tünci: kösz a bíztatást, előbb utóbb tényleg túl leszünk a felúljításon, csak már olyan nyűg az egész. Szerintem lehet Dorka is akkor fázott meg, mikor itt volt a kőműves, elég nagy huzat volt. Persze jól felöltöztettem, de úgy látszik kevés volt. Vagy nem tudom..
Sajnálom a vérezgetést. Én amíg szopiztattam nem volt vérzésem. De lehet ám, hogy te még tisztulsz, mármint a méhed. Én mondjuk 6 hétnél sokkal tovább véreztem szülés után. Nekem is volt olyan, hogy azt hittem vége a gyerekágyas időszaknak, és néha még ha emeltem, sokat dolgoztam akkor volt valami vérzés, folyás. Azért majd kérdezz rá a nődokidnál. Igen, ez mennyire így van, sír a baba, egyből etetjük...
Mi is voltunk kinnt tegnap egy fél órát,
Dorka is már hiányolja a sétát, levegőt. Tegnap este már elállt a szél. Itt volt az ideje.
bende: örülök, hogy jól viselitek a munkát mindannyian.
Mindjárt itt a hétvége, kitartás, remélem addigra már jobb idő is lesz.
betti: dioptriás napszemcsi tök jó dolog, nekem is van, imádom, főleg vezetés közben szuper. Olyan jó, mikor okosodnak, és már figyelnek a babák. Olyan szép időszak, mikor először rádnevet, mikor annyira figyel rád, meg majd elkezd magyarázni.
beze: szorítok neked, kérjük a beszámolót, remélem a haematoma eltűnt örökre.
nikuc: köszike, én is úgy gondoltam, hogy nem lehet ilyen magas láz csak a fogtól, de hogy ez legyengíti, arra nem gondoltam. Amúgy meg tiszta véraláfutásos a fogacskája. Kenegetem dentinox-al, de nem sokat ér.
Peti ügyes, hogy megitta a kakaót, így azért könnyebb dolgod van.
any: tényleg, nem lehet, hogy a stressz is okoz nálad tejci beindulást? Zsófinak biztosan tényleg nem tesz jót a stressz, veszekedés. Beszéljétek ezt át a pároddal.
Én azt vettem észre Dorkánál, ha megyünk valahová, sok inger éri napközben, nem alszik olyan nyugodtan éjjel.
Bátor babának, és Kisatinak is boldog hófordulót, így utólag is. Hű, szalad ám az idő.