Sziasztok!
Tegnap olvastam, ma írok!
Márti,
nagyon édi a csaj! Igazi huncut némber!
Pilla, Tiop,
borzasztó! én nem is nagyon tudnék kulturáltat írni, inkább csak ennyit:
az én drága anyósom is elcseszte a hétvégémet, mindig kavarja a sz@rt, és előre elbaltázta (majdnem mást írtam) a mostani hétvégémet is. már 2 éve
tervezzük a legjobb barátnőmmel, hogy találkozunk végre egy hosszú hétvégére (ő Sopronba költözött a válása után), konkrétan november óta
szervezzük a hétvégét, hogy neki, a párjának, és nekünk is megfelelő legyen az időpont, amit már 2 hónapja
lefixáltunk. péntek-vasárnap hosszúhétvégézni mentünk volna hozzájuk, szerveztek programokat, intéztek nekünk szállást egy gyönyörű és menő panzióban (ők fizették ki előre...), hogy kényelmesen legyünk, ne szorongjunk náluk a lakásban 2 gyerekkel, erre a drága mama nekifog nyüsszögni, hogy "a gyerekek úgysem fogják bírni az utat, meg én is készülök, hogy lássam már az unokákat, be fogtok jönni pénteken hozzánk. majd főzök valami ebédet." hát b@ssza meg! egye meg a hülye ebédjét! persze ezt nekem nem merte mondani, én csak tényként tudtam meg a dolgot vasárnap este. a baromállat férjem képtelen megmagyarázni az anyjának, ha az valamit kitalál, hogy nekünk nem úgy volt tervezve, inkább enged neki.
úgy kiakadtam, hogy csak na! készülök, hogy jól beolvassak a drága mamának, és tojok rá, ha megharagszik. és egy falatot se fogok enni a sz@ros főztjéből. pont.
meg volt egy másik dologban is sz@rkavarása, de az nem publikus, elég annyi, hogy nagyon kényelmetlen helyzetbe hozta a férjemet (az ő drága kisfiát) a munkahelyén... olyan mikroszkopikus agya van annak a hülye pitchának, hogy az eszméletlen!!!
Giga,
mit mond a Dévényes? fejlődik a kiscsávó?
Pimpoka,
tényleg nagyon bájos a leányzó, meg az a ruci... nahát...
nem szép dolog, de irigyellek a suli miatt.
Katica,
hajrá, okosodjál csak szépen! kitartás!
itt van pár kép a hétvégéről:
ilyen házikók vannak, meg állandóan ilyen gyönyörűen karbantartva az egész terület (pl. reggel 3/4 7-kor az egyik alkalmazott már törölgette a parton a padokat, és ezt minden áldott nap megteszik
):
kialakított főzőhely:
játszótér:
tapolca-malomtó:
a stégen épp figyeljük, hogy a bátrak hogy ugrálnak a 18 fokos vízbe:
csónakáztunk a tapolcai barlangban, itt a férjem egyik kollégája evez (Bogi meg apa másik csónakban ültek):
a lányok a barlangban:
na, ennyi elég volt belőlem mára.
Pusszantás mindenkinek!