Sziasztok!
Unique
Laura bűbájos, nagyon édes pofija van. Csak, hogy tudd, én is azt hittem, hogy milyen kényelmetlena babáknak a hordozó, de ezt 2 napja megcáfolta Hanna baba, kb. 3 és fél órát aludt benne (nődokimnál voltunk) és itthon úgy kellett kivennem, még aludt volna. Pelenkát hajtogattam a popsija alá, jól el volt, mosolygott, evett. Baromi nehéz cipelni egy ilyen cuccot, DE éppen azért, mert úgy van megcsinálva, hogy biztonságos legyen.
Kriszta
szépen hízik a fiatalember, Hanna étvágya is töretlen, hétfőn 4,650-t mértem, majd' elájultam. A dokinéni szerint túleszi magát. ezért támadnak a nehézségek a kakilás körül. Úgyhogy most nem etethetem csak szigorúan 3 óránként (eddig ugyanis gyakrabban kért enni és azt az üvöltést nem lehet sokáig hallgatni...
) Én bérelek a kórházból a medela kézi szívóhoz gépet, hát mit ne mondjak, el sem tudom képzelni, hogy kézzel csináljam, annyira szuper így. Mondjuk a kezdetektől fogva így csinálom.
Fanni
én is így voltam Violával a 2. alkalom után, hittem is neki meg nem is, aztán az lett, úgy lett amit ő mondott. No comment. Utána a páromat (aki nagyon szkeptikus!!!) úgy levitte alfába, hogy alig tudott visszajönni és tisztán hallotta a hangomat ebben az állapotában. Nkem igazából az is elég volt, hogy megmondta, lesz gyerekünk és már nagyon itt van a közelben. Kb. 2 hónap múlva be is költözött a pocakomba. NEKED IS ÍGY LEGYEN!!!!!!
Melcsi
Hanna még nem mocorog annyit, bár ha begurul (cici), úgy jár a lába, mint vmi ír népitáncosnak. Nagyon erős a kiscsaj, gyönyörű teste van
Norka
szép a szobátok, végül hol vettétek meg a bútorokat? Azt javaslom, pihenj, amennyit tudsz, amellett, hogy szaladgáld is ki magad, mert ha megjön Bogi, egy ideig igencsak leköti a napjaidat. Én örülök, hogy mindent el tudtam még intézni, így most nyugodtabban ülök a fenekemen. De azért a napi séta felüdülés
(persze ma esik az eső...)
Orsi
adtam egy kis kamillát Hannának és én szedem az Espumisant, kaki volt reggel is Hála Istennek, így most jó a közérzete. Nagyon szenved, amikor nem tud termelni, órákig képes nyögni, nyomni. Szóval nálunk egyenlőre a napi kaki a cél, különben jön a szenvedés és nem alvás. Fickók mit csinálnak?
na megyek, írjatok! Farkasné, na mi van???? Hogy vagy? Nyaralás?
reno