Új privát üzeneted érkezett!

Bandika : szomorúan olvasom, hogy elkezdtél barnázni !!! :(
Jól teszed, hogy egy vérvételre felmész, mert tudod, hogy alapvetően nem kell, hogy rosszat jelentsen a barnázás ?! Puszillak és továbbra is drukkolok !

Alin :lol: :lol: nagyon jó, hogy nem vérzel, én azért elmennék egy progiszint nézésre... tudod, biztos, ami biztos alapon ! Most tényleg nagyon bíztató a kezdés, nagyon szorítok a folytatáshoz is.. !!!

Borsikám : jajj, az a fránya cicifájás. Tudod, hogy ma úgy ébredtem, hogy alig fáj a cicim ?! Nem jelent semmit ! Tessék csak pozitívan tekinteni előre !!

mniki

Alinkat!
Gratulálok végre ismét sikerült egy zebra!
Nagoyn örülök neked és durkkolok hogy ezúttal minden rendben legyen. :)

Bandika!
Nagyon sajnálom hogy így alakult. :(

Sajnos határozatlan időre el kell köszönnöm tőletek mert bedöglött otthon a számítógépünk, este bűvőlték nem tudom mikor lesz belőle valami a melóhelyen nagyon nem lehet netezni úgyhogy ha tudok jövök. Addig is mindenkinek puszika és drukk hegyek mire jövők sok sok zebrát szeretnék osztani.

Hiányozni fogtok.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebike!
NA ne mááááár! Mit jelent ez időben? Lehet tudni?
Azért néha kukkancs be ha tudsz, vagy legalább küldj néha egy sms-t, hogy mizujs veletek!Jó?

TE is hiányozni fogsz!!! :(

Borsi
borsókás

Niki :)
Köszönöm a fejmosást! :D Tudom, állandóan parázok, még ha okom sincs rá, akkor is! :D
Igérem, megpróbálom összeszedni magam még erre a pár napra! :D

Tiko! :)
Kép
Küldtem mail-t!

Borsi
borsókás

Alinkat! Szívből gratulálok! Csak semmi para! Minden rendben lesz!

Bandika! Nem szabad még feladni!

Borsi! Csak pozitívan!!!

Mniki! Szerintem nem feltétlen baj, ha elmúlt a cicifájás, van, akinek egyáltalán enm fáj és terhes! Valszeg a hormonok kiürültek . Nekem is így volt a múltkor, aztán pár napra rá elkezdett ismét fájni és pozitívat teszteltem. Aztán persze nem maradt meg, de az már más dolog.

Lányok!!! Ha az ET napja az 1. nap, akkor én ma vagyok a 7. napon.Cici fáj, hőm 37,2 volt reggel. Bár ez a hőmérés nem túl bíztató, hiszen, ha jól tudom, mindenkinek magasabb a ciklus 2. felében, akár terhes, akár nem.Csak leesik a menzesz körüli napon. Nekem pedig addig még van 1 hét. Ti mit tudtok erről?

Kellemes napot kívánok nektek!
crys74

Crys :)
Én is úgy tudom, hogy jó jel, ha 37,0 fölött van az ébredési hő. Azt viszont nem tudom, hogy nálunk ennek is olyan nagy jelentősége van-e, mint a spontán terhességnél. Azért gondolom, hogy ez nálunk másképp van, mert kívülről mennek be azok a hormonok, amiket a szervezetnek kéne termelnie. Én pl. megfigyeltem, hogy az utro után nekem kb. egy fél fokot is képes emelkedni a hőm. Lehet, hogy tévedek persze!
Lányok! Ki, mit tud erről?

Én egyébként az ET napját a 0.-nak számítom. Én így vagyok 9. napon.

Borsi
borsókás

Alinkat!

A cicifájás neked megmaradt végíg?
Egyéb tünetek? Szurkálás a méhed környékén? Egyéb?

