Sziasztok!
Timi,
Szuper, hogy Hanna fülecskéje rendben van és bízom benne, hogy ez a hányás csak valami múló nyavaja. Jó lábadozást Nektek! Magamból kiindulva otthon gyprsabban gyógyul az ember teste-lelke.
És gondolom most apa is otthon van még veletek talán...
Törpváró,
Muzsu és Ágiboszi egy dr. Szabónál szültek valóban. Írj nekik privit, mert Ági is elég ritkán tud beesni ide.
Móni,
Boldog Névnapot!
A kockákat pedig igyekszem vinni talira.
Taliról jut eszembe, hogy írt mailt Zsófi. Gondolom nem sértődik meg, ha megosztom veletek:
"Semmi időm netezni, már hónapok óta nem is ültem a gép elé. Egész nap jövünk-megyünk, ha jó idő van akkor pedig irány a Balcsi. 2 hete kapta Boti a 15 hós oltást, volt nagy riadalom megint. 1 hétre rá tartós csillapíthatatlan magas láz 2 napig folyamatosan. Doki már antibiot akart adni, de aztán Hála Istennek elmúlt. Állítólag Boti ilyen lázasodós típus. Jobb ha hozzászokom.
Talinak nagyon örülünk, megyünk! Remélem azért előtte lesz köremail.
Tegnap összefutottam TJutkával a Camponában. Ők is jól vannak, Dorka már tökre beszél mondatokban."
Ha tényleg hosszab ideig tart a rossz idő, van másik esőnap vagy eső helyszín a talira?
Mi még küzdünk a náthával, de igyekszünk odaérni majd.
Tündi,
Imi nagyon ügyes! Ha magától produkálja az új mozgásokat, akkor pedig nem kell aggódni amiatt, hogy korai lenne. Vannak ilyen gyorsan fejlődő babák.
Emlékszem Blanka is mit riszált amíg fel tudott állni, én nagoyn jól szórakoztam közben.
Meg kellett zabálni!
Vince is jól nyomja.
Blanka is emelgeti a lábát mászás céljából, de szerencsére még csak kevés helyre tud felmászni. Viszont a fürdőkádban is gyakorol, így előre aggódom mikor fog onnan kizuttyanni...
Lefelé néha már sikerül a hátrálás, múlt hétvégén tanulta unokabátyótól.
Na megyek ebédelni, mert a végén anuykám miattam kési majd le a vonatot.
Prücs