Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok, Melindának ma már nem volt láza, éjjel is aludt, csak porrszívózni kellett, de az még belefér.
Viszont mára én dőltem ki... Hehe... Bár egyelőre úgy néz ki, hogy enyhébb lefolyású mint apánál v. Rotyinál. Nekem nincs lázam. Egyelőre.

Nem is tudom, hogy itt van-e ügyelet :roll: Dokinővel telefonon beszéltem, mondta, hogy mit adjak neki.
De mintha nekünk a Heim Pálba kéne menni az ügyeletre, de nem bizti. Tiszta gáz, hogy még ezt sem tudom...

Kép
szeee

Azt elfelejtettem mondani, hogy felbuzdulva rajtatok, elkezdtem blogot írni Melindáról valamelyik nap :oops:
Letiltottam a kommenteket :twisted:
Még nagyon az elején vagyok, rengeteget kell dolgozni rajta, de majd megmutizom, ha publikus állapotba kerül...

Kép
szeee

Örülök, hogy Meli javul!!!!

Tök jó a blog, kíváncsi leszek rá!!! Miért kell a kommenteket letiltani? :oops: Bocsi, még sose írtam blogot!

Kép
szabus

Sziasztok!

Hogy vagytok?
Mi ez a pangás?

Mi végre jobban, nálam szerencsére nem lett komoly a betegség, Melinda meg már "csak" köhög meg folyik az orra, de jókedvű végre. Mondjuk az étvágyával még mindig gondok vannak, de ez normális ilyenkor... Bár este szopizni se akart :shock:

Szabus,
azért tiltottam le a kommenteket, mert egy-két babás ismerősöm ír blogot a gyerekéről és néhány "kedves" hozzászóló nem kíméli őket a "jóindulatú" beszólásaival. Én az ilyesmit marha nehezen viselem, pedig tudom, hogy nagy az Isten állatkertje, de akkor is...Szóval én letiltottam nem kérek se jót, se rosszat, köszi :wink:

Kép
szeee

Aha, már értem, vagyis nem értem, mert akinek nem tetszik, az minek olvassa :?: :?: Ez akkora bunkóság, megértelek, én is nagyon a szívemre venném, ha vki vmi negatívat írna oda....

Kép
szabus

lányok, egy amatőr kérdés:

a gyerekorvosnál a tanácsadás= egészséges rendelés?
Mert hozzánk eddig mindig kijött a dokinő, de be akarom szüntetni, nekem már olyan kellemetlen, hogy ha nincs baja a gyereknek akkor is kijön, ezt én nem várom el. (após intézte amúgy ezt így anno, amíg kicsi volt nem is volt baj, de mostmár olyan ciki...)

Szóval ha majd teljesen meggyógyul el akarom vinni egészséges rendelésre, vagy tanácsadásra? :roll:
Ezen amúgy az orvos és a védőnő is ott van? Vagy nálatok hogy zajlik?

Kép
szeee

Sziasztok,

Örülök, hogy jobban vagytok Szeee, Melindának sok gyógypuszi, hogy mielőbb mégjobban legyen!
[quote]a írta: gyerekorvosnál a tanácsadás= egészséges rendelés?

IGEN!
Ilyenkor nálunk ott van a védőnő is.
Nekünk oltásra is oda kellett mindig menni.Nektek azt is otthon adta be?

Szülinap:
Hát, nem egészen úgy sikerült, ahogy szerettük volna.
Mincsi sírvafakadt a tortától, így túl sok képet nem is tudtunk csinálni, meg inkább videoztunk.
Annyira sírt, alig tudtuk megvígasztalni. Aztán később még közelíteni se lehetett a tortához... :shock: :shock:
Szóval arra számítottunk, biztos jól beleturkál...hát nem jött össze.
A játékokat amitt vettünk, felétt vissza kell vinnünk, mert nem úgy működik, ahogy kéne, meg pill. alatt lemerül benne az elem. A Régio nagykerbe vettük...
A szintetizátortól olyan dühbe gurult, hogy elhajította a szoba másik végébe...pedig Szilviéknél úgy bejött neki.
Na, mindegy, a lufikkal sokkal jobban eljátszott...és nagyon tetszett neki, hogy mindenki ott volt.
A kaja is jó volt, ittam fincsi bort is.
Majd jövőre bizti jobban érdekli. :wink:

Amúgy jól vagyunk, bár elkezdődött nála vmi olyan fokú anyafüggőség, hogy ezt nem hittem volna...amint kiteszem a lábam a szobból ordít, hiába van ott v ele apa. Nagy nehezen megnyugszik, visszamegyek, meglát, rögtön nyafog...
Ja és egyfolytában kapaszkodik a gatyámba, hogy vegyem fel. Én meg most azt találtam ki, hogy nem veszem fel, hanem így közlekedünk a lakásba. Én hátrafelé haladok, ő meg fogja a gatyámat és jön velem. :roll:
Kicsit lassabban érünk el bizonyos helyekre, de ez van. Nem akarom, hogy állandóan kézben legyen.

Majd próbálok keresni azért vmi fényképet, nem lesz könnyű..
puszi mindenkinek

Kép
gombocka

Ja, az ügyelet a Heim Pálban van, oda kell mennetek Szeee, ha van vmi!

Kép
gombocka

Felraktam egy csomó képet,erre elszállt!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép
gombocka

Így féltem a tortától:

Kép

A jobb oldali tortát én sütöttem, gesztenye torti volt.

Kép
gombocka

A többivel később jövök, mert most ideges lettem....

Kép
gombocka

Sziasztok!

Gombócka,
Tuti nagyon a vonatos torta. Szegény, vajon miért félt tőle...?
A gesztenye meg, hmmm, imádom :)

Igazából még túl kicsi ahhoz, hogy úgy reagáljon ezekre a dolgokra, ahogy azt mi várnánk. Majd talán jövőre...

Mi meg visszaestünk. Én nem tudom miért, a gyerek is meg én is rosszabbul vagyunk, mint tegnap. A francba.... :evil:
Köszi a tanácsadós infot. Hát lehet nem ezen a héten fogunk menni.

Kép
szeee

:lol: :lol: :lol:
Csajok akkorát röhögtem az előbb... :lol: :lol: :lol:
Időnként meg szoktam nézni a Rossmann oldalát, hogy éppen milyen akció van, hátha van vmi pelenka v. bébikaja stb. leárazva.
Tudjátok mit láttam az akciós újságban? TANTRA EROTIKUS ITAL
Ajzószer, hmmm? :lol: :lol: :lol: :lol:
Fussunk kipróbálni :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Kész vagyok... Ekkora marhaságot :lol: :lol: :lol:

Kép
szeee

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én is megnéztem!
Nem is drága... :lol: :lol:
ma amúgy is akartam menni a Rossmannba, ha eláll az eső... :oops: :oops: :lol:

Kép
gombocka

:lol: :lol: :lol:
Belegondolok, hogy mit szólna apa, ha beállítanék Valentin napra egy ilyennel.
Asszem nem lenne szex, mert a röhögéstől nem menne :lol: :lol: :lol:

Kép
szeee

Már megint én :)
Egész nap csak netezek, mert kiscsajom 1,5-2 óránként alszik. Szegényke... Ez a hülye nátha + észrevettem, hogy felül egy pontban megjelent az egyik foga, úgyhogy még az is...

Szóval ezt találtam.
Nem kommentálom :wink:
http://www.szappanszalon.hu/index.php?m ... et=0&id=95

Anna,

hol vagytok? Megint nem tudsz belépni? Köszi amúgy a süti receptjét, valamelyik nap meg fogom csinálni.

Kép
szeee

Nekem is elszállt egy hsz-m.... :oops: :cry: :evil: lehet,hogy összeakadtunk? :oops:

Mi sajnos nagyon dögrováson vagyunk egy pár napja :( iszonyatos.
sírva fogadtam ma apát :cry:
Ja, és ő is elkapta a változatosság kedvéért úgy érzi,
egyelőre Rékuci tartja a frontot,neki csak az orrát kell szívni. Ki hívtam a dokit Augmentint irt fel a Dávidnak és valami spec. orrcseppet.
Két napja nem volt lázas,de tegnap óta szerencsétlen folymatosan lázas, és nem lehet levinni,egyfolytában csak engem akar,hozzámbújni jó szorosan, már a gyógyszer beadásssal is gondunk van,küzdeni kell vele.
Ma már kétszer elaludt magától az ölembe.
Én meg olyan gyönge vagyok,.mint a harmat,és fáj a mellkasom és a hátam,nem merek köhögni,éjszaka olyan hidegrázásom volt,hogy azt hittem nem maradok meg
Algopyrinen kivül mit szedhetek be?