Puszi! K.
crys74

SZiasztok! :)

Talán emlékszik még valaki, párszor kérdeztem tőletek!

Jövő héten megyünk konzultációra.

Szoktalak olvasgatni benneteket! :wink:

Alinkat! :) Nagyon-nagy gratuláció Neked!!! :D :D :D
angel37

Borsi : ez nem fejmosás akart lenni, csak egy kis lelki támogatás :!:
Ha még csak a 9. napon vagy, akkor ez még a beágyazódás is lehetett !! Nem szabad feladni !!!

Crys : alapből magasabb a hő, mivel mindenki kap progipótlást. Szóval annyira nem mérvadó ilyenkor, hogy konstansan magasan marad-e ET után :?

Zsebi : te is hiányozni fogsz nekünk !!

mniki

Alinkat!
Szívből örülök neked :D :D !!
Bandika!
Sajnálom, ami történt, de azért még nem szállt el minden remény ugye?
Angel37!
Én emlékszem rád, sok szerencsét kívánok!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Niki :)
Én sem sértődötten írtam a fejmosást, csak pont eltaláltad a megfelelő hangot, hogy rájöjjek, már megint ok nélkül parázok! :D

Én is ezt gondoltam a hőről, amit leírtál! Köszi!

Borsi
borsókás

Segítsetek!
Hányra menjek a Kaáliba vérvételre??8?9?

Mniki! holnap mindent megnéznek, Hcg, prolaktin, progeszteron

Crys! Nekem most is nagyon fáj a cicim, és teljesen bepirosodott. Szúrkálások már nincsenek, csak ez a mingyá megjön érzés van. :lol:
alinkat

Alinkat!
Minél előbb menjél, ha tudsz fél 8 felé, akkor biztosan meglesz még holnap délalőtt az eredmény! :)

Borsi
borsókás

Borsi az a baj a fél nyolccal, hogy csak miattam nem indítják el a gépet. A többi vérvételest is bevárják. fél nyolctól mondjuk 10-ig nem akarok ott ülni.
alinkat

Alinkat!

Én nem tudok segíteni ez ügyben, mert nem pesti vagyok!
Ezek szerint volt olyan,neked is, mintha szurkálták volna a méhedet? Nekem volt egyszer, de azóta nem.
Semmim nem fáj csak a mellem, és olyan "lázas vagyok" érzésem van gyakran. Mérem, napközben is 37.2-37.3

Bár, ez álítólag nem mérvadó!

Mindenképp kérdezd meg, hogy mennyi a hcg-d. Oksi?

Pussz!!! :D
crys74

Crys!Nekem is csak kb 2 nap volt amikor szurkált, azóta nem.
Az egész mellem is fáj, de leginkább a rákvörös bimbóim :oops:
És nekem is van néha ez a lángol a testem érzés.

Hcg eredmény nélkül nem távozom a Kaáliból :lol:
alinkat

Alinkat!

Kép
De jóóóóóóóóóó! :D Gratulálok! Persze én már tudtam! :lol:
No para, minden rendben lesz. Én is holnap megyek vérvételre, megpróbálok 8 körül odaérni.

Zsebi!
Hiányozni fogsz nekünk, azért próbálj meg bekukkantani néha mh-ről.

Lányok!
Köszi az egüttérző, biztató szavakat. Holnap megtudom a végleges eredményt.

Kép
bandika

Bandika!

Én szombaton fél 9-re mentem és fél 10-kor már volt eredmény. SZerintem sokan mennek reggel vérvételre, nem hinném, hogy túl sokat kell várni. Jobban vagy már kicsit?

Lányok!

A hőmérőzés ilyenkor tuti nem számít, én mértem minden reggel és még akkor is fent volt, amikor megjött. Úgyhogy ebbe a gyógyszerek most beleszólnak rendesen. Sajna nem lehet ebből kiindulni.

tiko

Zsebi!

