Sziasztok!
Szandrának minden szépet és jót kívánunk a csodaszép babájával!!! Gondolom, sokat hozzátett az élményhez, hogy természetesen megtudta szülni a kis Fédrát!
Nagyon mázlista a két újdonsült "anyukánk"!!
Ma hívott Hunka doki telefonon, ha "rám jönne a szülés" a budaiba már ne menjünk a pestibe pedig még nem tudunk menni, mivel nem vette át az ANTSZ!!!!!! Azt mondta, a Schöpf-Mereibe vegyük az irányt és a dokik a honvédból egyenlőre ott vezetik le a szüléseket!
Egyenlöre ennyit tudok, holnap megyek hozzá ctg-re, majd dumcsizunk, hátha van valami amivel tud vigasztalni (igy a 39. héten!)
Úgy hogy Lányok minden tök szuperrrr!
Aki ezt az egész folyamatot érti! Eddig megbarátkoztam vele, hogy vagy itt vagy ott, az emberek legalább ugyan azok, de hogy két szék között a pad alá ...
Erről a helyzetről az esküvönk jut eszembe. 2002 Margitszigeti Kápolna, 3 nappal előtte bejelentették, hogy lezárják a szigetet, mert jön az árvíz! Végül nagy sírás-rívás után, külön engedélyjel megtarthattuk, de este 10 után haza akartak küldeni minket, (ja, mert a lagzit is ott rendeztük!) merthogy addigra tetőzött az ár! Végül homokzsákokkal körülvéve szuper esküvöt tartottunk és "csak miénk volt a sziget", mivel hajnalban mi hagytuk el utoljára!
Ha életünk újabb legfontosabb eseménye is ilyen szerencsésen alakul, ismét hálát adunk a jó Istennek, és mindenkinek akinek kell.
Tudom, hogy a babucink mindenképp megszületik,amikor jónak látja csak ennél simább körülményekben bíztam!
Remélem senki sem kesereg, megoldódik minden de azért együtt érzek veletek, ha némileg titeket is megzavar a helyzet!
Kati! Minden OK lesz ne izgulj, ha megtudok holnap valami pontosabbat a dokinktól, értesítelek!
Mona! Ne aggódj vannak még csodák, de ha mégsem tud megfordulni a kis huncut, akkor biztosan így lesz jobb nektek és tudnak továbbra is kényelmesen növekedni, az a legfontosabb, lesz két szép fejlett babuskád! Ja igen, én 23.-ra vagyok kiírva, majd kiderül...
Hajni! Te hol tartasz időben? Ha megszületik a picur, Armandot ki fogja "kergetni"?
Judis! Sajna mostanában semmi értékes infóval nem tudunk szolgálni, talán később..
Magicka! Egyben vagytok? Most olvastam vissza a régi üziket, márc. 7-re voltál kiírva?! Tud valaki valamit?
Agi 77! Te mindennek tudója vagy itt köztünk, Magickáról nem hallottál Elikétől?! Mikor engedik haza a csajokat? Egyetlen informátorunk, tudsz valami friss hírrel szolgálni?!
Legyetek jók, puszi
Kisera