Na akkor sziasztok
Szóval először a szülés:
Vasárnap kilenckor volt randink a dokival a kórházban, én előző éjjel már alig aludtam, éreztem, hogy nem fog hazaengedni. Vasárnap reggel két óra alatt négyszer volt hasmenésem, hánytam is, szóval remek volt
Lányokat összepakoltuk, átvittük a szomszédba, mi meg elindultunk. A kórházban először feltettek CTG-re, ammi semmit nem mutatott, dokim közben ott ült velem, mondtam neki, hogy valami szivárgott előző nap, meg fájdogálok, volt az a kis vérzés, stb. CTG után megvizsgált, mondta, hogy már háromujjnyira nyitva vagyok, mit szólnék egy szüléshez? Mondtam, hogy így is terveztem
Fél tízkor burkot repesztett a doki, aztán vártunk fél órát, hogy rendszeresednek-e a fájások. Nem történt semmi, úgyhogy 10-kor kaptam oxitocint. Na innentől beindult a buli. Az eleje még vicces volt, Zolival jól elszórakoztunk, aztán egyre csöndesebb lettem. Az utolsó egy órában két perces fájásaim voltak, az nagyon kemény volt, már csak vegetáltam, két fájás között próbáltam pihenni, de mire ellazultam, már jött is a következő fájás. Aztán egyszer éreztem, hogy nyomnom kell, de mondták, hogy még ne, mert a méhszáj nem simult még el, próbálták kézzel visszanyomni, mert Gábor már nagyon igyekezett. Utána monsták, hogy pár fájást még az oldalamon fekve sóhajtozzak ki. Jöttek a fájások, a másodiknál már mondtam Zolinak, hogy nem tudok nem nyomni, mert érzem, hogy Gábor jön. Ami nem lett volna baj, de a méhszájat tolta maga előtt. Azt a doki nyomta vissza, én meg csak azt éreztem, hogy putty-putty: előbb Gábor feje, majd a többi része is kicsusszant
A lába csikizett, majd éreztem, hogy körbepisilt
A hasamra tették, és olyan gyönyörű volt! Utána elvitték rendbe rakni, engem a doki összevart, de a sérülések ellenére az is hamar megvolt. Még két órát együtt voltunk hármasban, aztán lekerültünk Gáborral az osztályra.
Mindent összevetve rövid szülés volt, három óra alatt megvolt, de elég intenzív volt a fájdalom, viszont határozottan megérte
Tejem hamar lett, ráadásul jó sok, most először elég egyszerre egy mellből szoptatnom, remélem így is marad!
És akkor a képek: