Sziasztok!
Vevikk, Remény, gyertek gyakrabban, és meséljetek
Vevikk, csudahelyes kispasid van!
Morzsa-Kriszta, szívből gratulálok a pöttömkéhez, annyira örülök neki! Nagyon sokat gondoltam rád az elmúlt időszakban, hogy mi lehet veletek, jó, hogy jöttél!
Gabicsibe, gratulálok a bilizéshez, nagyon ügyes Boti! És megint rengeteget változott! Az Elevenparkban fotóztátok?
Oltás: nálunk a prevenárnál és a bárányhimlőnél nem volt láz, az összes többinél igen.
Végül mit kap Boti, tudjátok már?
Share, szerintem is lehet a költözés okozta stressz ez a visszaesés. Olvastam, hogy ilyen gyakran előfordul. Biztosan hamar túl lesztek rajta! Srácok tündériek, és főleg Kornél rengeteget változott, már ő is kezd kisfiús lenni!
Erika, megerőltetted a kezedet, vagy hogy sikerült ezt az ínhüvely-gyulladást összeszedned? Jobbulást!
Baby, hát igen, a bőrgyógyászok sokszor sötétben tapogatóznak....
De örülök, hogy lassan elmúlik...
Benszi, nagyon jó lehet ez az ikres tali, én is vágyom már emberek közé. Szállodában lesztek? Vagy egy ismerőshöz?
Bibar, neked van turid, vagy online árulod a ruhákat? Felteszed valamelyik aukciós oldalra is, vagy csak itt hirdeted? Sajnos most nem láttam semmit, ami kéne nekünk, de gyakran meg szoktam lesni. A fotó rólatok nagyon klassz, most már tényleg nincs sok hátra
Oli várja már nagyon?
Nálunk most betegség van: Gábor pár napos köhögést követően szerdán belázasodott, azóta 38-39 között mozog a láza egész nap. Paracetamolra valamiért nem reagál, így nurofenezünk, de abból csak napi 3x szabad, szóval vannak időszakok, amikor nagyon elesett. Rossz így látni szegénykémet
Kap antibiotikumot, már 3 napja, remélem, ma talán már jobban lesz. Hogy ne legyen egyszerű, én is beteg vagyok, plusz kaptam egy sürgős fordítási melót. Jó lenne jövő hétre már túllenni ezeken és végre élvezni a jóidőt (eddig úgysem lehetett).