Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hanna babának mennek a drukkok a mai napra!!!
Timi! Igaz, hogy ma nem olvasol minket, de nagyon boldog névnapot kívánok neked!

Prücsök! Én szívesen megveszem az építőkockákat ha még megvan és meg tudjuk oldani logisztikailag :)

Kgk! A jövő héten lesz a tali, azaz 10-én. Ha jól emlékszem, a Városligetben.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut

Sziasztok!

Én is csak gyorsan bekukk, mert ma ismét hasfájós napunk van...
Boga: nálunk is ez a helyzet, és tényleg kajától függetlenül van, szóval ne keseredj el. Én kaja előtt adok neki Espumisan cseppet, az segít valamelyest..

Timi: nagyon szorítunk Nektek, biztosan minden rendben lesz, és végre meggyógyul Hanna baba!

Puszi Mindenkinek, és ne haragudjatok, igyekszem gyakrabban jönni!

Szilvi, Áki

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
b.szilva

Sziasztok

Timi
hát akkor nagyon nagyon szorítunk a kis Hannának!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!
Timi!
Nagyon szorítok nektek!!!!! Kép
Vendég

Timi! Gondolok Ratok!!
P

Kép
Kép
panzej

Sziasztok!

Timi, nagyon drukkolok Nektek! Persze felhívhatsz, ezt megbeszéltük, ha szükségét érzed bármikor!

Boldog névnapot Neked! (Bár most gondolom nem annyira boldog :()

Lilla

lilló

Hahó!

Timinek én is boldog névnapot kivánok, remélem, hogy mostanra már túl vagytok a beavatkozáson és megnyugodhattok végre!

Móni!
Köszi az infot tali ügyében, ezek szerint nekem csak a csütörtök csapódott le! :)

Évi!
Örülök, hogy Ricsi jobban van és nem lett bárányhimlős! Gondolom, nagyon megkönnyebbültél!
Nagyon komoly lehetett a baleseted, amiről irtál, sajnálom. Remélem, azért már régen történt és felépültél, csak éppen a szülést befolyásolta.

Hasfájós babáknak jobbulást kivánok! Boti kb. 2-3 hónapos koráig küzdött ezzel, aztán tényleg elmúlt, ahogy a könyvek is irják.
Én Mecsek babateát adtam neki, ebben édeskömény és kamilla van. Boti szivesen itta, és segitett is.

Képzeljétek, voltam tegnap a dokimnál citológián. Ez önmagában nem túl izgi :D :D, csak azt akarom mesélni, hogy most már csak a magánrendelésén tudott fogadni, a kórházban nem. Állitólag heti 40 órás munkaidejük van, amit össze-vissza osztanak el köztük.

Szerencsére azt mondta, hogy szülést tud vállani, mivel a SOTE súlyponti kórház, ezért bárhonnan fogadhat pácienst. Gondolom, ez vonatkozik a kórház többi nőgyógyászára is. Azt egyébként meg sem kérdezte, hogy lakhely szerint hova tartozom. Remélem, ez tényleg nem lesz akadály majd.

Na, most lépek, ebédidő van! :)

Jó étvágyat mindenkinek!

Kinga
kgk

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés :)

Beszéltem Timivel, tul vannak a mütéten és minden rendben ment, az okozta a bajt, amit gondolt a doki, fülecske szépen ki lett pucolva. Bizunk benne, hogy most tényleg vége a sok szenvedésnek!
Ma még bent alszanak a korhazban és holnap hazamehetnek, ha minden ok.

Remélem Hanna nem lesz tul komas, mikor felébred és hamar elmulik a fajdalom!

Prücs ez a 750 forint nagyon kemény :lol:!

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok!

Gyors kukk!

Sajna még mindíg nincs netem :cry:

A talira elmennénk, ha valaki értesít mikor és hol lesz.

Szarul, de büszkén vagyok.
Nagyon hiányzik Apa!