Gombóc,sajnálom,hogy nem úgy alakult az első szülinap Mincsinél,ahogy szeretted volna :cry:
nagyon aranyos az a torta,nekünk is nagy kedvencünk,Thomas. :D
Sajnos van egy ilyen korszak náluk,de kifogják nőni,sajnos :oops:

Szeee!
Sajnálom,hogy visszaestetek :cry:
Gómbóc már leírta,hogy az egészséges rendelés=tanácsadás. Nekünk is ott van a védőnéni,ő méri le kint a váróterembe őket,és összeszedi a kiskönyveket,majd beviszi és sorrendben szólítanak.
És fizetsz amúgy,ha kijön a doki néni?
Mert nekünk is jön,de elég sok mani :? ezért a Dávidot,ha nem voltunk betegek inkább vittem...

Hol tartasz blog ügyben,már olyan kiváncsi vagyok....meglátod nem fogod megbánni.
Gómbóc te nem akarsz Mincsinek?

Mennem kell,mert Dávid felébredt,ma már háromszor aludt el az ölembe,Rékát anyósom levitte egy kicsit,hogy tudjak pihenni :?

Szabus,Anna! Nektek is pusszancs!

Ildikó
ilgya1

Szia Ildi,
nagyon sajnálom h titeket sem került el ez a fránya vírus... :( már eleve szörnyű ha a gyerek beteg, pláne ha még a szülő is és alig bírja ellátni... Sajnálom.
amúgy mindig antibiot ad a doki Dávidnak ilyen betegség esetén, vagy ez most túl durva??? :shock:
Gyógyuljatok meg hamar és Réka ne kapja el!!!

Paracetamol tartalmú készítmény mehet szoptatás alatt: panadol, benuron, paracetamol tabletta. ez utóbbit érdemes venni, mert 1/3 annyiba kerül mint a panadol és tök u.a. van benne...

Mi amúgy nem fizetünk elvileg a dokinőnek mert após ismerőse és elvileg szívesen kijön meg minden, de eddig egyszer kapott 10ezret + karácsonyra ugyanennyi értékben ajándékot. Nincs pofánk hozzá, h ingyen járkáljon ki. De mondom, be akarom szüntetni.

Kép
szeee

Majd elfelejtettem:

Kedves Réka!

Szeretettel gratulálunk 2. hónapodhoz! Isten éltessen nagyon sokáig!

(Úristen, hogy megy az idő...)

Kép
szeee

Köszi szépen!

Pikk pakk elmegy az idő,ti is lassan egy évesek lesztek :D

Köszi,akkor holnap azt hiszem beszereztetek apával Paracetamol tabit :? igaz mostmár kicsit jobban vagyok 8)

Sajnos a mi jó öreg dokker bácsink mindig antibigyót ad a Dávidnak,de mit tehetnék ellene? Ő az orvos.
Szerencsére,hogy olyan sűrűn nem beteg,vagyis szerintem nem olyan vészesen sűrűn,mint a körülöttünk lévő gyerekek,akik közösségbe járnak. Balázskám két hete megy bőlcsibe kettőt nem....szóval igen. :oops:

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Mindenkinek sok gyógypuszi, remélem, hogy hamarosan kikeveredtek a betegségekből, nagyon szar most ez az enyhe tél, már olyan régóta tart ez az időszak, hogy valamikor valaki tuti beteg....

Mi tegnap vendégeket fogadtunk, úgyhogy egész nap el voltam foglalva, főztem, takarítottam, délután meg jöttek, de azért jó volt a csajokkal dumálni egy kicsit!

Ma megint jön a szomszéd kislány, remélem, hogy Zazi aktívabb lesz, mint a múltkor, mert nem nagyon játszottak együtt.....

Gombóc, sajnálom, hogy a szülinap nem volt tökéletes, de mégiscsak az első volt, és sokat készültél, ha nagyobb lesz Mincsi, majd megmutatod neki képen a tortát, és ott fog olvadozni, hogy mit hagyott ki! :lol: :lol:

Ildikó, Rékát mi is köszöntjük sok szeretettel!!!!!!!!! Dávidkának is jobbulást!!!!!

Szeee, gyógyuljatok, aztán számolj be a varázsital hatékonyságáról, ha mégis veszel :lol:

Kép
szabus

Sziasztok,

Szabus,
jó játékot a babáknak!

