Kedves Lányok!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Zita Próbálok nem rástresszelni a dologra, de elsőre elég ijesztő volt hogy abból a mellből amiből addig szó szerint dőlt a tej, most érezhetően kevesebb van. Most már egy kicsit alakult a dolog, a két mellből minden alkalommal elegendő tejet tudunk produkálni
Próbálok pihenni is, néha az is megesik hogy nap közben is le tudok pihenni és aludni egy fél órát, és egy kicsit regenerálódni. Most még minden új, hisz a kislányunk alig másfél hete van köztünk, és gondolom nem kell bemutatni hogy ilyenkor milyen őrültekháza van
De hétvégén jön a felmentő sereg és remélhetőleg több időm marad a regenerálódásra. A kislányunkat Borbála Dorkának hívják, egy kis tündér, nagyon sokat alszik, és csak néha nyűgösködik
Nagyon szép a kislányotok!
Claire Neked is köszi a tanácsokat. Igen kértem segítséget a védőnőmtől, aki bár nagyon kedves és segítőkész azt mondta, hogy ennyit adott a Jó Isten fogadjam el. Hát én nem akarom. Illetve ha tényleg így kell lennie valami miatt akkor legalább azt tudjam mondani tiszta lelkiismerettel hogy én minden tőlem telhetőt megpróbáltam. Próbáltam keríteni egy szoptatási tanácsadót is környéken de egyenlőre egyikkel sem tudtam felvenni a kapcsolatot. Meg hátha rendeződik szépen a helyzet és csak bepánikoltam. A gyerekorvosunk is kilátásba helyezte a tápszert mármint 1-1 szopizás kiváltására, de amíg nem muszáj addig nem szeretném azt sem. Egyébként úgy örültem hogy végre a mellemen a sebek szépen begyógyultak és erre jön ez a tej dolog… De remélem hogy jól ki fogunk tudni jönni belőle. Jól látom hogy ikreid vannak? Milyen idősek?
Millye Köszi, kipróbálom mindenképp a krumplis ételeket és a madártejet is. Azt hallottam hogy nem szabad sok tejet enni mivel tejallergiát okoz a kisbabánál. Te mennyi tejet ittál? Nekem azt mondták hogy napi fél liternél többet ne igyak… Az Urticát valóban csak öt napig lehet egy huzamban szedni?
Elolvastam néhány előző bejegyzést és láttam a gyönyörű tortákat amiket készítettél, gratula hozzájuk
Van honlapod is ahol meg lehet őket nézni?
Mennyi idő kell amíg ez a kereslet kínálati dolog kialakul? Ezt azért kérdezem mert mivel most két mellből szoptatok így az ugye mellenként 20-20 perc, időnként (nem minden szoptatás után) még lefejem a bent maradt tejet és már kezdődhet a szoptatás újra, mert ugye kb 3 óránként eszik Borka
Vagy egyáltalán ennyi szopi után kell e még a fejés?
Ti hogy oldottátok meg az első időkben az ebédeket? Szívesen főznék, de hát egy ilyen pici lány mellett nincs nagyon időm, így általában csak összecsapok valamit, ami gondolom nem annyira jó
Nektek az ebéd házhozszállítós cégek bejöttek?