Mi lesz velünk nélküled??? Remélem nem kell sokáig szenvednünk a hiányodtól. Sürgesd a szakikat, hogy minél előbb megszereljék a géped.

tiko

Alin : szerintem inkább menjél fél 8-ra, mintsem majd nélküled elinduljon az a gépecske :wink:
Szerintem hétköznap lévén nem te leszel az egyedüli izguló :lol:

én kb. 3 hétig éreztem azt a mensi előtti érzést, nem volt túl jó, de tudom, hogy ez természetes. Meg az is, hogy úgy érzed, lángolsz :lol:

mniki

Zsebikém!
Nekem is nagyon, de nagyon fogsz hiányozni!! Bár azt hiszem inszemi után én is hanyagolni foglak titeket. :( Kép

Alinkat :)
Szerintem is menjél nyugodtan korán. 8 körül leveszik a vért aztán meg már nem kell sokat várni és remélem nekünk se!! Nagyon izgulok érted!!!!!! Jó hírekkel gyere! :)

Mniki :)
Mikor is mész UH-ra??

Lois :)
Igen, kb. abban az időben adasd be a szurit!! Küldök neked petikenövesztőt! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angel :)
Én is emléxem rád! Kihez kaptál időpontot? Vizsgálatok megvannak már vagy abszolút "üresen" mentek oda???

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag, Lois,
köszi, akkor nem voltam teljesen nyomtalan! :wink:

Krizsa dokihoz kértem az időpontot!

Van kiskatona eredmény, régebbi hormon, meg HSG - sajnos itt a gond.

Ja, és pénteken közjegyző! :D

Annyira nem vagyok még képben, hogy ki éppen hol tart, de drukkolok mindenkinek! :)
angel37

Akkor olyan 8 körül odamegyek és várok, ameddig kell.

Bandika! Nekem fekete a hajam és benne vörös melír. De ha másról nem a hatalmas hasamról tuti felismersz :mrgreen:

Zsebi! Gyere gyorsan vissza, mert hát mihez kezdünk nélküled???

Mniki? Te dolgozol??
alinkat

Alinkat, Bandika!

Vérvétel eredmény után rohanás haza!!!! Várom a jó híreket!!! :)

Angel!

Én nem emlékszem rád, ne haragudj! Fogjuk a koomra, jó? :lol:

Krizsa doki nagyon aranyos, ne aggódj!

tiko

Alin : igen, dolgozok. Teljesen jól érzem magam és nyugis a meló, még tömegközlekednem sem kell :wink:

Kiscsillag : június 3-án megyünk a köv. UH-ra, szóval hamarosan :P
Miért fogsz hanyagolni bennünket inszemi után ?

Angel : én K.dokiról nem tudok elfogultság nélkül beszélni, személy szerint imádom :oops: :lol:
bár nekünk spontán pocaklakónk van, de őt nem cseréltem le volna egyik lombik után sem :!:

mniki

Tiko,
semmi gond! Csoda, hogy egyáltalán vki emlékszik! :wink:
Igazából egyszer pofátlankodtam ide, és arról érdeklődtem, hogy mi van, ha nem vagyunk házaspár! Talán még válaszoltál is... :) SZintén a korom miatt én sem vagyok biztos! :lol:

Niki,
Annyira jó ezt hallani! :) Örülök, hogy jól választottam! Nekem nagyon nem mindegy, milyen a doki - bár gondolom másnak sem... :wink:

Gratulálok a pocaklakódhoz! :D Ahhoz külön, hogy végül spontán sikerült! :)
angel37

Tiko!

Már sokkal jobban vagyok. Jól kialudtam magam, délben keltem fel :), igaz már 3 elmúlt mire elaludtam. Beszéltem Anyukámmal is és ő is lelket öntött belém. Pedig tudom, hogy ő is ugyanúgy várja az első unokát, mint mi.

