Sziasztok!
Mi is nagyon eltűntünk, de szoktam azért olvasgatni!
Millye, nagy-nagy gratula! Mennyire irigyellek! Olyan jó lenne megint babát várni...
Kriszta, éljen a két kiscsaj!
Bogi olyan szép! Örülök, hogy jól telik a babavárás.
Kicsigee, látásból ismerem mindkét dokit, mindkettőről sok jót hallottam.
Mulan, kitartás, már nincs sok hátra! A viszketés, emlékszem, tényleg elég rossz volt, pedig nekem egyáltalán nem volt extrém.
Zizi, hihetetlen, micsoda hajasbabád lett! Milyen szépek együtt! Gratulálok!
Nálunk pörgősen telnek a munkás hétköznapok. Nagyon nehéz bent és itthon is megállni a helyem. Ráadásul Bogi ugyan nagyon jól viselkedik napközben, de kb. 1 hónapja kijött egy betegség után, hogy nem lehetett egész este lehámozni rólam és csak rajtam tudodd aludni, ráadásul állandóan felébredt. Olyankor üvöltött és csak nehezen nyugodott meg. Egy ideig rajtam aludt, aztán próbáltuk a hagyjuk sírni megoldást, de csak annyit értünk el, hogy hányt utána. Arra jutottam, hogy türelmesnek kell lennem, idő kell neki, hogy elfogadja az új helyzetet. Mostanra annyit javult már, hogy éjjel általában 1x ébred, akkor áthozzuk a mi ágyunkba és így végigalusszuk az éjszakát (kivéve, ha 5 körül fejberug...).
Egyébként hihetetlen sokat mozog, folyamatosan keresi, mire mászhat fel, táncol, vigyorog és egyfolyában dumál babanyelven. Mindenki dícséri, hogy milyen szép, mosolygós, milyen könnyű vele, szóval napközben tényleg mintababa.
A kistesó projektet mi sajnos határozatlan időre elnapoltuk. A páromék cége nem megy valami jól.
Igazság szerint egyáltalán nem megy. Szóval kicsit szomorkodtam, de itt van Bogi, ő mindenért kárpótol.
Szép napot mindenkinek!
Kati