Sziasztok!
Ann: sajna mire átmentem már nem voltatok ott.. (11-re értem át)...de nem gondoltam volna, hogy én valaha is annak fogok örülni, hogy bármelyikünknek csökken a hcg-je...de most igen!
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Szerintem vagy hívd fel Zolit és kérdezz rá, hogy az immunos vv-t a pároddal együtt csinálhatjátok-e v. ciklusfüggő, de szeritnem ha úgyis mész Vele a cuccosleadás miatt, akkor tisztasor, hogy ha lehet akkor a Tiedet is leveszik.
Bízom benne és nagyon drukkolok, hogy hamar túlessetek az újabb vizsgálatokon és miamarabb a hogyantovábbról tudjunk meg részleteket....
Addig meg tudod, mi itt vagyunk és tartjuk a frontot lélekügyileg is...
Kubukám: Marcusnak további gyógyhullámokat küldök:
Vikus: örülök, hogy itt vagy!!!
Vicky: még jó hogy nem érezted Magad jól.... így legalább láthattuk Barbust
Hope: egyik kismamaként köszi a gratulát.... Én nagyon meg tudlak érteni.... Ez a csapat sokat adott ahhoz, hogy át tudjam vészelni a küzdés időszakát!!!!!!!! Ó hányszor hallotam én is ugyanezeket, mint amit írsz....
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Sok könny, bosszúság.... és nem is sorolnám, mert úgyis tudod.... Tényleg, mesélj Magadról, milyen vizsgálataid voltak, mi a probléma..... hátha kiötöl a társaság valami hasznosat!!
Kispatak: Hát sikerült alulmúlnod Magad..... Kemény ezt kimondani, de talán tényleg jobb lesz hogy ha csak ilyen stílusú hsz-okra fut irányunkban Tőled, akkor a továbbiakban megkíméled a társaságot tőlük.....
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)