Alinkat,
Úgy néz ki, hogy mégsem megyek még holnap, mert a Kaáliban azt mondták, hogy várjuk meg a 14. napot, ami szombaton lesz.

Kép
bandika

Angel!
Krizsa doktorban biztos nem fogsz csalódni, tündéri egy fazon. Bár minden orvos ilyen lenne...
Kis*!
Miért akarsz eltűnni? Mi lesz így az egységfronttal?? :shock:
Zsebi!
Siess vissza!! Nélküled nem ugyanaz ez az oldal!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Angel!

Örülök, hogy nem haragszol. :)
Ezek szerint maradsz itt nálunk? :)

Bandika!
Akkor te is nagyon erős vagy, büszke vagyok rád!!! :lol:
Gondolom most örülsz. :wink:
És kibírod szombatig? Nem erősödött a barnázás?

Alinkat!

Akkor neked kell nagyon sietned, hogy meg tudd írni, hogy milyen magas a HCG-d. :D

tiko

Lányok!

Olyan nem jó érzésem van!!!

Néha, olyan érzés van a hasamban, mintha meg akarna jönni.
Bár, ez még talán korai lenne az ET utáni 5. napon, ugye?
De ki tudja ennyi hormon után mit művel a szervezetem..........

A mellem ugyanúgy fáj, de az menzi előtt is szokott.

Lehet, én is beállok a további várakozók sorába
:(
crys74

Még nem ismerjük egymást, régebben én is aktív topiclakó voltam, ma már a babás topicot lakom, szóval: GRATULÁLOK!!! És várom természetesen a holnapi vérvétel eredményét. Amikor nekem vettek vért progira és HCG-re a budai Kaaliban, akkor 8-ra mentem és 10-re megvolt az eredmény. Telefonon mondta meg nekem Kovács doki. Persze meg is lehet várni :o , úgy izgalmasabb :!:

Beállok Krizsa dokit dícsérők sorába: személy szerint nekünk is spontán jött össze a babó az 1. inszem előtt, miután 2x voltunk nála konzultáción :shock: Szóval ez olyan beszélgetős-megtermékenyítős beavatkozás volt a részéről :lol:
Mindenesetre nagyon jó szakember , ő biztosan tud segíteni. Maximálisan megbízom benne, bárkinek (jó ismerős) jó szívvel ajánlom!

Zsebi :)
Ne máááááááááá....... Mi lesz velünk Nélküled???? :?

Pussz

KépKép
unique

Tiko!

Kihúztam magam és megveregettem a vállam a nevedben. :D
Hát lehet, hogy nem bírom ki szombatig. Ha megjön rendesen, akkor már lehet, hogy megyek holnap vagy pénteken, de egyelőre még csak barnázgatok továbbra is.

Kép
bandika

BAndika!

Én is elmentem, hogy ne kelljen az utro-t dugdosni ha nem muszáj.
De amíg nem jön meg, addig szerintem is van remény. Még ha most úgy is érzed nem sikerült és mégis, csak nagyobb lesz az öröm. Nekem is ez volt a taktikám. Én nagyon-nagyon drukkolok!!!

AMikor eszedbe jutok mindig veregesd meg a vállad a nevemben. :lol:

tiko

Látom, nem nagy most a forgalom, akkor csak beköszönök

BAndika :)
Akkor még van remény! Hátha csak emlékszik a szervezeted a közelmúltra, de nem lesz miku belőle!
NAgyon szorítok!!!!!

Alinkat! :)
Gyere holnap, ha tudsz valamit, izgulok érted nagyon!!!!!!

Crys :)
Ne aggódj, korai még hogy bármit is érezz szerintem. Ne keress jeleket se erre, se arra. Pihenj, és légy pozitív. Ezzel segítessz legtöbbet a picurkáidnak!

