Sziasztok,
Erika, nagyon férfias Marcell ezen a képen
Baby, sajnálom az allergiát
Hát igen, próbálgatni kell, miket ehet a gyerek, van pár dolog, amit még én sem adok Gábornak, majd 2.5-3 éves kor után. A sok fehérje nagyon leterheli a vesét, de látod, a szervezet jelez, ha valami nem oké. Jobbulást!
Bibar, nagyon édes a lányod! Alakul a ruhatára, vagy Oli ruháit örökli?
Süni, Gábor se nagyon hagyja levágni a körmét a lábáról, mindig trükközni kell. Az "ez elment vadászni, ez meglőtte, stb" mődszerrel szoktam, de most rákapott, hogy minden lábujjára külön puszit kell adni, ha levágok egy körmöt
Mintha fájna
Zéti hatalmasat nőtt!!! Annyira szép szöszke feje van!
Gabicsibe, azért a kikapcs jó lehetett
Hol jártatok? Mi nem is álmodunk ilyesmiről, senki sincs, aki 2-3 óránál hosszabb időre bevállalná Gábort. Ami a hisztit illeti, olvastam, hogy néha így "büntetik" a skacok a szülőket, amiért egyedül hagyták őket. Nálunk is megesik, hogy elmegyek valahova, a gyerek otthon tündérkedik, aztán amikor hazajövök, jön a földhözverős műsor estig. Mert anyával ezt is meg lehet csinálni, naná
Köszi a frizura-bókokat! A fodrászat a Rózsakert Bevásárlóközpontban van,
http://www.tincses-sziget.hu
Ha valakinek problémás a gyereke hajvágás terén, és nem lakik messze, ajánlom. Igaz, nem olcsó, 2 éves kor alatt 2200,-, utána 2700. Majd be fogunk próbálkozni sima fodrásznál is, ha kicsit hozzászokik a művelethez a fiam.
Vasárnap voltunk a Kopaszi-gáton. Gabicsibének igaza volt, szuper a hely! Nagyon tetszett az egésznek a hangulata, a nagy terek, a sok zöld, szuperül megcsinálták. Igaz, nagyon sokan voltak, de eloszlott a tömeg. Megyünk máskor is biztosan, bár hozzánk sajnos egyáltalán nincs közel. De azért majd néha-néha.
Én most nyakig vagyok egy légcsőhurutban, tegnap voltam dokinál, írt antibiotikumot, mert már 1 hete nem javul. Szerencsére Gábor nem kapta el (eddig)...
Málna, mizujs veletek?
Vikkata, NAAAA!
Gombahölgy, Agnese, Ballagyó, Mam, jelentkezzetek!