Új privát üzeneted érkezett!

Bandika!

Igyekszünk minél előbb odamenni, 8 fél 9 körül. A férjem utána megy dolgozni.

Te hogy vagy? Valami változás?

tiko

Crys :)
Igen, ez lehet az. BAndikával keverhettél össze. De sebaj! :lol:
Hivatalosan hétfőn leszek a 14. napon, de nemigen fogok tesztelni. Ha addig nem jönne meg, akkor aznap bemegyek vérvételre.
Utálom a teszteket, nem akarok csinálni többet. GYárilag egycsíkos mind! :lol: :lol: :lol:

Bandika :)
Annyi sárgatest termelődne? Ettől nyomhat engem? Gondolod?
Hát nem tudom. De csak a bal?

Borsi
borsókás

Bandika! :? Tényleg Borsival kevertelek meg, bocsánat!!! :oops:

Borsi! Tőled is bocsánatot kérek! :oops:

Bandika! Rátapintottál, az utrot tényleg nem bírom és már tegnap óta nyelem, annyira kimarta ott lenn! De hogy most amiatt barnáznék? (sárgásbarna) Igazad legyen!!!
Annyi vígasztal, hogy a mellem még mindig nagyon fáj és néha nagyon bekeményedik.

Úgyhogy próbálok még bízni a sikerben :)

Jó éjt Mindenkinek!
crys74

Sziasztok!
Most jutottam ma csak géphez, klassz látni, hogy 24 óra alatt milyen termékenyek vagytok!!
Alinkat!
Én nem kételkedtem :D :D :D Gratulálok!!!!!!!!!!!!!
Crys, Borsi!!
Értetek nagyon szorítok :!: :!: :!:
Bandika!
Sajnálom, hogy nem sikerült, kitartást és soksoksok türelmet kívánok nektek!!
Kis*!
Bár tudom, hogy hogy ezt már csak az inszem után olvasod, de remélem, azért a drukkjaim elérnek hozzád!!!
Angel!
Bár látom, már kiokosítottak, csak még annyi, hogy elég egyértelmű a helyzet, mert rögtön a bejelentkezéskor a recepción a kezedbe fognak nyomni egy kis tájékoztató füzetecskét, amiben benne van egy részletes "árjegyzék".
Tiko!
Sok sikert a vizsgálatnál, remélem minden rendben lesz nálatok!!

Nálam minden rendben, ma megkaptam a második Menopurt, bár nem kis hányattatások árán. Egész nap egy kórházban voltam, hát futottam pár kört, mire valaki hajlandó volt beadni. Pedig azt hittem jobb helyen nem is lehetnék ezügyben, de a hazai közegészségügy nem túl készséges!! Hiába no, a Kaálihoz vagyok szokva :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kiscsillag! :)
Nagyon szorítok neked egész délelőtt, meg azután is, hogy sikeres legyen odabenn a randi! :D
Kép
Remélem apa eredménye is olyan jó lesz, mint legutóbb! :) Gyere majd, és mesélj!!!

Lois :)
Te szegény! Nem egyszerű az élet! Még a kórházban is nehéz beadatni egy szurkát. Ezt már másoktól is hallottam. :(
De nincs több már, ugye? A tüszőrepit már magadnak fogod beadni?
Köszi a drukkokat! Most nagyon nagy szükségem van rá!!!!

Lányok!
Szerencsére éjszakára elmúlt a fájdalom a bal oldalról. Kicsit most is érzem, de elviselhető. Inkább ez, mint a miku! :wink:

Borsi
borsókás

SZiasztok!

Borsi,
a sárgatest nyomhat! És az jó jel lehet! :wink: (bár sajnos nem saját tapasztalat)
Drukkok neked! :) :D

Crys,
pecsételés lehet a beágyazódásnál! (sajnos ez sem saját tapasztalat)
Drukk, hogy valóban ez legyen! :)

Kiscsillag,
szorítok neked a mai naphoz! :)

Niki,
köszi a tippet! :)
Az egészségpénztáron már én is gondolkodtam erősen! :wink: Csak egyszerűen nem látom, hogy pontosan hogy is megy! :oops: Majd tanulmányozom az oldalaikat!

