Sziasztok!
Tiop,
Zsaninak így utólag is boldog Névnapot kívánok!!!! Szuperek lettek a játszóteres képek, látszik, mennyire élvezték! Zsani már így eszi a nyalókát???
Látom, a rózsaszín szandi nem sokáig lesz jó rá.
Andi,
én is gratulálok Boginak!!!!! Nagyon ügyeske volt! Gondolom, meglepődtél, nem erre számítottál!
Roninak meg mihamarabbi gyógyulást az ekcémából. Szegényke! A meleg meg pluszban sem kedvez neki, ha jól tudom.
Henus,
a létrázás nekem is ismerős.
Szonja nagyon kis édes husikás a képeken!!! Már kezd nőcisedni!!!
Gumicukornak gratula a Kislányához!!!!
Pilla,
szupi kis játszóteretek lett!!! Laja hihetetlen kis hurkás még mindig, nagyon tetszik!!!!! Sajnálom a fogacska miatt, remélem, már túl lesztek rajta! Nagyon tetszik ez a vízividámpark, hol lehet ilyet kapni?
Piroska,
macska ügyben nem segíthetek, nekünk nincs semmilyen állatunk már. Gyere sűrűbben!!!!
Tüccs,
mi a helyzet??????????????????
Hát, nekem annyi írnivalóm lenne, hogy inkább bele sem kezdek. Ennek egy része úgyis dicsekedés lenne, hogy Marci már mi mindent tud, a másik meg panasz, hogy néha milyen bunkón viselkedik a férjem - az egyik percben, a másikban meg olyan aranyos, hogy Rá sem ismerek.
Úgyhogy nem untatok senkit, csak gyorsan néhány szót:
Marci már kezd szépen beszélni, a következő szavai vannak: tető, mama, papa, mamama = nagymama, bomba, hoppá, csüccs, óa = óra, haó = halló, tütü = autó, egy.
Babanyelven rengeteget beszél, mostanában "számol" is: hana, nana, anana. Eközben folyamatosan bököget az asztalra, mintha számolna valamit.
Aztán egyre többet utánoz minket, segít az apjának földet szórni a kertben, ma a díszköveket segített elteríteni, de bármiféle munkából kiveszi a részét. A bevásárlókocsikat olyan komolyan tologatja, mintha ez lenne élete legfontosabb küldetése.
A foga még mindig nem viseli meg, az első rágófoga is észrevétlenül jött ki, és most kettő is jön egyszerre, de szerencsére semmi tünete nincs.
Az akaratossága is egyre intenzívebb, de még mindig kezelhető.
Én viszonylag megvagyok, a pocakom szokás szerint óriási, ebben a melegben már nagyon nehezen mozgok, és mintha a szívem kezdené feladni a dolgot, sokszor 3-4 lépés után le kell ülnöm,mert úgy ver és olyan erősen, hogy a ruhán keresztül látszik. Olyankor levegőt is alig kapok. Hétfőn megyek dokihoz, majd mindenképpen beszélek vele erről, mert ez nem biztos, hogy normális. Sokszor olyankor vagyok a legrosszabbul, mikor este lefekszem az ágyba, és már meg sem mozdulok. Volt, hogy úgy vert a szívem, hogy hosszú ideig nem tudtam elaludni. ez egy kicsit aggaszt. A pocakom is egyre többet kemény, pedig napi 6 Magne B6-ot szedek, ennél többet nem lehet. Ezen felül azonban jól vagyok, tényleg semmi okom a panaszra.
Simi mostanában nem rugdos olyan sokat, szerintem ez a meleg őt is elbágyasztja. Mikor azonban mozog, akkor jó erőseket rúg, csak úgy hullámzik a hasam.
No, hát "röviden" ennyi.
Csak gondoltam, írok kicsit magunkról is.
Most mennem kell, mindenkinek kellemes vasárnapot!!!