Sziasztok!
Nircee!
Félre ne érzsd nem azért írtam,hogy majd az élet megtanít,hogy ne kérdezz és ne tanúlj tőlem,csak a helyzet az,hogy én is az élettől tanúltam mindent!Természetesen kérdezz bátran,és amiben tudok segítek,hiszen azért is vagyunk itt!
Marci írtó édes a képeken és látszik,hogy nagyon élvezte az állatokat!Mi is készülünk az Állatkertbe,mert a gyerekek nagyon szeretik az állatokat,főleg Anett és Zsani.
Giga!
Mi is készültünk vasárnap a Vasuttörténetibe,de 1.Rolinak akkor lett volna a Körmenete 2.ha nem is ment volna körmenetre(mert nem ment így sem) akkor sem tudtunk volna menni,mert lebetegedett!Pedig tök jó lett volna találkozni esetleg!
Zsani nagyon szereti ezeket a Minimaxos zenéket,egyszerűen olyankor bírni sem lehet vele.
Vezetés!
Nem tudok hozzászólni,én mindég tömegközlekedtem.
Becsi!
BOLDOG SZÜLINAPOT!
ANDIBAB!
Sajnálom,hogy nemtudtatok elmenni,tényleg nagyon bosszantó amit kiírtak,nem is tudom,hogy képzelik ezt!
roni,hogy van????Mit mondott a doki?voltatok ugye dokinál?
szantre!
Ja a suli!Hát nem könnyű az biztos,én már töbször írtam,hogy le a kalappal előtettek!
Skarlát!
A helyzet a következő!Zsani ahogy kilábalt belőle rá 2 napra újból belázasodott,és ujjabb adag antibiotikum!aztán Roli pénteken abbahagyta a gyógyszert és szombat estére(gyereknap estéjére)belázasodott,ma viszem a dokihoz délután!Ennyit a skarlátról!visszanyelte mind a két gyerkőcöm!Bár nem kimondottan a skarlátot,hanem "csak"a torokgyuszit!
Gyereknap!
Rólunk annyit,hogy a szombati napunk nagyon jól telt,gyönyörű időnk volt egész nap és egész hétvégén!Reggel már korán fent voltam,intéztem a dolgomat,.10 körül átmentünk a gyereknap helyszinére..A gyerekek már nagyon felvoltak pörögve,alig lehetett velük bírni.Segítettem lemosni a székeket,padokat,asztalokat,majd megcsináltuk a mini szenyókat,palacsintát megtöltöttük,és már dél is volt!Leűltünk fincsi lecsót enni(amit a házigazda készített).Isteni volt,még a gyerekeim is megették,ami nagy csoda hiszen Roli nem eszi meg a hagymát!
1 óra felé elkezdődtek a játékok gyerekek nagyörömére.Nem sikerűlt mind a 24 játékot lejátszani,mert nagyon tetszett nekik a szobros és a pletykás játék,na meg a székes(amit ugye zenére játszottunk)ezeket töbször ismételtük és ugye elment az idő rendesen!Megpróbálom összeszedni,hogy mégis miket játszottunk!
Első játék volt az akadály verseny (nagyok biciglivel mentek,kicsik végig szaladtak),aztán jött a talicskás ami úgy zajlott,hogy egy kicsi beleűlt a nagy meg tólta végig a pályán,utánna volt a tojás egyensújozás egy kézzel kellett végigvinni egy műenyag tojást műanyag kiskanálon.Majd jött a lángos evés kéz nélkűl,csokibontás késsel villával(persze ugyan úgy kellett megenni is),joghúrt evés bekötött szemmel,mjad megint a pályára mentünk vissza ahol ketten kellett most menni összekötött lábakkal,aztán zsákbafutás,kislabda a lábakközött és úgy kellett végig ugrálni a pályát.Majd jött a szobros játék(táncoltak és amikor megállították a zenét mindenkinek lekellett merevednie),aztán jött a székes(ugyan úgy működik mint a szobros csak itt a székekre kellett leűlni,és minden kör után 1 széket kivettünk-gondolom ismeritek),aztán jött a seprűs játék,majd a pletykás,vizeslufis,alma kiszedés teli vizes lavorból szájjal!Persze a játékok között voltak szünetek,és akkor fociztak,röplabdáztak(amibe én is beszálltam,mert imádom).Másnapra volt is izomlázam.Aztán volt jégkrém is!Este volt Bográcsgúlyás és utánna eredményhírdetés!Mindenki nagyon örült az ajándékoknak és az okleveleknek is!szülök csodálkoztak,hogy ki csinálta mert nagyon jó és ötletes az egész!Persze nem múlhat el nap rossz nélkül(legalábbis számunkra)Roli estére belázasodott,így az eredményhírdetés után mi jöhettünk haza(fél 10-kor),maradtaunk volna még,mert Anett is és Zsani is nagyon jól érezte magát,de Roli sajnos rosszúl is volt,így inkább hazajöttünk.Másnap el is maradt számunkra a szirom szórás és így elvittem odaadtam másnak a sok-sok rózsaszirmot!Ez van!Pár képet tudok mutatni a körmeteti díszekről,mert a szomszéd csaj reggel készített párat!Hát ennyit rólunk!Kicsit hosszúra sikeredet
Pár kép és húzok!
Betegeskedőknek jó bulást!
Nircee még neked akartam,írni,hogy azért gondolkodom mindég pozitívan,mert ha mindent rossz szemmel néznék akkor nagyon keserű lenne az életem!a gyerekeknek meg nem tesz jót,ha szomorúnak és idegesnek látnak!Néha nem jön össze,de akkor kicsit magamba fordulok és átgondolok mindent,bemegyek a fürdőbe és néha bizony még bőgök is egy jót!
szóval nekem sem olyan könnyű mint látszik!
Bocsi de nem tudtam választani!
Sziasztok!