Én nem akartam megvenni az italt, Gombócka indult a Rossmann-ba tegnap :lol: :lol: :lol: :wink:

Hát mi még továbbra is szenvendünk. Én nem értem. Vasárnap-hétfőn már nem volt lázas Rotyi, erre tegnap megint belázasodott, ma is van vmi kis hőemelkedése és elég rossz passzban van, ömlik a takony az orrából, folyamatosan vinnyog szegény...
Jó lenne, ha már ki tudna kecmeregni ebből a betegségből, mert halálra aggódom magam.

Szerintetek normális, hogy visszatért a láza? :roll:
Ha holnapra nem javul, kihívom a dokinőt.

Kép
szeee

Melindának boldogot!!!

Kép

U.i:ugyanezek a tűneteink,két napig lázmentes,majd megint visszatér :oops:

köszi Szabus!
ilgya1

Jujj tényleg, ma 9 hónapos :oops: Köszönjük!!!!
Egy kicsit megnyugtattál Ildi - ha ezt lehet annak nevezni - hogy nálatok is így megy ez a láz dolog. Már arra gondoltam, hogy esetleg vmi szövődmény van... Szegénykék, annyira sajnálom őket... Ti hogy vagytok?

A blogban eljutottam a születéstörténetig :lol:
Csak nektek elárulom a címét, de mondom, nincs még rajta túl sok minden és valszeg meg fogom változtatni a design-ját is.
molnarmelinda.freeblog.hu

Kép
szeee

Szeee!
Kicsit nehezen,de megtaláltalak :D nagyon jó !!!
Nem is tudtam,hogy a neten ismerkedtetek meg a pároddal,ez nagyon szép történet :D
Örülök,hogy elkezdted. :lol: és olyan aranyos az a kép(az első),ezt nem is láttam :? Mostmár izgatottan várom a folytatást. :D
Én is itt kezdtem,de nem tudtam képet feltölteni egy időben és mindenestül átköltöztem,ahol most vagyok.

Apa hozott nekem Efferalgan-t,majd kiderül....és tudjátok mitől jött vissza reggel a hangom? Airwaves-től :P(rágó)
úgy elment a hangom,hogy nem bírtam beszélni,a sógornőm meg adott egyet és tök jó!!!!

Réka orrát félpercenként szívom.... :cry: de egyelőre még szép a színe :? kis nyugodt baba és egyelőre láza sincs...
Dávid bealudt megint,ő szedi a gyógyszereket,éjjel nem volt láza,de reggel megint volt egy kis hőemelkedése,tényleg nem tudom mi ez a szarság??? :(
Majd pénteken jön a doki megint,aztán meglátjuk.
ilgya1

Szeee, nagyon aranyos a blogod (vagyis Rotyijé) köszi, hogy megosztottad velünk!!!! :D

Nálunk meg volt a mai napra a csajozás :lol: Zazi egyre barátságosabb Petrával, szerencsére!!! Ja, és hétfő óta járunk a játszótérre hintázni, mert Zazi teljesen rákattant!!!!

Kép
szabus

Köszi lányok :oops:
De hogyhogy nehezen találtad meg, Ildi? Nem az jön be, ha beírod a blog címét, vagy mi? :roll:

Tényleg, az efferalgan-t kifelejtettem, az is paracetamol tartalmú.

Remélem mostmár Ti is kifelé lábaltok a bajból, Melindának ma csak hőemelkedése volt és egész jókedvű volt, igaz, most harmadszorra alszik ma, mert azért még levert szegény.

Szabus,
én is nézegettem ám Zazi oldalát. A videók szuper jók!!! Ahol nevetgél, meg ahol barackot eszik, de amúgy mind! Eszembe jutott, hogy ilyen barackevős nekünk is van, asszem én is felteszem :oops:
Úgy látom a hinta mindenkinél favorit :)

Kép
szeee

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak hétvégén Pakson voltunk utánameg rendesenlebetegedtünk mi is! Sokatnem isírok mert nagyonki vagyok!!

Gombóc: Sajnálom a szülinapot! A köv már tuti tökéletes lesz!

Ildi: Gyógyuljatok meggyorsan!!!

Szeee: Nektek is jobbulást! Jó ablog! Én isvezetek freebloggosat is de az nem publikus csak magamnak vezetem(Lizusé)!

Szabus: Tökjóhogy Zazi elcsjozott!!! Csak Melindanehogy féltékeny legyen!!!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Jajj a két gyönyörűséges hófordulós Kép csajszinak és a mamijaiknak is sok boldogságot!!!