Én még csak a koromra se foghatom! :(
De most már biztos emlékezni fogok rád! Üdv itt nálunk! :)

Borsi
borsókás

Kép

Gondolok rád és nagyon, nagyon drukkolok!!!! :D Gyere, siess a jó hírrel, várlak nagyon!!!

Lois :)
Az egységfront megmarad! :) Töretlenül megyünk előre!! :) Annyi, hogy rámférne egy kis gondolatelterelés, mert ez sem jó, hogy folyton itt jár az agyam, de úgyse bírom ki nélkületek!! :wink:

Kép
Kép
kiscsillag

Jó reggelt!
Kép
Kiscsillag :)
Ma megy a tüszőrepi, igaz?!!! Hogy van a hasad? Érzed őket?
Végre megint lehet értetek izgulni!

Én is nagyon várom azt a bizonyos gyönyörű számot!Szorítok, hogy minden rendben legyen! :D

Borsi
borsókás

Borsi :)
Tegnap megvolt a tüszőrepi. :) Holnap inszem!! Nagyon, nagyon izgulok :!: Remélem apa kiskatonái is úgy akarják majd! :lol: A tüszőcskéimet érzem rendesen. Ha a szurikra gondolsz akkor semmi baj, azok már nem fájnak! :)
És remélem Nálad minden rendben ugye?? Mikunak semmi jele remélem!!! Helyzetjelentést várok!! :D

Kép
Kép
kiscsillag

Kis Kép !
Ezt most fogjuk a koromra,vagy hormonokra, de azt sem tudom milyen nap van ma! Sorry :oops:
De jó, akkor közelebb van a dolog, mint gondoltam! :) Tuti biztos, hogy apa is felkészült az eseményre. Szedi most is a Tiko-féle csodaszert? Az az elsőnél is segített! :)
A tüsszencskéidre gondoltam, hogy érzed-e őket. A szurik gondolom elviselhetőek, meg lehet szokni őket. :)

Mikubá' egyelőre hanyagol, de nem vagyok rá mérges érte. El is felejthetne most már! :D

Borsi
borsókás

Szép jó reggelt! :)

*!

Akkor holnap reggel talizunk, mi megyünk genetikai vérvételre.
Drukkolok nagyon nektek holnapra!

Borsi!

Miku nem mehet feléd, megtiltottam neki. :lol:
Érzel valalamit különben?

Alinkat!

Várlak ám nagyon a jó hírekkel!!!

Bandika!

Remélem a barnázás barnázás maradt és a miku téged is elkerül!!!

Crys!

Hogy vagy ma?

Én delélőttre eltűnök, találkozom egy barátnőmmel. Addig legyetek jók, vagy rosszak! :lol: :lol:

tiko

Tiko :)
Akkor megnyugodtam, ha te már ledumcsiztad az öreggel a dolgaimat! Remélem meg is ihedt tőled! :D
Semmi jele semminek! Most még "jön a miku"-érzésem sincs. Abszolút semmi.
Jó dumcsizást!!! :lol:

Borsi
borsókás

Borsi :)
Szedi, szedi persze rendületlenül. Most már lassan 4. hónapja. :) Reméljük, hogy nem hiába!!!

Tiko :)
Oké, holnap tali!! :lol: Remélem nem kerülünk megint dugóba, mert a múltkor több, mint 2 óra alatt értünk a háztól a kaáliba. :( Most inkább korábban elindulunk!!!

Lányok képzeljétek, olyat hallottam, hogy van valami gyógyfürdő és oda olyanok mennek akikről a dokik már lemondtak gyerek ügyileg, szóval volt már sok lombikjuk meg mindenen túl vannak és ott eltöltenek egy kis időt és bebabásodnak. :) Azt mondja az ismerősöm van ott csomó fénykép babákról meg köszönőlevél kirakva. Érdekes lehet. Ti hisztek ilyesmiben? Szerintetek érdemes lehet kipróbálni? :roll: Én elég szkeptikus vagyok sajnos.

