Sziasztok Lányok!
Bocsi, hogy eltűntem, de nálunk az egész hét fennforgás volt.
Üdv az újaknak a csapatban, a fórumcsaládban
! Jó helyre kerültetek, és ha kérdésetek van, nyugodtan támadjátok velük a csapatot: biztos van egy-két "családtag", aki tud nektek válaszolni!
Lexi, Mira: nagyon szurkolok nektek!! Jó érzés egész nap körhintán érezni magad, és új ételeket megszeretni
, de a legjobb, hogy bár szinte hihetetlen, de a babavárás érzését nem tudom mihez hasonlítani..totál agymosás..szóval ezt kívánom nektek is..és persze mielőbb a kétcsíkos teszt!!
Janula: nagyon sokat gondolok rád is, remélem szép kis tüszők fejlődnek, és minden ok lesz a leszíváson, és sok-sok szerelmes petécskéd legyen!!
Gabci: remélem a tegnapi fürdő hatásos volt, és megjött, és kezdheted te is a következő babaprojektet!!
Edina: ment privát levél
, sok sikert ! Remélem nálatok is minden rendben lesz, csodaszép petécskéket termelsz majd, és sok szerelmes lesz belőle!
Mmzs: jobban vagy? Egyre jobban izgat engem is az árnyék nélküli, mióta emlegeted
Remélem te is megkapod az árnyékod!!
Cermiák: remélem már hat a sok vitamin és termékeny lesz a méhed!!
Velünk minden ok! A legfontosabb: a Cseresznye tegnap volt 9 hetes, és a tegnap esti uh alapján már 23,6 mm a CRL-je. Nagyon cuki volt. A doki szerint apjára üt, mert a mérete a maximumon van
.
Ami viszont új, a dokim eddig a Barossban volt, így jutottunk dr M-hez is, de április egytől az Uzsokiban van..hurrá..jó messze tőlünk, sőt itt a helyi szakrendelőben sem rendel már, mert ott is a Barossal van szerződés..De viszont nagyon jó fej doki, így maradok nála..
Voltunk védőnéninél is..ott is kaptam egy csomó beutalót.,.nem is értem miért mondja mindenki, hogy "a kora miatt kötelező, célszerű ez a vizsgálat
" nem is érzem magam öregnek!!
A náthából is kezdek végre kilábalni..hétfőn megyek már dolgozni
..olyen jó volt itthon ez a semmittevés..soha ilyet még nem tettem
Paurora csodamami: te kombinált vagy integrált teszten voltál? És hol? És mennyi Ft volt neked? Mert nekem tegnap az integráltat javasolták, de majd kell a magzatvíz vizsgálat is..
Egyébként nálunk is tart még az egészséges hús mentes élet..a szalonnát és a sonkát viszont továbbra is szeretné a gyerek
..sokszor undorodom, de szerencsére mostanában nem hánytam..ja és egész nap éhes vagyok, de úgy, hogy hangosan korog a gyomrom..
Lányok! vigyázzatok magatokra nagyon, a babavárok pláne..semmi vagánykodás, csak pihi és lazulás..vegyétek be a lesz..om tablettát!!
Mindenkinek szép hétvégét kívánok! Puszi és egy nagy ölelés nektek!