Sziasztok Lányok, újra itthon!
A Mátra nem volt rossz, sőt, jól sikerült, sokat röhögtem Anyósékkal... Mindig ezt csinálom, mielőtt megyünk, morgok, mert semmi kedvem, aztán meg...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Gratu magamnak....
Bevettem az antibiotikumot már csütörtökön, így igazából mára lettem a régi. Nem mondom, hogy 100%-os vagyok, de ha már hazajöttünk, mosok, pakolok, ülőgarnitúrát tisztítok...., akkor igen is jól vagyok. Levegőt is kapok, szóval kezdek erőre kapni
Ami viszont szomorúsággal töltött el, az a kislányom 39,1 fokos láza.... Semmi baja nem volt, erre éjjel tüzelt a kis teste. Gyakorlatlan Anyukaként mázlistának tartottam magam, hogy pont a szomszéd szobában szunyált Anyósom, a gyerekorvos, így persze az alapokon kívül, mint lázcsillapító, volt alkalmam megtanulni a szabályos törölközőbe bugyolálást is, persze vizesen....
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
A láza lement 38 fokra, de ma sem jobb, most Apukával alszanak. Alig eszik és nyüszi, kapott most kúpot. Mivel azóta sincsen semmi baja, csak a kezét, textilt, mindent!!! meg akar enni, és persze a hőemelkedés, láz, masszívan a fogára gyanakszunk.... Lehet most egyszerre jön egy csomó.....
Na, de ez van, megoldjuk, és ha a foga, ha beteg, átvészljük ezt az időszakot.... De én kész voltam.... Terhes vagyok, dolgoznak a hormonok, na de amikor a 39 fokos lázzal küzdő lányom fekszik az ágyon múmjába csavarva, és a "Kerekecske dombocska" c. játékra vigyorog, nevet..................... Azt hittem elsírom magam...........................
Sunflower, fogad??? Szörnyű... Én is egy egészséges típus vagyok, de miért ilyenkor kell küzdeni ezekkel....
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Én algopirinezek vész esetén, de tény, ki tudja mi van a száddal...
Lányok, majd gyertek a nemekkel, nagyon kíváncsi vagyok.
Én úúúúgy örülök, hogy kandúrkám lesz
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Azaz kandúrkánk
Most énekeltem az Édes Kisfiam c. dalt, na a könnyeimtől nem láttam......