Thenus,
nem eszik még semmit, csak az anyatejet. Bár anyósom állandóan akar vele kóstoltatni dolgokat, mindig résen kell lennem.
Tegnap pl. kefírt akart a szájába dugni (egy cseppet), na azt már nem hagytam!!!!
Ráadásul egy védőnő barátnője telebeszélte a fejét, hogy jól teszi, ha kóstoltat a babával, mert majd az etetésnél jobban elfogadja. HÁT ILYEN HÜLYESÉGET, RÁÉRÜNK MÉG, NEM?????????
Na, mindegy. Elcsi mondjuk kedveli az új ízeket, de én ki akarom várni azt 6 hónapot, sőt.... Mondjuk, csak icipiciket kap, körömnyi nagyságú főtt sárgarépát, de azért akkor is.
Ja, elmúlt a zöldség.
De azért nagyon sokat kakilunk, sógornőm szerint az aktív mozgása a bélmozgást is serkenti.
Becsi, igaz, én is császárral szültem EZS-nél, de ha rajta múlik, akkor még várunk, mert azt mondta, rám bízza a döntést. Én döntöttem a császár mellett (holott elkötelezett spontános voltam...), mert nem volt értelme tovább szenvednem. Utólag is igazunk lett, mert nagyon komplikált lett volna a szülés, akkor inkább a műtét. Szóval Murphyke nem kell tőle tartani, hogy ő a hasfelmetsző Jack!
Mano, azért sokáig ne csepegtess abból a szemcseppből, nem tudom, neked milyet írtak fel, de Elcsié antibiotikum volt, ami nem túl jó az egészséges szervezetnek. Tényleg nincs megszabva, mennyi az egészséges hízás a babáknál, a lényeg, hogy ne fogyjon, én csak a WHO-s táblázat alapján mondtam a minimum 500 gr-ot. Az alatt az orvos valószínűleg javasolja a tápszert, a normálisabbja meg kimegy és megnéz egy szoptatást. Szóval no para.
Bogár, MI VAN???????????????????????????????????????????????
Képzeljétek, tegnap voltunk babaúszáson. Hát nem estem tőle hasra, ráadásul Eló az egészet végigüvöltötte.
Na, mindegy, majd legközelebb nem alvásidőben viszem. Viszont az úszónadrágja zseniális. Rikító pink színű, villogott a kis segge az egész társaságban!!!!!!