Próbálom elterelni a gondolataim,pl.tapétát vakarok,festem a falat stb.
De esték nagyon rosszak,meg amikor kifogyom az ötletekből.
Ilyenkor szoktam örületbe kergetni a 70-es ismerőseim.

Egy fokkal jobb a helyzet,már tudtunk Apával normálisan beszélni telefonon.
Remélem sikerül odáig eljutnom, hogy rávegyem arra,hogy eljöjjön velem egy párterapeutához és véleményem szerint ha rájön a dolgokra még lehetünk Boldog Család!

Szurkoljatok!
Minden boszorkányságot szívesen fogadok! :lol:

Puszi,majd jövök!

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24

Dorka, nagyon-nagyon-NAGYON szurkolunk!!!!

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok!

Lányok nagyon köszönöm,hogy mellettem vagytok lelkileg!Biztos ez is segített,hogy minden simán menjen.
Most itthon vagyok,mert anyukám nem tudott tovább maradni :shock: ,Hannát benn hagytam,remélem elalszik.Apa kb.10-re ér Veszprémbe,még Pesten van.Akkor visszamegyek érte,és utána vissza Hannához,apa meg haza a gyerekekhez!

Sára írta,hogy mi volt a baj!Remélem most már minden rendeben lesz.Jól kialudta magát,úgyhogy jól ébredt.

Majd holnap jelentkezem ha itthon leszünk!

Mégegyszer köszönöm a drukkokat!Tényleg nagyon meghatódtam!

Puszi

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Sziasztok!

Ismeri valaki Zsoldos Eta szűlésznőt? Megkérlek ha igen, írjátok meg a véleményeteket, tapasztalataitokat.

Köszönöm!

Kép
ricello

Sziasztok,

Timi
Én írhatom neked azt, hogy boldog névnapot, de azt hiszem a legszebb ajándékot ma Hannától kaptad, hiszen jól sikerült a műtétje és jól van. Ez egy hosszú szenvedésekkel teli folyamataot zár le, no de mik ehhez képest az én soraim :oops:
Nagyon örülök neki, hogy végre vége lesz a fül gondoknak :)

Dorka
Gyere a talira!!! Érezd jól magad egy kicsit velünk, és elfelejted a gondodat. Bár tudom nehéz, de jó, hogy így tudsz hozzá állni.

Boga
Mi néha ha fájt a Gergő hasa a GripeWatert adtunk, ez valami gyógyvíz és nincs mellékhatása. Patikában lehet kapni vagy a Brendonban, de azt hiszem csak 1 hónapos kor után adható.

Berregő 2 nappal ezelőtt felállt először magától, mára meg már nagyon profin álldogál és nézelődik :lol: Az én kisbabám...el se hiszem :oops:

Jó éjt,

Gabek

Kép

Kép
gabek

Halihó!

Dorka,
Drukkolok, hogy apa forduljon egyet pálilag és egyenesbe kerüljetek!
Minden tiszteletem a tiéd, hogy ilyen hősiesen igyekszel viselni a helyzetet és közben nevelgetni Norbit.
Ha kifogysz az ötletekből küldhetek majd egy kis vasalnivalót, ha gondolod. :wink:

Huncut,
Kocka még megvan. :) Logisztikailag gőzöm nincs merre van ez a Gépmadár utca, ezért inkább apákban bízom vagy a jövő heti taliban. Te apátok merrefelé jár-kel? Mert enyém Duna Plaza felé leginkább. Vagy te is előfordulsz olykor a belvárosban?
Na majd kiokoskodjuk, de addig is megőrzöm. :wink:

Blanka megint rosszevősdi hangulatban van. Nem kéri a gyümölcsöt és az ebéd sem nagyon nyerő. Közben próbálkozom a házikoszttal is ebédileg, de sokszor még a száját sem nyitja ki... :evil: A foga is jön ugyan megint és ez lehet oka a sztrájknak, de azért aggódom, hogy sose fog darabos házi ebédet enni már - leszámítva a savanyú uborkát. :roll: Plusz sokszor kimarad vagy a tízórai vagy az uzsonna, de ez ugye nem gond...?

Ha szépet akartok látni, akkor hadd ajánljak egy oldalt, amit nemrég találtam a neten: http://www.nevtabla.hu/

Prücs

prucsok

Ricello,
Igen, többen szültünk Etával és mindenki csak szuperlatívuszokban beszél róla (is). Nagyon profi és kedves szülésznő. :P
Ha korábbi oldalakon keresel egy táblát, abban benne van ki szült nála és esetleg tudsz írni privit.
Én is nála készültem szülni, de sajna császár lett, így szülést illeten kevésbé tudok nyilatkozni róla, de nagyon szeretm és remélem legközelebb több sikerrel járunk.

üdv,
Prücs

prucsok

Sziasztok

Timi
Én is sokat gondoltam Rátok.
Örülök hogy túl van a kislány a műtéten remélem többet már nem kell jánotok fülészetre és elfelejthetitek ezt a sok bajt.

Dorka

Ne add fel a reményt. Kitarás.Nincs olyan,hogy vége. Ha igazán szeretnéd tuti vissza tudjátok csinálni. Nem kell boszorkányság csak egy nagy adag kompromisszumkészség.De az mindkettőtöknek.
Érzem sikerülni fog :D :D

Lini

Kép
lini

Sziasztok!

Ricello!
Én ugyan császárral szültem,amit tudtam előre mivel már a harmadik volt.Az első kettőt nem itt a klinikán szültem úgyhogy fogalmam sem volt hogy mennek itt a dolgok.
Egy ismerősöm viszont itt szülte mind a 3 gyermekét császárral és Ő javasolta,ha ébren leszek műtétnél mindenképp fogadjak szülésznőt.(Ő készít elő, Ő hozza ki a babát stb.)
Megkérdeztem a dokim aszisztensét és Ő Etát ajánlotta.Mivel 3 héttel előbb szültem (és az altatás mellett döntöttem) nem volt idő arra,hogy beszéljek vele!
Amikor viszont beérkeztem szülni pont Ő volt bent.
Nagyon kedves és aranyos!Többen szültek nála akikkel bent voltam és mindenki elédedett volt vele! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hurra-hurra Timieknek!!

Nalunk most kezd lenyugodni a helyzet, anyosomek tegnap delben elmentek. Hulla vagyok, most tervezek lefekudni, remelem sikerul.
Koszi a krumplis valaszokat, par napos krumplitlansag utan talaltam regi krumplit, igy most megint krumplis a vilag! Na latjatok, faradt vagyok... :wink:

Dorka, en nagyon szurkolok! Es gyere gyakrabban, meselj, mi van!

Na mentem, pusszancs mindenkinek!
P

Kép
Kép
panzej

egy gyors kérdés: vettem spárgát, de mit hogyan csináljak vele?
Bridget Jonesból annyira emlékszem, hogy kék madzaggal tekerte össze és megfőzte... :lol: egyéb ötlet?

Köszi,

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok!

Timi rengeteget gondoltam és gondolok rátok, ha hazaértél írj nekünk. Mi is veled izgulunk és persze értetek!!

Boldog névnapot a Timeáknak és Mónikáknak!

Köszönjük Lilinek a jókivánságokat, nagyon boldog volt amikor olvasta.

Puszi!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Timi!
Én is sokat gondoltam Rátok, remélem minden rendben lesz most már!!!
Ha tudsz, írj, hogy hogy sikerült, és hogy hogy van Hanna. (júj de sok a hogy)

Dorka!
Hát én is csak felnézni tudok Rád, hogy mennyi erőd van. Én biztos már mély depresszióba zuhantam volna... :oops: :oops: De hát én gyenge vagyok, nem úgy mint TE!!!!
Kitartás Kislány, és mindent bele! Ha egy szikra esély is van rá, hogy megmenthető még a dolog akkor mindent be kell vetni!

Tegnap voltunk "marhamérésen" :lol:
Drága fiam 10200 :shock: grammot nyom ruha és minden nélkül és 77cm 8) 8) 8)
Jah és az normális hogy nem egész nyolc hónaposan már kapaszkodva feláll??? Kb. két hete felült először egyedül és rá pár napra Őkelme már állt is. Csakhát nem nagyon bírja a lába azt a több mint 10 kg-ot. :lol: :lol: olyan aranyos ahogy riszálja a fenekét. mert imbolyog.

Na megyek mert még ma meg kell írnom egy egész projekt tervet...
Ma van a határidő a leadásra a suliban... :roll:

Tünde és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Sziasztok!

Már csak 10 elméleti napom van hátra. Mondjátok, ez mindig ilyen lassan telik??? :shock:

Kép

Kép
precious
Budapest

Precious!
Azt hiszem ez telik a leglassabban!
Vendég

Sziasztok,

Lilla, Timi, és a többiek, akik válaszoltak a kérdéseimre: nagyon köszönöm!
Az EDA-val kapcsolatos ellenérzéseim azért még itt vannak... Csak azért szeretném ezt választani, mert szeretnék"ott" lenni a szülésnél, és nem órákkal később látni a babót, akire 9 hónapig vártam! Az altatással nem volt gondom, csak az utána levőkkel (folyton köhögnöm kellett, de nem tudtam, mert annyira fájt a hasam... a többiről nem is beszélve!). De azért úgy látom a többségnek sikerült elsőre beadni, gondolom ez is orvos függő (na és akkor itt lehet a bibi :? )!
Azt hiszem most hirtelen nincs több kérdésem a dokival kapcsolatban... majd, ha eszembe jut majd kérdezek! :)
Viszont azt szeretném kérdezni, hogy ha meg akarom látogatni a szülőszobát (műtőt, örzőt), azt hol kell megkérdezni mikor van ilyen látogatás? Szülés felkészítőre azt hiszem már nem nagyon lesz időm járni, hisz szerintem nincs is olyan napom amikor ne lennék betáblázva!
Köszi előre is a válaszotokat, már ha van még vki aki erre emlékszik... :D !

Mindenkinek szép napot, és jó egészséget a babájához!!!

O.
babyborn

Sziasztok,

csak gyorsan beugrottam, mert mi most fogzunk ezerrel és éjszaka 2-3 órákat virrasztunk, így nappal én is alszom a gyerkőccel kicsit, mert elég fáradt vagyok. Pont azt az időt töltöm alvással, amit eddig neteztem. Remélem sikerül leírnom, amit akartam, mert mindjárt ébred Kincsike.

Nos, beszéltem Timivel ma, jól vannak. A főorvos azt mondta, hogy minden a legnagyobb rendben van, és hazamehetnek. Ez szuper :)

Orsi: Lesz választott szülésznőd? Mert az enyém a telefonban úgy kezdte, hogy körbevisz majd a szülőszobákon...stb. Mondjuk voltam előkészítőn, és ott már láttam, így erre nem volt szükség. Szerintem kérdezd meg a dokit, hogy körül nézhetsz-e. Nagyon jófej, szerintem biztos megmutatja ő, vagy megkér valakit. Ha nem, akkor van a kórházban egy védőnő, akinek meg tudom adni a számát, ő csinálja a tanfolyásokat is, ő biztos körbevisz.

Gabi: én is pont ma vettem spárgát :) Spárgakrém leves vagy főzelék, amit csinálni fogok belőle Bálintnak is meg magunknak is. Úgy kell megfőzni a spárgát, hogy összekötöd alul (nem kék madzaggal! :D) előtte persze megpucolod, a fejét nem kell, csak a szárát. Aztán a fejével felfelé vízbe állítod úgy, hogy a feje kilógjon, mert az megpuhul a gőzben.