Boldog Valentin napot mindenkinek!!!
Kép

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Kicsilány, nektek is jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Melinda az első számú csajunk, úgyhogy nem kell aggódni :lol: :lol: Egyelőre én diktálok :lol:

Gombócka, mi van az ajzószerrel???? :lol: :lol: Vagy már nincs is időd írni nekünk??? :lol: :lol:

Szeee, örülök, hogy javultok!!!! Szuper, hogy tetszenek a videók :lol: kíváncsi vagyok én is Rotyikára :lol: :lol: úgyhogy tedd csak fel hamar!!!!

Ildikó, nálatok is remélem, hogy javul a helyzet betegségügyileg!!!!!

Kép
szabus

Sziasztok,

bárcsak az ajzószer miatt nem tudnék jönni... :lol: :lol: :lol:
Kritikán aluli éjszakáink vannak, Mincsi sokat ordít, szó szerint, mert ezt sírásnak nem lehet nevezni! :cry: :cry:
Amúgy nem vettem meg az italt, a szappanon elgondolkodtam... :lol: :oops:

Most aztán tényleg Zombi vagyok!!! :twisted: :twisted:
Na, mindegy...

Ja, meg tegnap írtam hsz-t és ahogy el akartam küldeni, megint eltűnt...mérges lettem, aztán már nem tudtam ideülni.

Tegnap kaptam apától virágot...kicsit jobb a helyzet, talán kilábalóban vagyunk a "válságból"!

A betegeskedőknek jobbulást, eddig mi jól vagyunk (az éccakákat leszámítva).
Úgylátom blog ügyben már csak én lógok ki a sorból...azt sem tudom,hogy hogy kell hozzákezdeni... :oops: :oops: :oops:

Képzeljétek, tegnap felhívott a főnöknőm, hogy szeretne velem beszélni...személyesen...holnap de. "randizunk". Anyu vigyáz addig a Mincsire.
Hát, remélem, nem azt akarja, hogy már most menjek vissza dolgozni. De sztem, tuti vmi munka ügy, lehet, hogy be kell segítenem, (azaz szeretné), könyvelőknél ez az időszak elég húzós...

Puszi

Kép
gombocka

Sziasztok!

Gombócka,

örülök, hogy megvagytok, már azt hittem lebetegedtetek.
Mi már egész jól vagyunk, ma végre lementünk, már nagyon nehezen viseltem a bezártságot, remélem nem ártott meg Rotyinak. Viszont mára nekem is totál elment a hangom. Olyan mint egy 70 éves dohányos öregasszonyé. LEhet, hogy Airwaves rágót kéne vennem? :roll:

sajnálom az éjszakákat, nálunk most elég jók. Kopp-kopp-kopp. Lehet, hogy jót tett, hogy odahúztam a kiságyat az ágyunk mellé (de bakker, így csak visszafelé haladunk...:evil:)

Én örülnék neki, ha megkeresnének a munkahelyemen munka ügyben, legalább lenne egy kis + lóvé. De csak itthon dolgoznék. Én semmiképp nem mennék most még vissza rendesen dógozni.
Viszont épp ma irta egy lány a májusi babás fórumon, hogy beíratta a lányát bölcsibe (aki ugye M-val egyidős) és 2008 szeptemberére tudták csak felvenni, előbb nem.. :shock:
Úgyhogy lehet hogy el kell kezdenem bölcsit keresni???? :roll: Legkorábban két éves korában tervezem beadni, ha lejár a GYED.

Anna,
jobbulás nektek, sajnálom, hogy Ti is.... :(

Szabus,

Örülök, hogy Zazi nem dobta Melindát, mert ő az abszolút favoritunk (mármint az enyém, hehe....)

Videót egyelőre nem tudok feltenni a blogba, de majd este apát rászabadítom. De tettem fel pár új képet.

Kép
szeee

Szeee,
én is hallottam, hogy nehéz bejutni a bölcsibe, úgyhogy sztem is jobb, ha elkezdesz érdeklődni.Baj nem lehet belőle!
Munka, hát én is csak itthoni melót vállalnék be, max. 1-2x be tudnék menni 1 héten az irodába, mert itt van a Határ útnál, anyósék meg tudnának a Mincsire vigyázni. Hát nem tom. Ha belegondolok, hogy a nemalvástól alig látok ki a fejemből (bár most aludtam a gyerekkel 1 órát, ő 11 óta alszik :shock: :shock: ) és még dolgozzak is...párom azt mondta, hogy lehet, kikapcsolna egy kicsit...na mindegy, nem agyalok, lehet, hogy tök másról akar beszélni.

Visszafelé haladás...én is így érzem, de Rotyi legalább még az ágyában alszik. Mi megint a nappaliban kötöttünk ki hajnali 1-kor, mert már nem bírtam tovább...

Ja, kedden vettünk esernyőkocsit, nem is mondtam. a savoya parkban voltunk a Kenguru boltban, vettünk mincsinek 1-2 cuccot és ott láttuk meg. Nem nagy szám, de kőnnyű, könnyen összecsukható, hasonló amit néztem a neten, csak más gyártja.
Majd teszk fel képet.
Ne lepődjetek meg, kockás... :oops: :oops:
Nekem tökre megtetszett, mert nem is láttam még ilyet.
10 rugo volt.

pusz-pusz

(du nem leszünk, megyünk a barátainkhoz szülinapozni, holnap anyuhoz megyünk)
mennem kell

Kép
gombocka

Sziasztok,

Gombócka,
találtam egy másik babás foglalkozást ott nálatok a CBA melletti Remíz épületben, mondjuk elég drága ezt már sztem (900 ft), de igényesebbnek tűnik a leírás alapján, mint ahol voltunk.

http://www.test-lelek-szellem.hu/

Szerinted?

ZENEBÖLCSI TANÁCSADÁSSAL

Hétfőn 16.00-17.00 óráig,
Szerdán 10.00-11.00 óráig

Bejelentkezés szükséges!

8 hónapostól 3 éves korig.
Mondókák, énekek kísérése mozgással, játékkal.
Zene kísérése egyszerű hangszerekkel.
Megtapasztalhatjátok az együtt játszás örömét, amit hazavihettek magatokkal és bármilyen nehéz helyzetben elővehetitek a "tarsolyotokból" .
Minden alkalommal tanácsokat kaptok a babás életmód kérdéskörében, pedagógustól és védőnőtől.
Várunk szeretettel, lehetőség szerint bejelentkezést kérünk.

Vezeti:
Novotny Rozi védőnő és Fazekas Kinga pedagógus

Díja: alkalmanként 900.-Ft,bérlettel: 700.-Ft

Kép
szeee

na mégegy aztán elkussolok mára.
Gombócka,
ezt a lakóparkunk fórumán nagyon ajánlgatják a többiek. ez is ott van a parknál csak a másik oldalon. az ára is elég baráti.

http://www.dohnanyizeneiskola.sulinet.hu/babaklub.htm

Kép
szeee

Szeee,
ami a CBA-nal van, én is néztem, de az árát elég húzósnak találtam, viszont megnézhetnénk a 2. variációt.
Ha az nem jön be, akkor megnézzük a CBA-nal.
Amit említettem a múltkor a Wekerlei gyermekházban van, de 1 éves kortól. :shock:

Amúgy gondolom mindenki a blogírással van elfoglalva...

én meg megyek audni, mert még mindig nem javult a helyzet.
Ma próbáltam chamomillát beszerezni, de nem sikerült.

Jó 7végét mindenkinek!
Remélem, mindenki meggyógyult!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Jobban vagyunk,és megkaptuk a 2 hós oltást is.

Lányok!
Vecsés sincs messzebb,miért nem jöttök ide a Tücsökre? Itt csak 600.- bérlettel csak 500.-,és Móni fantasztikus!Nem hűlyéskedek.

Gómbóc!
Mit beszéltél a főnőköddel? :D

Nem tettél fel képet a kocsiról.....

Úgy sajnálom az éjszakáidat,kitartás!!!!
Örülök,hogy rendeződnek apával :D :D :D

Szee!
Jó az Airwawes rágó hidd el! :wink:

Kicsilány!
Olvastam,hogy milyen jó volt PAkson.
Kár,hogy lebetegedtetek!Gyógypuszik röpülnek!
Köszi a köszöntést,nagyon kedves vagy!Viszont!(Valentin)

Szabus!
Úgy látszik a hinta mindenkinél bejön.

sír a picur
ilgya1

Sziasztok!

Már azt hittem kezdünkrendbe jönni erre tegnap este 39,7 fokos láza lett Lizusnak. Még 37,7 alá ma sem ment így nem tudom mikor jön helyre!
Hamajd lesz időm még jövök!

Puszi

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Anna,
:( Hűtőfürdőztétek? Ilyenkor már muszáj, nehogy begörcsöljön.
ÚÚÚÚÚgy sajnálom, mennek a gyógypuszik!!!!
Kaptatok vmi gyógyszert?

