Sziasztok Lányok, újra itthon!
A Mátra nem volt rossz, sőt, jól sikerült, sokat röhögtem Anyósékkal... Mindig ezt csinálom, mielőtt megyünk, morgok, mert semmi kedvem, aztán meg...

Gratu magamnak....
Bevettem az antibiotikumot már csütörtökön, így igazából mára lettem a régi. Nem mondom, hogy 100%-os vagyok, de ha már hazajöttünk, mosok, pakolok, ülőgarnitúrát tisztítok...., akkor igen is jól vagyok. Levegőt is kapok, szóval kezdek erőre kapni
Ami viszont szomorúsággal töltött el, az a kislányom 39,1 fokos láza.... Semmi baja nem volt, erre éjjel tüzelt a kis teste. Gyakorlatlan Anyukaként mázlistának tartottam magam, hogy pont a szomszéd szobában szunyált Anyósom, a gyerekorvos, így persze az alapokon kívül, mint lázcsillapító, volt alkalmam megtanulni a szabályos törölközőbe bugyolálást is, persze vizesen....

A láza lement 38 fokra, de ma sem jobb, most Apukával alszanak. Alig eszik és nyüszi, kapott most kúpot. Mivel azóta sincsen semmi baja, csak a kezét, textilt, mindent!!! meg akar enni, és persze a hőemelkedés, láz, masszívan a fogára gyanakszunk.... Lehet most egyszerre jön egy csomó.....
Na, de ez van, megoldjuk, és ha a foga, ha beteg, átvészljük ezt az időszakot.... De én kész voltam.... Terhes vagyok, dolgoznak a hormonok, na de amikor a 39 fokos lázzal küzdő lányom fekszik az ágyon múmjába csavarva, és a "Kerekecske dombocska" c. játékra vigyorog, nevet..................... Azt hittem elsírom magam...........................
Sunflower, fogad??? Szörnyű... Én is egy egészséges típus vagyok, de miért ilyenkor kell küzdeni ezekkel....

Én algopirinezek vész esetén, de tény, ki tudja mi van a száddal...
Lányok, majd gyertek a nemekkel, nagyon kíváncsi vagyok.
Én úúúúgy örülök, hogy kandúrkám lesz

Azaz kandúrkánk

Most énekeltem az Édes Kisfiam c. dalt, na a könnyeimtől nem láttam......