Jó reggelt Csajok!
Panda, tényleg tünemény Emma, el is hiszem, hogy már társaságra vágyik. Mi sokat jártunk fel a Máltai játszótérre, ott tudtak homokozni, szaladgálni, motorozni, mászókázni, és ami nálunk nagyon fontos hintázni. mostanában ritkábban megyünk, mert inkább csak a parkba megyünk, mert ott tudnak bicajozni-motorozni, és még akad egy hinta is ott!
Nem bánnám, ha már felújítanák, mert eléggé gázul néz ki, ahhoz képest, hogy játszótérnek van nevesítve!
Cserni már remekül teker, igaz még csak pótkerékkel, de nem is nagyon bánom, mert így lépést tudok tartani vele. Vera, neked nagyon ügyes Kornél, hogy már így két keréken halad.
A lampionosról én csak rosszakat hallottam, igaz, mi nem voltunk, nem nagyon bírom a tömeget. A Kalákán viszont mi is ott voltunk, csak nagyon sokan voltak, így inkább hátulról szemlélődtünk.
Maci, én is itt szültem, igaz mindkettőt császsárral, de én elégedett voltam a szülésznőkkel és a dokikkal. A csecsemősök nem igazán jöttek be, de ha jól tudom, akkor ez sajnos máshol is így van. Bababarát annyiban, hogy nonstop veled van a baba, nem kapnak tápszert (elvileg...) és törekednek arra, hogy az anyuka tudja szoptatni a csemetét (ebben volt valami ).
Lenne egy körkérdésem: Mostanság szeretnénk venni gyereküést Cserninek, mert a régi már elég szűkös.
Olyan ülést szeretnék, ami saját övvel van felszerelve. Szerintetek van ilyen 15 kilós gyereknek? Eddig csak itt néztem az interneten, de úgy vettem észre, hogy ami 9-36 kilóig van, ott már le kell szerelni az övet, ha nagyobb gyerek ül bele.
Vera, Jami, Ildus, Dana, Ti milyet vettetek a nagyobbaknak? Az is érdekelne, hogy hol vettétek, és mennyire vagytok vele elégedettek.