Lois,
nahát! :shock: Hogy egy kórházban ilyen nehéz ezt megoldani!
angel37

Niki,

hogy lehet az egézségpénztárba belépni? írnál nekem erről? és hol találok erről bővebben információkat?
zsuzsi73

Zsuzsi : nagyon egyszerű, kiválasztod a számodra szimpi pénztárat (MKB-nál vagyok) és kitöltesz egy belépési nyilatkozatot, amit postára dobsz. Vagy átutalással, vagy postai csekken befizeted a havi tagdíjat, stb, stb.
a www.egeszsegpenztar.hu -n van minden info.

Én azt szoktam csinálni, főleg, ha tudom, hogy várható nagyobb kiadás, hogy előre átutalok az EP-nak x összeget, majd az összegyűjtött számlákat gyorsan beküldöm. Tényleg nem ülnek rajta, hamar átutalják a számlák ellenértékét.
Jó, tudom, hogy ez időnként "dupla" kiadásnként jelentkezik, mert ahhoz, hogy utaljanak, fedezet kell, hogy legyen a számládon, viszont tényleg jól jön az adójóváíráskor a - 30 %...
Annyi különbség van az egyes pénztárak között, hogy a havi tagdíj összege és a fenntartási vagy milyen :evil: %- mértéke változik.
Nincs nagy különbség, én az alapján választottam, hogy a Kaáli benne legyen a partnerei között. Na, remélem valamennyire érthetően írtam :wink: Jó böngészést !!

mniki

Na, sikeresen megint eltoltam, szóval :

www.egeszsegpenztar.lap.hu

mniki

Lányok!

Nekem ma már piros! :?
Igaz nem sok és a hasam se fáj.

Hívtam a doktornőt, azt mondja adjam még tovább az utrot és a Fraxiparine szurit is, reméli, csak attól vérzek, ugyanis az egy véralvadásgátló.

Én már nem annyira bizakodom!Szerintem nem lesz baba.

Viszont, nagyon nem tetszik, hogy az Et utáni 6. napon már meg is jön????? :x

Nektek továbbra is sok sikert!!!! Millió puszi!
crys74

Crys :)
Fel a fejjel! Hátha nincs baj!!!Vérvétel mikor lesz? Hétfőn?

Sajnos úgy néz ki, én is kiesek most a versenyből. Engem is elkezdett kerülgetni a miku. :twisted:

Borsi
borsókás

Lányok!

Azért ne adjátok még fel! Mondom én, aki hasonlóan gondolkodott pont 1 hete, mint ti.

DE, amíg nincs negatív vérvétel, tudjátok, addig még bármi lehet. :)

tiko

Crys, Borsi

én szurkolok nektek továbbra is, Borsi, az mit jelent, hogy kerülget a miku? vérzel, vagy csak barnázol?

Niki,

köszönöm, elolvastam a honlapot, aztán rájöttem, hogy ez csak annak jó, akinek van fizetendő adója, tehát ha van miből visszaigényelni.
zsuzsi73

Borsi, Crys,
nagyon drukkolok nektek! :) :)
Amíg nincs egyértelmű miklósbácsi, addig remény is akad!

Egy kérdés:
A Kaáli honlapján van egy kép "orvosaink" címmel. Megmondja nekem valaki, hogy melyik a Krizsa doki? :?: Köszi!

A választ lehet, hogy csak hétfőn fogom látni...

Jó hétvégét Mindenkinek! Nagyon szeretnék jó hírekre jönni! :)
angel37

Lányok :)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a drukkokat és a rám gondolást!!! :) Megvolt a második inszem is túlvagyunk rajta, már aludtam is egy nagyot! :) Június 8-án vérvétel!!!!

Tiko :)
Köszönöm szépen a kisoroszlánt, eddig jól végzi a dolgát!! :) Remélem továbbra is kifog tartani!!! :)

angel :)
Felülről a második képen. Balról az első férfi!! Remélem megtalálod!! A szélén, nem a bajuszos, hanem a másik szélén lévő úr. :)

pussszilok mindenkit!! Nagyon szép hétvégét!!!
Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Alinkat :D
Gratulálok!

Borsi :roll:
Veled mi a helyzet?

Nem látok táblát, így most sajnos csak ennyire futotta.

Puszi mindenkinek!
Fanni
fanni73

Sziasztok!

Új gépünk van és egy darabig nem sikerült a modemet installálni, ezért csak most jövök.

Tiko!
Én 9 után értem a Kaáliba, ott voltatok még akkor?

Sajnos a vérvétel is megerősítette a negatív teszteket. Pedig kicsit reménykedtem, mert még mindig csak barnázok és az is múlóban van, csak egy pici piros volt még szerdán. Lehet, hogy ennyi volt a miku erre a hónapra???

Zsuzsi,
Tavaly még adóvisszaigénylés formájában kaptuk meg a kedvezményt, de idéntől változik a rendszer: az állam 30%-kal kiegészíti a saját befizetésedet, és ezt az is kapja, aki nem adózik. Szerintem érdemes kihasználni, amíg van :)
Én a TEMPOnál vagyok, elég jók, sok elfogadóhelyük van.

Lányok!
Babamarasztaló, mikuűző, tüszőnövelö, babatapasztó drukkok mennek attól függően, hogy kinek mire van éppen szüksége!

Jó hétvégét!

Kép
bandika

Sziasztok!

Jól eltűnt mindenki velem együtt. :)

Remélem azért benéz valaki, én most már vagyok.

Bandika!

Nem voltunk már ott 9-kor, úgyhogy nem láthattuk egymást.
Sajnálom a negatív eredményt. :( HOgy viseled?

Kiscsillag!

Örülök, hogy rendben volt minden, a kisoroszlán rendületlenül munkálkodik.

Borsi!

VEled mi van? HOgy vagy?

tiko

Helyzetjelentés Loiséknál!

Esemény: II. Inszemináció
Időpont: Hétfő 10 óra
Mentális állapot:Kritikus
Fiziológiai állapot:Ivarsejtek tombolnak és harcrakészek :twisted:

Jó éjszakát.........

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Drukkok mennek ezerrel, ivarsejtek előre! Hihi.

Jó éjt!

tiko

Lois :)
Drukkolok én is nagyon!!!!!! Hajrá, hajrá csak ügyesen!!! :) Gondolok rád!!! :)

Borsi :)
Neked is drukkolok a mai vérvételhez!!!!!!!! :) Remélem jó hírekkel jössz!!!! Várlak!!!!!

Nagyon eltünt mindenki. :( Hova tüntetek :?: :shock:

Kép
Kép
kiscsillag

Ja, amúgy én a héten itthon vagyok. Pihenni nem tudok sajnos, most is mennem kell cserepeket pakolni, holnap meg elkezdődik az őrület!! Lakásfelújítunk + építkezés. Minden összejött! Az idő meg pocsék lesz egész héten. :( Amúgy jól vagyok, kis cicifeszülés, szúrkálódás a petefészekben.

Jelentkezzetek!!!!!!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Jó reggelt!

Látom nem volt nagy forgalom a hétvégén. Gondolom mindenki megpróbált nem túl sokat foglalkozni a témával. MI is!!!

Hát lányok, ahogy már biztos kitaláltátok, nem sikerült most sem a babásodás. :(
Szombat reggelre mikubá befutott, így bementünk vérvételre. VAlami kevés hcg volt, tehát valaki megtapadt, de nem kapaszkodott eléggé! NAgyon alacsony volt a progiszintem, ez lehetett az ok. :evil:
De legalább tudjuk, mit kell legközelebb másképp csinálnunk.
Nem adjuk fel, ahogy lehet indulunk újra.

BAndika!
Nagyon sajnálom a neg. eredményt! Sok erőt kívánok a talpraálláshoz! :)

Crys!
Veled mizujs? Te is eltűntél!

