Erika
Voltam az allergia vizsgálaton. Egy érintkezőt érintettek a kezemhez egy másikat meg az allergén anyagokhoz, és mutatta, ha valamire allergiás voltam (elvileg, kicsit szkeptikus vagyok, de igaza lehet).
Kb 20 perc volt, teljesen fájdalommentes. Kimutatta, hogy allergiás vagyok a tojássárgájára, szójára, a fehér, finom lisztre, selyemre, krómra.
Ha elvittem volna a vitaminokat amiket szedek, vagy bármit amit itthon használok, azt is ki tudták volna mérni.
Nos, annyi biztos, hogy az elmúlt 4-5 hónapban nagyon sok majonézt (tojássárga) és kínait (szója) ettem, és ezt a nő nem tudta. De lehet, hogy túltelítődött a szervezetem és tényleg ezek miatt vannak a kiütéseim.
Most kerülni fogom ezeket az ételeket és meglátjuk.
Kriszta
Gyönyörű a lányod, hasonlít rád is, meg Mátéra is. Főleg a mosolya
Lesz tejcsi, csak szoptass
Örülök, hogy már rendesen eszik!
Rendes kengurut használtok? Az nem jó a csípőjének! Írtad, hogy terpeszpelust kell hordania és a kenguru pont hogy rossz szögben tartja a csípőjét. Ha hordozni akarod, akkor kendőt, Mei Tai-t, vagy valamelyik SSC-t (soft support carrier) kellene használnotok. Ezek olyan szögbe tartják a csípőt, ami ortopédiailag optimális a babának (széles terpesz, béka póz).
Ha a kengurut azért szereted, mert egyszerű felvenni, akkor SSC-re cseréld le (Manduca, Ergo, Beco), ezek csatosak, állíthatóak, mint a kenguru, de jól tartják a babát és nem csak elöl lehet velük hordani, hanem a hátadon is majd később. Ha nem idegenkedsz egy kis kötözéstől, akkor kendő vagy Mei Tai.
Zsófit én már a hátamon hordom kendőben és nagyon kényelmes így
Fúúú, én közben eldöntöttem, hogy beoltatom magam, de beteg lettem, úgyhogy elnapoltam. Jól megszívtuk, Balázs kezdte, két nap alatt túl volt rajta (nátha, hőemelkedés), de én elkaptam tőle, aztán a férjem is, és most már Zsófi is beteg
Gondolnám, H1N1 és legalább túl vagyunk rajta, de lázas nem volt senki és a férjem már be van oltva ellene.
Az igaz, hogy akinek 6 hónapnál fiatalabb babája van, azokat ingyen oltják?