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!
Sajnos én sem hiszek igazán ilyesmiben!
Hányra mentek holnap?MIkor szorítsak?

Borsi
borsókás

SZiasztok! :)

Tiko,
hááát, asszem sűrűbben be fogok nézni! :wink:
Olvasgatni szoktalak benneteket, csak tudod, mi még igazából nem tartunk sehol, vagyis a legelejének az elején, így hozzászólni vajmi keveset tudok. Mondjuk szurkolónak jó vagyok! :mrgreen:

Lois,
köszi, tényleg örömmel hallom! :)
A nődokim szerint is jó választás, de azért nagyon jó, ha ezt megtámogatja a Ti véleményetek is! :wink:

Unique,
Gratulálok a spontán babához! :) Ő Laura? :wink:
Ezek szerint Krizsa doki bele tudja beszélni az ember hasába a babót? :lol: Tetszene ez a megoldás! :lol:

Borsi,
köszi! :wink:
Ugye neked most nagy szükség van a drukkra? Küldök párat! ++++++++++ :)
angel37

Nem baj, hogy a legelején tartotok, azért be tudsz kapcsolódni a topik életébe. Itt mindig fogsz találni valakit, aki tud válaszolni a kérdéseidre. Mert azok lesznek bőven, ha tényleg beindulnak a dolgok! :)
Igen, nekem most minden drukkra nagy szükségem van.Köszi!!! :D

Borsi
borsókás

[quote="borsókás"]K írta:borsókásiscsillag!
Sajnos én sem hiszek igazán ilyesmiben!
Hányra mentek holnap?MIkor szorítsak?

Na, ezt is kipróbáltam!! :) Szóval 8-ra megyünk, akkor leadjuk a leadandót. :wink: Szerintem 10-11, de ha kérhetem akkor inkább egész délelött szorítsál! :) :lol:

Kép
Kép
kiscsillag

[quote="angel37"]
írta:
angel37Ja, és pénteken közjegyző! :D

Minek is a közjegyző?? Csak nem élettársak lesztek? :) Gratula!!

És orvos ügyileg is jól választottál, abban biztos vagyok!! :lol:

Kép
Kép
kiscsillag

Borsi,
Most hogy így mondod, máris van egy kérdésem! :lol:
Konkrétan hogy megy a fizetés a Kaáliban? Pl. hogy fizetem ki jövő csütörtökön a konzultációt? Vagy erről nem illik írni így a neten nyilvánosan? :shock:

És még egy kis drukk neked! :)
Melyik nap tesztelsz? :wink:

Kiscsillag,
szorítok én is! :)
angel37

Köszi a szorítást! :) A konzultáció 10 ezer Ft. Utána el kell menned egy szobába ott kiállítják a számlát és kifizeted. :) Semmi extra!! Van még egy kötelező UH, amit meg kell csinálni az 6.500 volt legutobb. Ügyes legyél!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok Lányok!

Ma délelőtt megérkezett miku bá'! Még éppen időben jött, mert már majdnem belelovaltam magam a van még remény érzésbe, most már legalább biztosan tudom, hogy nincs. :(
Borsi! Ne aggódj, lefoglalom egy darabig, hogy Téged felejtsen is el.

Na megyek egy kis munkaterápiára, 2 hete nem takarítottam a lakásban, már épppen ideje lesz.

Puszi

Kép
bandika

BAndika :)
Kép
NAgyon sajnálom. :( De legalább most tudod végre biztosan mi van! Legyetek erősek! Kűzdeni kell tovább!!!!

Angel!
Úgy van, ahogy Kiscsillag írta. NAgyon intelligens a megoldás. A doki beleírja a kórlapodba hogy konzi volt, a recepción a nővérek kiállítanak egy számlát, és a pénztárban fizetsz. A dokinak személyesen semmit nem kell/szabad adni! :)

Kiscsillag!
Egész délelőtt szorítok! :D

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?