Kiscsillag!
Otthon vagy? Pihengessél sokat! Küldöm neked a babatapikat!!! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lois!
Ezerrel mennek neked a drukkok! NAgy a feladatod: javítani kell egy kicsit a topik siralmas siker-statisztikáján! Mindent bele!!!! :)

Tiko!
Kitomboltad magad a Kátayban? TAláltatok valami szépet? :)

Borsi

Borsi
borsókás

Kiscsillag!
Ne pakolj cserepeket!!!!!!!!!!!!!!! Vigyázz magadra!!!!!
Kép

Borsi
borsókás

Borsi :(
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom!!!! :(
Köszönöm a babatapikat!! :) Remélem ideérnek!! Most már aztán tényleg irgum-burrgum a statisztikának.... :(

Erről jut eszembe délután rakok fel táblát, mert Zsebivel megbeszéltük, hogy amíg Ő nincs Én átveszem. De jobban örültem volna ha beletehetek egy-két-három-négy-öt.... sok zebrát!!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag! :)
Inkább a táblával foglalkozz, mint a lakásfelújítással! VAn ott erős pasi is, akire ezt rá lehet bízni.Nem? :D
Köszönöm az együttérzést. Nem mondom hogy nem voltam már jobban, de azért már kezdek túlleni rajta. :) Bíztató, hogy az embriké/i/nk életképes volt, csak a hormonokkal volt gond. Legközelebb már sikerülnie kell!!!!! :D

Borsi
borsókás

Sziasztok,

Borsi,
sajnálom, hogy nem sikerült! :( Viszont jó, hogy nem törtél le! :)

Kiscsillag,
szurk, hogy eredményes legyen az inszem! :)

És köszi, célszemély beazonosítva! :lol:
Utálok úgy várni, hogy azt se tudom kire! :roll:

Bandika, :(

Lois,
drukk az inszemhez! :) Nemsoká túlleszel rajta! :wink:
angel37

Sziasztok Lányok!

Borsi, örülök, hogy előkerültél! :)
Nagyon sajnálom!!!! Remélem hamar túl leszel rajta és kezdhetünk augusztusban együtt.

*!

Babaragacs ezerrel. ++++++++++++++++++++++++
Seemi megerőltető munka!!!!

Lois!

Neked is mennek a babatapik ++++++++++++++++++++++++++

tiko

Sziasztok!

Mi is a Kaáliba járunk a párommal. Eddig három sikertelen inszemen vagyunk túl és igazából eddig egyikünknél sem találtak semmi indokot arra, hogy miért ne lehetne gyerekünk. Ja, csaknem három éve próbálkozunk.
Amit kérdezni szeretnék, hogy most szeretnék az intézeten belül orvost váltani. A régi dokimban úgy érzem nem tudok 100%-osan megbízni, új orvosnak a Krizsát gondoltam. Róla még csak jókat hallottam, olvastam. Mik a tapasztalataitok, mennyit kell rá várni egy-egy alkalommal? (nagyon felkapott doki lehet ahogy elnézem)

A másik pedig az, hogy szerintetek lehet-e még valamilyen vizsgálatot kérni a szokásoson kívül ? (hsg, hormon, uh, sperma megvolt). A bizonytalanság megőrjít, és azt hiszem nem reális az, hogy minden rendben velünk, hiszen amióta együtt vagyunk a párommal (10 éve) soha nem védekeztünk hormonálisan, tehát simán becsúszhatott volna egy baba. A három év célzott próbálkozásról meg ne is beszéljünk.

