Sziasztok!
Nahát én nem is tudtam, hogy van leszoktató pelus, igaz nem is lett volna rá pénz. Én azt vettem észre saját maguk tudják hiba erőlteti az ember vagy hagyja rá ha kész lesz leszokni a pelusról akkor akár egyik napról a másikra megtörténik a csoda
Úgyhogy Tündi, Andi fel a fejel saját maguk fogják majd jelezni ha itt az idő a közösség, meg talán segít is benne hisz látják, hogy mindenki, hogy csinálja és lehet úgy hamarabb rá is kapnak izére. Egyébként én is nagyon féltem, hogy nem fog leszokni és így nem mehet majd oviba se, de a pisilés kb 1-2 héttel előtte már jól ment, igaz oviba úgy kezdett járni, hogy mondtuk az óvónéniknek, hogy sajnos nem szól a kakiért, de az is megoldódott ahogy ovis lett 1-2 nap alatt.
Panndi - Boldog szülinapot Zsófinak!
És érdekes, de ügyes, hogy így szokott le gyakorlatilag egyik napról a másikra.
Andi - Az biztos, hogy hiányozni fog amikor nem lesz veled, főleg hogy most így hozzád nőt ami persze lehet a miatt is hogy ő is érzi a bölcsi kezdés izgalmait, de ez nem is számít. Neki is ugyan úgy hiányozni fogsz, csak te dolgozol majd, ő meg játszik és tanul sok új dolgot...
Betegség meg nem egyszerű a nekem kicsit most elegem van a dr.nőnkből, mert nem nagyon akart gyógyszert adni amivel alapjáraton nincs is gondom, de amikor már majd egy hete beteg és csak kapjon orrcseppet majd az segít meg este a torkára nurofen és úgy köhög néha majdnem hány is és nem ad köptetőt segítségnek....
Mindegy ma nem ő volt és így van köptetőnk, mert egyik se javul igazán és Ákosnak éjjel már 38,9-es láza volt és még cicikézni se akart pedig mindig azon alszik el és megint sokáig fent volt és csak sírt. Még jó, hogy Alexandert annyira nem zavarja...
Ja és nagyon jó a kép!
Tündi - Nem akarlak elkeseríteni, de Alexander már elmúlt 3 éves amikor elkezdett szólni és leszokni a pelusról ő is olyan volt mint Kristóf, egyáltalán nem szólt és simán letagadta még ha bepisilt is... Ki is voltunk tőle rendesen...
Apa mondta neki, hogy nem mehet majd oviba ha mindig bepisil meg bekakil, mert az oviban mindenki wc-re jár és nincsenek pelusos gyerekek és ovi előtt 1 héttel is úgy volt vele, hogy inkább nem menjen oviba, mert ezt így nem lehet és mit fognak majd szólni, de nem volt semmi szerencsére.
Meg tényleg látványosan fejlődött is több téren!
Bocsi, hogy sok lettem