Sziasztok!
Hidegfront egyelőre sajna nem jött be nálam, csak aludni nem tudok, várva várom a délelőtti nst-t és gondolom, vizsgálatot. Kíváncsi leszek, mit mond majd a doki... azt mondta, tutira nem találkozunk már ezen a keddi időponton, csak babonából adja...
Pedig amúgy 25-27. közti dátum a "hivatalosom", a 28-at csak én kalkuláltam magamnak bizonyos emlékek szerint, szóval ma elvileg belépek a túlhordás időszakába... és nagyon közeleg az április vége is sajnos, kezdek izgulni megint emiatt...
Egy ismerősöm 25-re volt kiírva, amikor találkoztunk, mindig mesélte, h jól van,az égvilágon semmi panasza nincs és semmi jele a szülésnek, aztán hipp-hopp mégis megszületett a kislánya 25-én hajnalban, csak előző du. érezte magát furcsán. Hát ilyen is van.
Én meg mindig meséltem, hogy ilyen szar éjszakám volt, meg olyan, ilyen jel van meg olyan, aztán még mindig itt vagyok egyben, hehe.
Hát nem mindenki egyformán szerencsés!
Bea: természetesen a pókember és társai az ovis sztár meg sok egyéb fiús és harcos játék.
Csak arra értettem, hogy Máté biztosan segíteni akar majd mindenben a babával, amúgy is olyan típus, aki imád segédkezni és sokszor elő is adja, h majd mindenfélét fog csinálni a tesóval is. Pl. tegnap este közölte, hogy majd h sír, akkor ő kiveszi a kiságyból és ringaja, aztán szól nekem.
Jobb lesz odafigyelnem!
Mindenesetre nem valószínű h babát kapna azért, majd az élő babán figyelemmel kísérhet mindent és pár apróságba időnként besegíthet, ha van kedve.
Andi: ez a homeos bogyó nem kimondottan a vajúdás alatt szedhető csak? Nekem legalábbis ilyen infom van... előre is szabad, nem veszélyes? Van a csomagomban ez is többek között, a januárban szült barátnőm odaadott minden ilyen homeós cuccot, ami maradt neki. Vajh elkezdjem még? Naponta 1 adag javasolt vagy hogyan?
Remélem, Dorina arca tartósan javul!
Ági: szuperul hangzik ez a kis létszámú sorbanállás... nekem anno a párom intézett mindent. Kíváncsi leszek, mikor jutunk majd némi pénzhez, egyelőre egy fitying táppénzt se kaptam még márciusra sem, mi lesz még az áprilisival és utána mire megigénylünk mindent... eleve először a közjegyzőnél kell még kikérni azt az idétlen papírt az apaságihoz, itt Zuglóban nem engedik előre, de legalább az egyik közjegyző elfogad meghatalmazást, így apa kikérheti, míg én kh-ban vagyok, az anyakönyvvezető is ezt mondta. Aztán jöhet még az összes hülye egyéb dokumentum...
Erika: neked milyen éjszakád volt?
Nem is tudom, nálunk mi lesz az anyák napjával, ha még sokat késik a szülés, mert én azt nem akarom, hogy M-nak ne legyen ott anyukája, akkor inkább mondom, hogy el se megy ő sem az oviba. Nem biztos, hogy vidékről anyukám pont aznap fel tudna jönni, dolgozik még és csak akkor jön vmikor, ha már itthon leszünk mi is, meg hát az sem az igazi. Nos, de szerdáig még hazaérhetek a kh-ból, reménykedem!
Hátha okosabb leszek nemsokára, a vizsgálat után!
Na jó hosszú lettem, bocsi.
Kriszta