Kiscsillag, asszem mi ismerjük egymást url, nem?? :wink:
zsizzsik

zsizzsik!
Bocsi, hogy írok, de úgy látom majdnem egy cipőben járunk, bár nekem csak két sikertelen inszemem volt, mert a kettő közt volt egy kihagyás, mert cisztám lett. De sajnos a mosteni inszemnél is időben megjött megint. Engem is az aggaszt, hogy nálunk is minden rendben van, és 6 éve mégsem jön a baba. És pont most fogtam padlón, hogy most is miért nem sikerűlt.
Én azt nem tudom, hogy mikor csinálnak összeférheteelenségi vizsgálatot, mert ha tudnám, hogy összeférhetettlenek vagyunk, akkor nem költenék ennyi pénzt, ha tudom, hogy úgysem sikerűlhet.
Egyébként én a Dévai intézetbe járok!
Szia Ági
Ági28

Ági,

Nem tudom melyik összeférhetetlenségire gondolsz, mert 2 félét is szoktak emlegetni. Az egyik az amikor a méhnyak termel olyan erős anyagot, hogy azzal megöli a spermiumokat. Ezt a fajta összeférhetetlenséget ki lehet kerülni az inszemmel.
A másik, amikor immunológiai összeférhetetlenség van, na az a fajta szűrés állítólag egy nagyon ritka vizsgálat, külön engedélyeztetni kell és mittomén mennyibe kerül a TB-nek (de nagyon sokba az biztos).

Amit lehetne még csinálni az egy laparoszkópiás vizsgálat, azzal egészen pontos képet lehetne kapni, hogy mi a helyzet belülről. De lehet, hogy van még más vizsgálat is, ezt szerettem volna én is kérdezni a lányoktól.
zsizzsik

Igen laőparoszkópiásat nekem is akartak csinálni, de én megilyedtem az altatástól, és inkább gyorsan bejelentkeztem a Dévaihoz. Ő meg azt mondta, hogy mivel átjárható vagyok, nem érti, hogy miért akarták megcsinálni azt a vizsgálatot.
Konkrétan nem tudom ezt az összeférhetettlenséget, csak így névről, ez az ami után még egyszer sem olvstam utánna.
Ági28

Zsizzsik, Ági!

Mi még nem találkoztunk, üdv a topikon! :)

Mi a kaáliba járunk, 2,5 éve próbálkozunk, nem találtak nálunk sem semmi bibit. Túl vagyunk 6 sikertelen inszemen és sikertelen lombikon. Engem is nagyon foglalkoztat, hogy semmit nem találtak, de valami mégis lehet, miután nem sikerül.
Mi most voltunk genetikai vérvételen, annak az eredménye kb. 2 hét és szerdán megyek hiszteroszkópiára. Ezt vénás altatásban csinálják, mint a punkciót a lombiknál, kb. 8-10 percre altatnak el. Ezzel meg tudják nézni a méh belső falát, hogy nincs-e rajta polip, sövény vagy összenövés, mert ez is akadályan lehet a sikernek.

Csak bíztatásként, az egyik topik társunknak éppen a múlt héten sekerült a lombik, náluk sem volt semmi probléma.

Remélem valamennyit tudtam segíteni.

tiko

Köszi Tiko igen. Bár mi már beszéltünk, nekem van a Yorkym.
Ági28

Tiko,

Ahhoz hogy ezeket a vizsgálatokat megcsinálják át kellett esned a 6 inszemen és a lombikon ? (mennyin is, mert nem egyértelmű) Egyáltalán végig kell csinálni a 6 inszemet ahhoz, hogy át lehessen térni a lombikra?
Nem tudom te hogy vagy vele, de nálam ez a bizonytalanság lassan őrli fel az idegeimet. Akkor már inkább legyen valami bajom amin lehet segíteni!
zsizzsik

Ági!

Bocsi,ne haragudj kérlek!!! Most már emlékszem is. :)

Zsizzsik!

Elméletileg a törvény szerint addig nem lehet lombikozni, amíg nem volt 6 inszem(ez azokra vonatkozik, akiknél nem találtak semmi problémát)
Jól értetted, túl vagyok 6 inszemen és 2 lombikon. :(

Én próbálom nem idegesíteni magam ezen, de nekem is ez a véleményem: szerintem rosszabb, hogy nincs semmi bajunk.

