Sziasztok Lányok
Karmen
Nekem a stimuláció kezdetétõl volt barnás, enyhe folyásom. A hormonok miatt tul.képpen nem múlt el a menzim. A punkció nem rontott a helyzeten, de annyi volt ez a barnás-pirosas folyás, hogy az orvosom azt mondta, csak akkor lesz belültetés, ha elmúlik. Vasárnap reggelre elmúlt
Nina
A nyilatkozat szerint - melyet a punkció elött néhány nappal odaad az orvosod - nem feltétlen szükséges altatásba végezni a beavatkozást, de ezt neked kell kérned. Nekem és akkor ott mindenkinek altatásban végezték. Engem már 7-szer altattak elötte igy nem volt újdonság a dolog, de itt volt a legkellemesebb az ébredés, mivel ez egy rövid (10 percig tartó) altatás volt. Egy órán át kell feküdni a beavatkozás után, de akkor már többnyire magadnál vagy és bekötnek egy infúziót is, a kiszáradás megelõzése miatt. Az egy óra fekvés után kényelmes fotelbe kiültetnek egy fél órára és ha úgy érzed fel tudsz kelni, tudtál pisilni akkor felöltözhetsz és lekisérnek az orvosodhoz. Ne félj tõle, gyorsan megy minden és közben megmondják, hogy mennyi kis petesejtecskét sikerült leszivni
A Krizsa egyszer nézett engem UH-on és nagyon kedves volt
A stimuláló szurikat hasfalba kell kapni. Én magamnak adtam be õket. Az elsõnél nagyon elügyetlenkedtük a Párommal
Megkértem,hogy törje le az ampulla végét a GonalF-rõl és persze csupa szilánk lett a gyogyi igy ugrott jópár ezer forint. Utána kiderült, hogy gyári hibás volt az egyik fecskendõ, mert nem volt luk a végén és nem tudtuk felszivni a gyogyit. Ezt ugyanis neked kell összekeverni a desztillált vizzel
Nos a Párom ezek után mondta, hogy köszöni, õ ebben nem kiván részt venni, mert addig csak rombolt
A Suprefact egyszerübb, mert gumikupakos üvegcsébõl egyszerû fecskendõvel kell felszivni a mennyiséget. Utána hasikát fertõtleniteni kell, hájacskát összecsippenteni (no ezzel nem volt gondom...) és tövig kell nyomni a tût és kész is. Ügyelni kell,hogy a kétféle szurit a has két különbözõ oldalára kell beadni
Én popsiba csak a tüszõrepesztõt kaptam de azt a Kaáliban adták be.
Karmen
Gondolhatod én is hogy izgulok
A férjem mindig megkérdezi, hogy "Hogy vannak a Kiskrumplik?"
Kiváncsi leszek, hétfõn kiderül
Bella
Sajnálom, hogy nem maradhatsz ennél a dokinál...
Sac
Köszi, magam is igy gondolom
Émi
Ne félj ahasba szuritól!Sokkal kevésbé kellemetlen mint a popóba kapni. Csak addig érzed amig a bõrszövet átszakad utána pedig úgy csúszik a tû a hájacskában mint a vajban
Bella
A szurinál jobb ellazitani a pocakot. Én az endos kezelésnél kaptam havi egy szurit a hasamba és amikor az elsõre mentem mondta a nõ, hogy húúú de nagyon vékony vagyok, jobb lenne hájas hasba beadni....
Drukkolok Mindenkinek
Puszi: Doris