Sziaztok!
2012.03.02. Pénteken reggel 7:30 körül (senki nem nézte mennyi az idő) megérkezett hozzánk Fekete Zsombor Dariusz 3610g-mal és 52cm-rel 34cm-es fejkörfogattal.
Reggel 1 óra körül 10 perces fájásokra keltem aztán fél 4 körülre már olyan 5 perces elég íntenzív fájásaim voltak így ébresztetem a páromat és apukáját, hogy menni kéne szülni... Igaz sejtetem, hogy egyedül leszek Alexander betegsége miatt amit majd késöbb részletezek... Így olyan fél 5 körül értem be akkor egy újnyi volt ctg rendben álló burok. Aztán beraktak a 3-as szülőszobába kaptam valami antibiotikumot vénásan, de semmi mást aztán felgyorsultak dolgok 7:15 kor spontán elment a vív és flé körül gátvédelemmel már meg is volt Zsombor és én vágtam el a köldökzsínort
Na meg olyan gyors volt, hogy nem értek oda a csecsemősök...
Aztán minden jól alakult velünk bent így tegnap délutn óta itthon vagyunk!
Alexandernek nagyon tetszik néha jön és meg simogatja alapos kézfertőtlenítés után, mondjuk ő nem fertőző neki középfül gyulladása volt/van ez kérdőjeles most vannak kontrollon, de meg kellet hogy gyógyuljon már...
Az egész 2 hete kedden kezdődőt magas láza lett egész 40.2-ig fölment neki 1x hányt és szép lassan szerdára hasmenése lett láza nem múlt nem nagyon akart enni és inni se. A háziorvossal naponta többször is beszéltünk, hogy mit lehetne vele kezdeni, aztán az lett a vége, hogy Csütörtökön be kellet vinni a Szent Lászlóba vírusos hasmenésre gyanakodtunk. aztán elkezdte mondani, hogy fáj a füle, de nem foglalkoztak vele csak nyomták az infúzíot és ennyi volt a kezelés lázcsillapítóért is 2-3 órákat kellet könyörögni 39,5-ös láznál is
Végén spontán kifakadt a bal füle éppen amikor bilizett szombat reggel és csak akkor vitték át a fül orr gégészetre ahol mondták, hogy milyen gyógyszer kéne és, hogy lehetett ettől a hasmenése... Aztán végül vasárnap saját felelősségre sokkal rosszabb állapotban mint amilyenbe bevittük haza hoztuk ott egy rossz gyógyszert írtak föl amire allergiás lett így most kezdet helyre jönni...
Most meg Ákos beteg nagyon. Péntek du óta hányás, hasmenés úgy néz ki már jobban van tünetileg, de nem nagyon akar enni inni, így most nagy gyenge erőtlen rengeteget fogytak mind a ketten próbáljuk kikerülni Ákossal a kórházat, de nem tudom háziorvos szerint ma holnap jobban kell lennie... Aztán meglátjuk majd...