Sziasztok!
Benszi, a gyerekeid fantasztikusak! Egyrészt gyönyörűek, de ezért az önálló evésért meg szobatisztaságért külön elismerés! Látszik, hogy rengeteg időt fordítasz rájuk, nagyon klassz gyerek mind a kettő. Még mindig úgy gondolod, hogy nem szeretnétek még egy babát? Ha már ilyen jól sikerültek az ikrek?
Baby, Bengegúz ügyes a bilivel, hát igen, ilyenkor már nem árt elkezdeni, még mielőtt beüt a dackorszak. A nyári frizura nagyon csinos, ti vágtátok?
Bibar, tej miatt ne aggódj, az az elsőgyerekes anyukák reszortja
Kérünk új képeket!
Vicuska, nagyon örülök, hogy minden oké a babával, csak így tovább! Mi volt pénteken az UH-n?
Vikkata, nagyon sajnálom, hogy romlott az érték, és nagyon szorítok, hogy ne kelljen kórházba menned és kihúzd addig, amíg már minden teljesen biztonságosan lefolyhat. A nyaralást ne irigyeld, jövőre talán már Ti is mehettek? Én meg reménykedem benne, hogy mi már nem
Juci, Gábor is nagyon apás lett a kórházi tartózkodásom alatt, de nála ez még nem múlt el. Igaz, egyelőre nem nagyon változtattunk a korábbi renden, a férjem megy sétálni, ő fürdeti, fekteti le, mesél, és kel hozzá éjjel, ha szükség van rá (sajnos igen, megint jön valamelyik nagyörlő). De azért már egy csomószor kéri, hogy én csináljak ezt-azt, etessem, ilyesmi, szerintem ő is visszaszokik majd hozzám apránként.
Különben meg nagyon csodállak, hogy a 3 gyereket és a férjedet el tudod látni, ne légy maximalista, majd rend lesz egyszer
Vuki, már csak 2 hét és költöztök! Nagyon megdolgozatok érte, teljen sok örömötök az új otthonotokban.
Gabicsibe, Gábornak is vannak szörnyű napjai, csak vinnyog mindenért. És hiába magyarázzuk neki, hogy ha nem okosan mondja, nem értjük (tényleg nem), csak nyávog tovább. Én arra tippeltem, hogy azért érzi a feszkót ő is rendesen, ami most volt nálunk, de lehet, hogy nem kéne erre kenni, életkori sajátosság inkább.
Süni, mit dolgozol? Zéti nagyon ügyes, ősszel már együtt fogjátok rugdosni a vadgesztenyéket
Mamm, köszi a kommentezést, jólesett! Csudaszépek a gyerekeid, Zsófin látszik, hogy egy határozott jellem
Chesti, épp most gondoltam Rátok a minap, hogy mi lehet veletek. Nagyon szorítok a kis eszkimókhoz! Niki hatalmas és nagyon édes!
Nika, ledöbbentem
Nagyon-nagyon sajnálom! Nem akarok tolakodni, de ha van kedved, leírhatnád, miért, hogyan történt? Nagyon nehéz lehet most neked
Atti tényleg a legjobb vígasz... nagyon szép kisfiú és hihetetlen ügyes a szobatisztasággal!
Rólunk: Gábor eleinte tényleg rettentően meg volt sértődve, kiküldött a szobájából, ha bementem, nem engedte, hogy pelust cseréljek, stb. Mindent csak apa, apa. András tényleg fantasztikus, óriási türelme van Gáborhoz, ezért, ha netalán mégis rászól (nem kiabál, csak szigorúan rendreutasítja), Gábor rohan hozzám, átölel, és panaszolja, hogy "megijedtél apától"
Azért kezdünk összemelegedni újra, jövő héttől már nagyüzemben, mert András dolgozik.
Én még 1 hónapig nem emelhetek, sétálgatni sem bírok sokat, eléggé fáj a hasam és most erősen vérzek is. Nehéz lesz ez a hátralevő 3 hét, de mindig arra gondolok, hogy ha Vikkata meg tudja oldani, akkor nekem is muszáj
Még azt akartam írni, hogy a János kórház nőgyógyászata egy álom. Amilyen rossz véleménnyel voltam a szülészetről, a koszról, a csecsemősökről, egy emelettel feljebb mintha egy teljesen más világba csöppenne az ember: a nővérek kedvesek, mindig jó a kedvük, remek a humoruk, a szobák ragyognak, egyszóval kész szanatórium
Azért ha lehet, elkerülném az újbóli ottartózkodást, persze.
Most már igyekszem felvenni a fonalat. Augusztus végén talán mégis elmegyünk nyaralni, de addig még nagyon hosszú az idő...