Intézet és orvos függő is, hogy végig csinálják-e a 6 inszemet.

tiko

Én is pont így vagyok vele, akkor legalább tunám, hogy mi rossz!! De nekem egyedűl a koleszterinem 5.2 helyett 5.3 ! A többi értékem tökéletes. A párom is 98%- os.
Ági28

SZiasztok Tiko, Zsizsik, Ági :)

Én is elég új vagyok még a topicon, és inkább csak kérdezgetek.

Nem tudja valaki, a hysteroscopiát nem csinálják meg mindenképp a lombik előtt?
angel37

Szia Angel!

Szerintem megcsinálják, ha kéred. Illetve a drnő megcsinálja és akkor hsg-re sem kell menni. Csak ez a kaáliban fizetős, 30.000 ft-ba kerül.

tiko

Én 5 inszemet tudtam!!! A Dévaiban 40 ezer, és minden uh 7000.
Ági28

Tiko,
köszi! :)

Ja, nem akarom megcsináltatni, ha nem feltétlenül kell, csak azt nem tudtam, nem kötelező-e mielőtt belefogunk a lombikba!

A hsg-n meg már túlvagyok! :wink:

Jó a katicás tickered! :D
Ennyi lóhere is igazán hozhatná a szerencsét! :wink:
angel37

Ági!

Akkor a Dévai drágább. Én egyszer voltam nála, de nagyon nem volt szimpi. :(

Angel!

Hát hozhatna valóban, de nagyon messziről hozza, mert még nem ért ide. :lol:

tiko

Nem tudom, nekem nagyon szimpi, és meg is bízom benne. Csak hát nagyon szigorú, meg sokszor nagyon fáradt is, amit nem is csodálom. Mert reggel már fél 8-kor kezd, és én ma este fél 7-re megyek hozzá. De hát ugye embere válogatja, van akinek szimpi, van akinek nem az. :wink: És igen sajna nagyon drága.
Ági28

Ági!

A Dévainál a lombikért kell fizetni?

Igazából nem is az volt a baj, hogy nem volt szimpi, hanem...hááát, ezt most hosszú lenne leírni. De ha neked az és megbízol benne, akkor mindenképp maradj, hisz az nagyon sokat számít.

tiko

A lombikért nem kell fizetni, sőt ha jól tudom a lombiknál az Uh-ért sem, csak a gyógyszerért.
Hát igen nem vagyunk egyformák, mindenkinek más szimpi. A nőgyógyász,és a fogorvos, az akit az ember megválogat.
Ági28

Tiko, jól értem akkor, hogy a hysterot megcsinálják az intézetben? Lapart végeznek vajon?
Én már legszívesebben túlesnék egy bármilyen belső vizsgálaton, csak tudjak már valami biztosat.
zsizzsik

Zsizzsik!

TE hova jársz? A KAáliba? Mert ott a hisztero-t megcsinálják, a lapart nem hiszem.

tiko

Tiko,
előbb-utóbb csak ideér! :wink: Reméljük inkább előbb! :)

Meg tudja mondani valaki, hogy az inszem miért drágább, mint a lombik? Mi ennek az oka? Vagy rosszul értem, hogy így van? :o
angel37

Igen, a Kaáliba járok.
Most várom hogy tutira megjöjjön, aztán orvost váltok. Az új dokival szeretnék valamit egyezkedni, hogyha lehet csináljunk meg más vizsgálatot is. Mondjuk nem azért váltok mert a régivel nem lehetett semmit egyezkedni, hanem mert a réginek nem jött be 100%-osan a stílusa és nem tudok benne megbízni tutira.
zsizzsik

Angel, az inszemet nem támogatja a TB (vagy lehet hogy nem 100%-osan). A lombiknál magát az eljárást támogatják (5 alkalmat, nem beleértve a fagyibabás próbálkozásokat), de a gyógyszerek összességében sokkal többe kerülnek, mint az inszem díja. A gyogyikat ugyanis nem támogatják (vagy azt sem 100%-osan) és azok kitehetnek több, mint 100e forintot. Az árakról konkrétabban nincs személyes tapasztalatom, de a lányok bizti írnak majd róla ha érdekel.
zsizzsik

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?