Na mennem kell, mert felébredtünk.
Szép napot!
Lilla

lilló

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!

ITTHON VAGYUNK!!!!!!!!!MINDEN RENDBEN!!!!!!!!
KÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER NEKTEK A DRUKKOLÁST!

Délre kész volt a zárónk,de Hanna még aludt.De megérezte,hogy mehetünk így nem sokra rá megébredt!
1 óra után értünk haza.Ebédeltünk,most leraktam aludni,mert azért még fáradt szegénykém.De az előbb még rendezkedett a kiságyban,most csend lett.

Nagyon örülök,hogy minden rendben zajlott.Holnap de.megyünk kontrollra.Ma átkötötték,szép a sebe,egy kis savós váladék ürül a sebből kivezetett drainen,de az nem baj,a sebtisztuláshoz tartozik!

Pussz mindenkinek!

Timi
timiban

Timi!
Örülök,hogy túlvagytok rajta!
Vendég

Sziasztok,

Timi,

Én is örülök, hogy minden rendben ment.

Jó hétvégét mindenkinek!

puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah

Sziasztok!

Timi! Örülök, hogy minden oké, jó pihenést kívánok mindkettőtöknek, gondolom rád is rádfér.

Brik! Köszi szépen, hogy gondoltál rám! :)

Prücsök! Tervezek menni a talira, úgyhogy ha oda elhozod a kockákat, az szuper lenne.

Mára ennyit, megyek apához, mert ma van az évfordulónk! :P

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut

Sziasztok!

Móni,
kicsit késve de boldog névnapot kívánok neked!
Kép

Az éjszakánk jól telt,a reggelünk már kevésbé.
3/4 6 kor kelt Hanna,kapott tápit,aztán egyből kihányta.Utána még 3x hányt.
Most bevittem aludni,mert nyügös szegény(az utolsó hányás már benn volt)most csendben van,szerintem elaludt!
Biztos összeszedtünk valamit a kórházban!
Abból a szobából egy kisbabát(2 hónapos)engedtek haza,gyógyultan,de ő hányás hasmenés miatt feküdt bent.Remélem nem Rota vírus,mert akkor költözhetünk vissza!
Mondjuk láza(még)nincs.De lehet az AB-tól is,bár kicsi a valószínűsége,mert már több,mint egy hete szedi.
Szóval nem tudom,de most aggódok!
A sebe rendben van,majd a de.folyamán megyünk kontrollra!

Puszi

Timi
timiban

Sziasztok!

Timi! Köszönöm szépen!
Ha visszajöttetek a kontrollról, írj, hogy mi volt, jó?

A mi éjszakánk is rossz volt, jön a foga Sanyikának, félóránként, néha tízpercenként felsírt szegény.

Móni

Kép
Kép
huncut

Látom most valami van a levegőben, ugyanis mi sem aludtunk az éjszaka.
Pedgi már kezdtem örülni hogy végre megint alszik (két hete) erre megint aludtam vagy 4 órát egész este...
De én nem is tudom mitől kel fel :x :x :x

Reméljük Hanna nem szedett össze semmit még bent volt.
A fertőző betegeket nem teszik külön????

Tünde és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Sziasztok!

Megpróbálkozom újra, mert senki nem válaszolt, bár látom, hogy már nem igazán a klinikáról szól ez a topic, de hátha...
Ismeri valaki Szabó István dokit?

Köszönöm,
Törpváró
törpváró

Szia Törpváró!

