Pompi
nem gondolod komolyan, hogy a kókuszgolyóban lévő rum-mennyiség árt, ugye?
amúgy ikrekkel jobb, ha szoktatod a kis fejed, hogy ca. a 20. héttől jobb, ha minden nap iszol 1 pohár v.bort, vagy konyakot, mert a méhednek nagyon jót tesz.
Nekem Krizsa doki és a kórházi dokim is mondta, sőt, amikortól kórházba kerültem és már nem kaptam az alkoholos infúziót, akkor napi 2 pohár bort írt elő.
tényleg nem kell ennyit aggódni!!!
A rumpuncsból is igyál nyugotan, én is fogok karácsnykor pezsgőt inni.
Anikó
kérdezz rá a dokinál szerintem, de én úgy gondolom, ha nem viszed túlzásba, azaz kiszámolod, hogy mennyi feh.szükséglet egy napra és annál többet nem viszel be, akkor nem árthat.
Zsuzsi
ezek szuper hírek
VIki
már szuper időben vagytok... ilyenkor azért ikrekkel már gyakoriak a gondok, a vérképe mindenkinek elbénázódik, vagy a toxémia, vagy a súlyos vérszegénység irányába
nem vagy egyedül
ügyesek voltatok!!!
Manó
örülök, hogy tudsz már mindent. Akkor tényleg a terhességi kortól függ, hogy hogyan veszik. és tényleg nem mind1, hogy nem kell 3-4 hetet várnod, ez Pesten is ennyi, azzal a különbésggel, hogy ha gond van ált. 2 héten belül értesítenek, mert addigra van meg valami 90%os biztonságú eredmény, és a végleges vagy erre a 3-4 hétre az amnio esetén.
ahogy nézem ez a vérvétel olyan, mint az AFP eredményei... no, de azt a 16. héten cisnálják, és amúgy is egy xarság.
a MOMnak elvileg 2.5 a felső határértéke, de a többire nem emlékszem sajnos.
az arányszámokhoz sajnos nem tudok hozzászólni.