Gombócka,
Ok, menjünk el egyszer erre a zeneiskolás foglalkozásra, aztán majd meglátjuk.
Tényleg, mi volt a főnökkel?
(Te mint könyvelő értesz az adóbevalláshoz egyébként? Lenne 1-2 kérdésem....)

Ildi,
örülök, hogy jobban vagytok, végre! Én szívesen mennék Vecsésre is :oops: A tücsizene mennyi idős kortól ajánlott?

Szabus,
Ti jól vagytok?

Mi már egész jól vagyunk, de most Melinda is végigóbégatta megint az éjszakát. Most megint nem tudom miért. Vagy a foga (a felső két középső foga most bújik elő), vagy a hasa fájt (most kapott először kelbimbót). Szóval most én is zombi vagyok.

Kép
szeee

Sziasztok!

Naszerencséreúgy tünik helyreáll a dolog már nincs olyan magas láza, remélem éjszaka sem lesz! A dokinéni tanácsára napi 3* nurofenezünk és kupot iskap ha magas lenne a láza!

Szeee: Igen hütőfürdőztük, de nem vitte le, így éjszakára borogattam a testét és ez nagy nehezen lehúzta, de még így is 38 fok körül volt.

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Sajnálattal hallom,hogy szépséges hercegnő Alizbaba a mi sorsunkra jutott :oops: :oops: :oops: szegényke!
Mennek a gyógypuszik,sok-sok!!!! Kép

Én is nehezen tudtam levinni a Dávidnak még hűtőfürdővel is :oops: a másik rossz ebben a vírusban vagy mi ez???.....hogy visszatérő :shock: egyik nap láztalan erre visszajön újult erővel :?
nekünk mostmár remélem nem fog,már egyszer volt :? de sok anyukától halottam hasonlót. Szorítok nektek!

Szeee!
Melinda 7 hetesen megfordult???? :oops: ez nem semmi teljesítmény!Jó a napló,csak így tovább!!!!!

A Tücsizene,ami igazából Cini Muzsika (csak mi hívjuk így :oops: ) már egész kiskortól ajánlott,ha nem is csinálják a feladatokat a babák,de ott vannak és hallják,rögzödik náluk a sok dal,mondóka,fejlődik a ritmusérzékük....egész picik is vannak,vagyis olyan Melinda korosztálytól kezdődik,ők kusznak másznak,de azért figyelnek a többi gyerekre is,az oktató csajszi nagyon helyes,nekik való simogatós feladatokat is beleépít a feladatsorokba. (Vannak egészen mini babák is,de ők csak a közönség szerepét töltik be :wink: )
Ha tényleg úgy gondoljátok egyszer gyertek el és akkor kiderül...

Puszika!
Ildikó
ilgya1

hahó!

Hol vagytok?
És legfőképp hogy?
betegek meggyógyultak?

Kép
szeee

:(

Kép
szeee

Sziasztok!

Nálunk megint pörögnek az események, a hét minden napjára sikerült programot szerveznem, hol jönnek, hol megyünk, azt nem mondhatom, hogy unatkozunk. Emiatt most a házimunkát jól kell szerveznem, és alig jut időm netezni, de azért vagyok néha.

Vasárnap meghalt a Nagypapám, amitől eléggé ki vagyok, áldom az eszemet, hogy a szombat délelőttöt náluk töltöttem a gyerekkel... Így lelkileg sem vagyok a topon... De hagyjuk ezt!

Remélem, hogy jól van mindenki, és gyógyulnak a kis betegek!!!!!!

Kép
szabus

Szabus,
fogadd részvétünket, nagyon sajnáljuk a történteket.
Én sajnos egyik nagypapámat sem ismertem...

Mi jól vagyunk, csak tegnap amikor tudtam volna írni, nem tudtam belépni a babanetre. :cry: :cry:

Ha délben elalszik a gyerek, első dolgom, hogy jövök és mindent bepótolok.

Szeee, nyugodtan kérdezz bevallás ügyben, gondolom SZJA, holnap jön a főnöknőm, ha én nem :oops: , ő bizti tud válaszolni. :lol:
Ja, egyébként egy programot tesznek fel hozzám, meg kéne néznem, hogy hogy működik, stb...márc.végéig, úgyhogy lesz vele dolgom, de majd azért megpróbálok nem eltűnni.
Mi legyen a gyerekfoglalkozással?

Na, mennem kell, mert vki ráncigálja a gatyámat...

Kép
gombocka

sziasztok!

Szabus,
ezúton is részvétem... :(
de legalább elfoglalod kicsit magatokat.