Kérlek lapozz vissza ebben a topikban egy vagy két oldalt.Ott találsz egy táblázatot-lillo teszi fel-,az itt lévő anyukákról,és abban benn van ki mikor és kinél szült.Ha talász ilyen emberkét(ott a nick név)és írj neki privit,biztosan válaszolni fog!:)

Pusz
timiban

Szia Törpvaro,

Upsz, tényleg atugrottuk a kérdésedet... :oops: Lehet, h közülünk senki nem szült Szabo Istvannal, talan ezért nem kaptal valaszt. Ha visszalapozol egy kicsit talalsz egy tablazatot, amiben benne van, h ki kinél szült.
A klinikarol sokat irtunk/irunk, de nem csak erröl szoktunk beszélni :)

Precious, nekem nagyon tetszett az "utolso szakasz". Gondolj arra, hogy ugyis letelik ez az idö és inkabb élvezd ki ezt a kis nyugis idöszakot :)! Egy hét az mar semmi!

Ricello, Eta nagyon jo valasztas! Nagyon-nagyon kedves, rendes szülésznö!

Prücsök, tényleg nagyon szépek a névtablak.

Timi, csudajo, hogy mar otthon vagytok és minden rendben, éljen!!

Tündi, szép kis suly, vicces lehet ahogy probalkozik az menéssel. Nalunk is sik-suk mentek a dolgok miutan megtanult felülni.

Moni, kitartast a fogacskakhoz és az épitkezéshez, le a kalappal elötted...

Allitolag fosi idö lesz most egy hétig (legalabb), blööö :(

Totalisan OFF téma: drukkoljatok, hogy véééégre elkészüljenek a nyilaszarok az uj kecoba!!! November ota igérgetik lassan beleöszülünk :roll: (föleg én :lol:).

Sára

Kép

Kép
saara

Szia Törpvaró!

Én sajnos nem ismerem.Viszont a 304. oldalon van egy táblázat, ott van hogy ki kinél szült. Ha ott metalálod a dokidat akkor mekérdezheted az adott fóumozót, hogy milyen a doki.
Ha jól emlékszem Muzsu szült egy Szabó Dr.-nál, hogy ez most ugyanaz e, vagy egy másik azt nem tudom, kérdezd meg.
Muzsu most éppen vidéken van, de hamarosan visszajön, és ha ugyanaz az orvosotok, akkor biztos szívesen válaszol.

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

A gyermekem fel tud maszni a székekre, egészen friss tudomany, AAAAAAAAAA! MI LESZ??! Azokat mar nem tudom felrakni a szekrény tetejére! :roll:

Sára

Kép

Kép
saara

Nagyon ügyes Vince. Csak le ne essen!!!
Mindig a nyomában vagy? Vagy hagyod hogy egyedül mászkáljon fel-le a székekről?

Tündi
Kép
Kép
_manó

Voltunk kontrollon,a sebével minden rendben.
Már 2 órája nem hányt,remélem csak gyomorrontás volt.Mondjuk inni még nem hajlandó,most elaludt.Talán iszik már ha felébred.

Pusz
timiban

Huu, Timi bocs, valamiért atugrottam a hszodat :oops:. Remélem hamar rendbejön Hanna!

Tündi, nem vagyok mindig a nyomaban, fözök stb., közben ö jatszik bent a szobaban, jön-megy. Altalaban ö jön utanam, egy helységben vagyunk. Azért odafigyelek és berohanok a nappaliba, ha nagy a csend, az mindig gyanus :) (most is felmaszott az ebédlöasztalra, ezt nehezen fogom megszokni azt hiszem :roll: :roll: :roll:)

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok!

Timi,
Szuper, hogy Hanna fülecskéje rendben van és bízom benne, hogy ez a hányás csak valami múló nyavaja. Jó lábadozást Nektek! Magamból kiindulva otthon gyprsabban gyógyul az ember teste-lelke. :wink: És gondolom most apa is otthon van még veletek talán...

Törpváró,
Muzsu és Ágiboszi egy dr. Szabónál szültek valóban. Írj nekik privit, mert Ági is elég ritkán tud beesni ide.

Móni,
Boldog Névnapot! :P A kockákat pedig igyekszem vinni talira.

