstől mehetek megint....

királylány

Tünci na most fordulik le a székről............. :lol:

királylány

ÁÁÁ, azért az már azelőtti méret.Tegnap voltam 63 kilo, akkoriban is annyiféle, csak akkor más arányban volt zsír és izom..bár állítólag a zsírszövet könnyebb, ezért lebegek a vízen!!! :mrgreen:

Anyura tényleg külsőre nagyon hasonlítok, ő vékonyabb, mint én, nekiadtam az összes azelőtti ruhám, simán jó rá!
tünci28

Tünci, elképzellek az öregasszonyokkal, amint az asztalon tomboltok!
Királylány:ja, gyerekméretet hordanak itt a lányok.Bende és Tünci tutira.
Na, ma még egy sort sem dolgoztam eddig, ...de azt hiszem most már nem is rontom el ezt a napot munkával...marad majd otthon a meggybefőzés.
jázmin20

Bende, nekem is ám,Bettiéknél egy pohár után mondtam, hogy zsibbad az orrom, két pohár után:Zsibaddzik a zegész arrrccoommmm,három után, egyáltalán nem volt magánhangzó... :lol:
tünci28

fordulok....pedig nem is ittam....az uram szokta mondani, hogy olyankor hangosan és sokat beszélek :lol: ......mert alapjáraton nem vagyok ám beszédes fajta, ááááááááááááááá dehogy :lol:

királylány

Akkor Titeket csajok ócsón le lehet itatni.
jázmin20

Jázmin munkával? Isten meg a ments, én se nagyon míg nem jön az anyám, mert akkor aztán lesz - kapsz az tuti.

királylány

Én is többet beszélek, legalábbis azt hiszem, mert igazából csak ezt hajtogatom olyankor:zsvbbbsszddggglgllrrrdddzzzbbsszzzzz...
tünci28

Az uram szokta mondani rám társaságban,hogy.Adjatok a kezébe egy pohár sört, ahogy rápattanik az orrára az első buborék,ding, fennakadnak a szemei!!!!!!!! :mrgreen:
tünci28

:lol: :lol: :lol:
még csoda, hogy tudsz gépelni!
hrf lrz éoihlneksdjf áspk dlÁkéladgjéladfjgéldajg ÉADLg
jázmin20

Tünci!

Nekem nem csak az arcom zsibbad, hanem az egész fejem, másnap reggelre viszont feldagad az arcom.
bende

Tünci férj: :lol: :lol: :lol: dingdingding
jázmin20

hja, magánhangzókra kell figyelnem nagyon... :wink:

BENDEEEEEE,hoooool vaaaagy??????????
tünci28

Mindig mondja az uram ,hogy :Dehát még le sem ért!! :shock:
Mire én:Nem érted, hogy felszívódik a nyelvemről?????? :roll:
tünci28

Tünci bébi, két sorral feletted írt egy perce...
jázmin20

szereted a sört?
jázmin20

jaaaa, máááár lááátom!!
komplettül kiütöttem magam három deci egri bikával! :oops:
tünci28

Tünci ne igyál mááááá többet!

királylány

Nem baj, majd segítek olvasni, írni...stb....Te csak érezd magad jóóóól! :wink:
jázmin20

Jah kérem, ha bikával kezdesz!!!!!!!!

No én mostan megyek ebédelni. Addig is jók legyetek, ha eltűnök akkor jött a főnök is.......

királylány

Igyál csak Tünci, az legalább látszik! :D
jázmin20

Képzeld eddig nagyon utáltam, a szagát se bírtam ,de am últkor vettem az uramnak, meg a haverjának egy Amstel Pulse-t(kettejüknek egyet!!! :lol: ) és az finom, női sör, három deci és majdnem édes, mint egy rendes üdítő.Szóval ha egséz nap kinnt vagyok a kertben és dögletes meleg van, akkor csippentyűzöm!!!Jaj, van ilyen szó?????? :lol:
tünci28

Előre szólok, én 1kor lépek meg 20 percre, addig nem elaludni, csak eszek valamit.
jázmin20

Kettőjüknek egyet???Nem bízod a véletlenre....Én a meggysört csippentyűűűzöm...csak nem bírom a szénsavasat.Nem tudok büfögni. :oops: :oops: :oops:
NE RÖHÖGJ.
jázmin20

na, most Ti írjatok, mert az elkesz barátnőtök nem tud egy darabig..most hogyan rakjam rendbe a lakást két óra latt?Mit kapok az uramtól, huhhúúúú!!!!

Bende, jÁzmin találjatok nekem egy jó kifogást!!
tünci28

Jázmin én megtanítalak, komolyan ,azt lehet direkt, mingyááá mutatom!!!
tünci28

Elkeszkém, majd kitalálok valamit. :lol: :lol: :lol:
jázmin20

dehogy lehet...próbáltam már, hidd el...voltam fősulis....gondolhatod....NEM JÖN KI SEMMI BÜFI.(amúgy szar nagyon)
jázmin20

Én itt vagyok, csak közben átnéztem a teszveszre, hátha tudok tenni valamit a ,,jóakaróm,, ellen.

Én már megebédeltem a gép előtt.
Elképzelem Tünci férjét, aki mikor hazamegy a rumlis lakásban egy veszettül vihogó nőt talál, aki megszállottan üti a billentyűzetet :shock:
bende

tünci28

én vizuális típus vagyok
:D
jázmin20

egy igazi férfi, jeeeeeeeeee, de irígylem a fenébe. :oops:
:lol: :lol: :lol:
jázmin20

Jázmin, kijön az ha mondom!!! :lol:

Bende, nagyon kész vagyok, de olyan turbó sebességem van, mnidjárt iszom egy kávét, mire megjön még ebédet is rittynetek!!!
Regisztráljak, aztán leminősítsem a hp-t???
tünci28

Hát mondjuk dallamosan még én sem próbáltam!
tünci28

bende:ezt küldöm a kedves jóakaródnak:

Kép
jázmin20

Királylány és hasli, jó étvágyat,Bende egészségedre!
És nekem is váljék egészségemre, már fő a kávé!
tünci28

a topik címe módosul:anonim (?) alkoholisták klubja
jázmin20

most ezt lehet bírni???????????Jázmin, ettől fogva Neked minden nap kötelező megjelenned!!!!
tünci28

jó, de akkor te meg mindennap megiszol pár deci egri bikavért!
jázmin20

Vizuális vagyok, ezért én is röhögtem most egy nagyot, gyerek meglepődött, de ilyenkor Ő is nevet.

Szóval Tünci, megy 3 deci bikavér után dolgozni:

J npt. kt v lsz a grnc. Mindjrt le is pecstlm. Upsz bocsi lestt Nem baj rgtn írk egy jóvrst is. Hukk, bocsika
bende

Egész délután törölgethetem a hsz-eket... :oops:

Megyek,visszavedlek hétköznapi háziasszonnyá! Kép Kép Kép Kép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?