Sziasztok!
Hát, még mindig 1ben... kezdek kicsit depis lenni, persze hülyeség... csak hát úgy felvidított a múlt csüt-i vizsgálat és a doki véleménye, hogy akár 1-2 nap, de max. 3-4, hát ez most letelt. És még fájások sincsenek mostanában, csak a nyákdugú ment el 2 napja. Pedig csomót lépcsőztem, mászkáltam, vörösboroztam
, hátha rásegít a 2 ujjnyi méhszájra, de eredmény nulla. Holnap mehetek megint nst-re és gondolom, utána naponta v kétnaponta (?), ha ma sincs semmi történés. Ez van, lusták a fiaim, na.
Az a baj, h már nehezen tudom magam lefoglalni, semmihez sincs kedvem, csak ténfergek, meg felesleges házimunkát végzek, már vagy 5x kimostam "utoljára".
Erika, egyre valószínűbb, hogy találkozhatunk!
Viszont lehet, h Anitával már nem, de jó neki, h túl van mindenen aztán lassan hazaengedik!
Te hogy bírod, mivel telnek a várakozás napjai, elfoglalod magad vhogy?
Igen, vmi kis ajándékot kellene tényleg beszerezni, már tanácskozom apjukkal, h mit vegyen, amíg mi kh-ban leszünk. Vagy még akár én is elvonulhatok nézelődni, csak kedvem nincsen nagyon...
Bea: én is jobbulást kívánok, pocsék dolog a mellgyulladás... anno nekem is ellentmondásos infókat adtak, hogy mi rá a legjobb módszer, végül a zuhany alatt masszírozás, kézi fejés és persze ezután a sok szoptatás oldotta a dolgot.
Plömi: jó a villamosos sztori!
Buba: remélem, javul Dorina bőre, majd írd meg, mit mondott a bőrgyógyász! (majdnem nőgyógyászt írtam - vágyom egy mai találkozóra a nőgyógyászommal...
).
Na sziasztok, élvezzétek ezt a majdnem nyári időjárást! Kriszta