Taliról jut eszembe, hogy írt mailt Zsófi. Gondolom nem sértődik meg, ha megosztom veletek:
"Semmi időm netezni, már hónapok óta nem is ültem a gép elé. Egész nap jövünk-megyünk, ha jó idő van akkor pedig irány a Balcsi. 2 hete kapta Boti a 15 hós oltást, volt nagy riadalom megint. 1 hétre rá tartós csillapíthatatlan magas láz 2 napig folyamatosan. Doki már antibiot akart adni, de aztán Hála Istennek elmúlt. Állítólag Boti ilyen lázasodós típus. Jobb ha hozzászokom.
Talinak nagyon örülünk, megyünk! Remélem azért előtte lesz köremail.
Tegnap összefutottam TJutkával a Camponában. Ők is jól vannak, Dorka már tökre beszél mondatokban."

Ha tényleg hosszab ideig tart a rossz idő, van másik esőnap vagy eső helyszín a talira?
Mi még küzdünk a náthával, de igyekszünk odaérni majd.

Tündi,
Imi nagyon ügyes! Ha magától produkálja az új mozgásokat, akkor pedig nem kell aggódni amiatt, hogy korai lenne. Vannak ilyen gyorsan fejlődő babák.
Emlékszem Blanka is mit riszált amíg fel tudott állni, én nagoyn jól szórakoztam közben. :lol: Meg kellett zabálni!

Vince is jól nyomja. :wink:
Blanka is emelgeti a lábát mászás céljából, de szerencsére még csak kevés helyre tud felmászni. Viszont a fürdőkádban is gyakorol, így előre aggódom mikor fog onnan kizuttyanni... :roll: Lefelé néha már sikerül a hátrálás, múlt hétvégén tanulta unokabátyótól.

Na megyek ebédelni, mert a végén anuykám miattam kési majd le a vonatot.
Prücs

prucsok

Sziasztok!

Timi, nagyon sajnálom Hannát! Remélem tényleg csak gyomorrontás és hamar túllesztek rajta. Ezer gyógymanót küldtem felétek.

Gabi: Megcsináltad a spárgát? Azt elfelejtettem írni, hogy a főzővizébe kell egy kis cukrot tenni.

Prücsök: Örülök a hírnek Zsófiékról. Olyan kár, hogy csak ilyen ritkán tud jönni a fórumra.
Sajnos mi a talin se találkozunk velük, mert mi nem tudunk menni. Aznap tanfolyamom van, ezt most tudtam meg pénteken, így kimaradunk. Na ezt jól megszerveztem.
Azért küldök köremailt majd mindenkinek a taliról persze. A jövő hétre egyébként rossz időt mondanak, biztos hogy a Városliget jó lesz Nektek ilyen időben?
Légyszi jelezzetek vissza, hogy legyen-e módosítás helyszín ügyben, esetleg foglaljak a játszóházban vagy jó így ahogy van! ?Hétfőn megírom a mailt, mert most nem otthonról írok, és az outlook-omban van a címlistám. Addig várom a visszajelzéseket.

Gratulálok Vincének az új tudományához!

Huncut, nagyon sajnálom az éjszakát, tudom mit élsz át, nálunk az elmúlt hét majdnem ilyen volt, azzal a különbséggel, hogy nem félóránként sírt fel, hanem egyszercsak felkelt és masszívan ordított órákig, ha nem ölben volt, néha még ölben is. :(

Jó hétvégét!
Lilla

lilló

Sziasztok!

Köszi Lányok!

Az sajnos nem igaz,hogy erős vagyok,mert nagyon sokat sírok,amikor a Norbi alszik.

A Norbi tartja bennem a lelket,ha Ő nem lenne, nem tudom már mit tettem volna.