Gombócka,
köszi, már rájöttem a dolgokra, megcsináltam a bevallásom. Csak el kellett olvasnom az útmutatót. Ja, meg rá kellett jönnöm, hogy a munkahelyem marhaságot írt az igazolásomra, mármint rossz összeget a családi kedvezményhez. Pedig hát ők értenek ám hozzá... :evil: mindegy, lényeg h 15 rugót visszakapok.

Sztem próbáljuk meg azt a zeneiskolás foglalkozást. pénteken jó nektek? mert akkor felhívom a nőcit mert azt mondják a lakóparkos lányok, h be kell jelentkezni, meg nem biztos h van hely :shock:

Anna,
meggyógyultatok?

Ildi,
remélem már ti is full egészségesek vagytok mindannyian. Néztem Réka képeit. Jól láttam, hogy az egyiken álmában mosolyog? Vagy nem? Mindenesetre tündéri!!!

Kép
szeee

Szeee,
hogy a fenébe tudtál belépni? Dél óta próbálkozom...
Na, mindegy, de megint az van, hogy mindjárt ébred a Mincsi és nem tudok írni.
Lemaradtam, pontosan hova mennénk pénteken és hányra?
Elvileg jó a péntek nekünk egész nap!

Kép
gombocka

Gombócka,
Ugyanott van ez a zenés foglalkozás a parknál, csak a másik oldalon. A Gyöngyvirág u. 7-9-ben van a zeneiskola, ott. Talán 9 és 10 órakor van babás foglalkozás pénteken, de nem tuti, mert a csajok innen a lakóparkból hétfőn járnak és nem tudják pontosan.
De akkor majd felhívom a nőcit és megkérdezem pontosan, hogy mikor van.

Hú, de értelmes voltam.

Kép kissé ziláltan ébredtem ma reggel :)

Képmert este sörözgettünk apával :wink:

Kép
szeee

Szeee,
nagggyon jók a képek!!! :lol: :lol:
egy gyors kérdés:
ma nem akartatok a Rózsába menni? :wink:
kérdezd meg akkor a pénteket. Sztem babakocsival megyünk most.
Majd valamelyik vill. megállóban talizunk.
Aztán, ha van kedvetek jöv.héten vmelyik nap meglátogathatnátok minket. Mindenkit szeretettel várunk ám!!!
pussz

Kép
gombocka

Sziasztok, újra...

Szeee,
képzeld, a múltkor meséltem a b.nőmnek, hogy voltunk a gyerekekkel ilyen zenés foglalkozáson és mondtam, hogy tök ciki volt, alig tudtam vmit abból amit mondókáztak.
A Mincsit felköszöntötték a szülinapján és engem meg megleptek egy könyvvel, amit a Logopédia kiadó adott ki, és ebben van egy csomó mondóka, amiket ott is mondtak.
Na a lényeg, hogy a csajszi logopédus és gondolta, hogy hasonlókat mondókáztak.
Szemezegettem belőle:

Sűrű erdő
(mutatunk a fejre)
Kopasz mező
(a homlokra)
Pislogó
(a szemre)
Szuszogó
(az orra)
Tátogó
(a szájra)
Itt bemegy
(az állra)
Itt megáll
(a nyakra)
Itt a kulacs, itt igyál
(a köldök csiklandozása)

xxx

A házat kiseperjük
(beleborzolunk a hajba)
A port letörölgetjük
(megsimogatjuk a homlokot)
Az ablakot behúzzuk
(lecsukjuk a szemeket)
A kulcson egyet csavarintunk
(csavarás az orron)

xxx

Hej, Gyula, Gyula, Gyula
(combok ütögetése)
Szóla a duda, duda, duda,
(a has ütögetése)
Pest, Buda, Buda, Buda
(vállak ütögetése)
Pattogatott kukorica
(a fej ütögetése)

xxx

Itt a szemem, itt a szám,
Ez meg itt az orrocskám
(mutatás szemre, szájra, orra)
Jobbra, balra kétkarom,
forgatom, ha akarom
(jobb és bal kéze emelgetése, forgatása)
Két lábamon megállok,
Ha akarok, ugrálok
(lábak ütögetése, ugrálás)
Kicsi orr, kicsi száj
(mutatás orra, szájra)
Keresztezi kicsi áll
Kupolája homlok
(mutogatás állra, homlokra)
Piros arc, piros nyár
(az arc simogatása)
Áfonyakék szembogár
(a szem lecsukása)