Valami megoldást akarok találni, hogy rendbe tegyem,amit elszúrtunk.
Apával meg kell találnunk a közös hangot és rá kéne valahogyan vennem,hogy eljöjjön velem terapeutához.
Ha van erre ötletetek,vagy tudtok jó párterapeutát,légyszi írjátok meg!
Sajna visszaolvasni nincs időm,de puszilok Mindenkit!

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24

Sziasztok,

Nekük sem jó a tali, mert most néztem bele a naptáramba és fogorvoshoz kell mennem, mert ki kell cserélni egy tömésemet. Mivel az időjósok sem kecsegtetnek semmi jóval, ezért én NAGYON örülnék ha eltolnánk egy héttel.

Törpváró
Én azért nem írtam, mert nem ismerem a dokit :-(

Saara
Na most már tényleg nem lesz szükséged fogyókúrára, bár Te úgyis vékony vagy. Van már Vincének mélység ill. magasság érzése? Vagyis hogy tudja, hogy ő most magasan van, ahonnét le lehet pottyanni?

Dorka
párterapeutát nem tudok, én csak sok-sok beszélgetést tudnék javasolni, valami semleges helyen pl. elmentek babakocsival sétálni a János hegyre, na jó, majd ha jó idő lesz. Szép táj, napsütés, piknikezés máris jobb az ember hangulata.

Lilló
Megcsináltam a spárgát, simán pároltam :) de cukrot nem tettem bele, csak sajtot adtam hozzá és krumplit. Gergő megette :-) Nekem annyira nem jött be, azt hiszem ezek után sem leszünk spárga fanok.

Prücsök
Van még egy nagy bababolt a SCS 1-es bejáratánál, baby one a neve, ott is van jó kis kínálat.

jó rég óta alszik, jobb ha ránézek....

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok,

Dorka,

Sajnálom, hogy nem vagy jól. Azt jól látod, hogy egy szakemberrel kellene találkoznotok. Találtam ezt az oldalt, remélem ez egy kis segítség, hogy elinduljatok és a párod is ad erre esélyt. Szurkolok nektek, hogy újra visszataláljatok egymáshoz. Privit is küldhetsz, ha "beszélgetni" akarsz.

puszi

Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah

Szia Dorka,

Akkor is le a kalappal elötted, tök ügyes vagy. Teljesen normalis, hogy sokat sirsz. En biztos ugyanazt tenném!

Tanacsado: a nök lapja cafén van egy rakas tanacsado, csak kérdezni kell tölük és valaszolnak. Ugy lattam van parkapcsolati tanacsado és pszichologus parkapcsolati szakértö is, hatha az egyik tud valamennyire segiteni, legalabb abban, hogy kit érdemes megkeresni és hol. Altalaban telefonszam is van.
Sok sikert kivanok!

A szüleimnél azt lattam, h tényleg jo, ha kivülallo szakember tud segiteni. "Föszereplöként" nehezebb atlatni a helyzetet.

itt a link: http://www.nlcafe.hu/index.php?id=191&click=1_1

Erdemes végignézni, mert jo sok van.

Puszi

Sára

Kép

Kép
saara

Kedves Timiban, Saara, Manó, Prücsök, Gabek!

Köszönöm, hogy válaszoltatok! :P Felkeresem a táblázatban talált lányokat.

Törpváró

Kép
törpváró

Kép

Anyák napja alkalmából szeretettel köszöntünk minden édesanyát!

Lilla, Bálint

lilló

Sziasztok,

Dorka,

Az oldalt lehagytam, bocsi. :oops: Még jó, hogy benéztem.

www.parterapia.hu

Kép
Kép
Kép
csillah

Sziasztok!

Tudtok arrol vmit, h ehet-e spargat szoptatos kismama? (akinek hasfajos a kislanya...?)

Koszi elore is!!!

Timi!
Tovabbi jo labadozast Hannanak!

Dorka!
Sok erot kivanok tovabbra is! Kitartas!

Pusz mindenkinek!

Kép
boga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?