Hello Lányok!
Bocs, hogy ritkán vagyok, de sok a munka és miegymás..
Na.. nem tudom, hogy mit is írjak.. az Ágacska "klub" nagyon jó.. olyan sok dolgot tanulunk.. mindig van meghívott öf-vendég is. Szóval csúcs. Ja.. és a csoport egyik házaspár tagja decemberben kapott egy kislányt és ez olyan jó hír mindenkinek, hogy ilyen közelről látjuk, hogy igenis ez az út rendben van. És olyan megható volt, hogy ez a házaspár aznap már elhozhatta volna (hazavihette volna) a kislányt (aki 1,5 - 2 éves, félig roma származású, volt fotó is: tünemény!!), de a csoport miatt még eljöttek vidékről Bp-re, hogy velünk megosszák a jó hírt, bíztassanak bennünket, karácsonyra békességet/boldogságot kívánjanak, és elbúcsúzzanak.. megható volt, könnyek szöktek a szemembe, leírhatatlan.
A Tegyeszes tanfolyam első "fele" megvolt (jan. 8-9), a másik fele jan. 15-16. A csoport itt nem olyan nyitott/kommunikatív, mint az Ágacskában - de ez szerintem csak időfüggő.. A hölgy, aki vezette a tanfolyást (Székely Zsuzsa) egy angyal, nagyon felkészült, kedves, részletekre kitérő.. szóval nagyon jó. E héten már nem ő lesz, hanem egy kolléganője, de várom.. remélem, jó lesz. Itt a Tegyesznél állandó gond - szerintem - hogy nincs mindenre idő. De ami van, az minőségi.
Jó volt látni a Tegyeszes tanfolyamon, hogy mindenki sokat tanult, formálódtak a vélemények, hozzáállások, elképzelések.. Itt megint külön kiemelném, hogy számomra meglepő, hogy a budapesti Tegyesznél milyen kedvesek, segítőkészek, felkészültek.. (persze, ők tudják, hogy azok.. csak hát mi, az "utca embere" nem tudjuk, hogy mire számíthatunk).. de azt kell mondanom, hogy nagyon kellemes meglepetés, hogy milyen jó szakembereik vannak.
Az Ágacska egy másik történet: ott meghittebb (számomra legalábbis.. mert tudom, hogy zárt a csoport.. szeretem a moderátorokat.. ismerem a csoporttársaim, mármint: már összeismerkedtem mindenkivel). Úgy gondolom, hogy a Tegyeszes tanfolyam és más, kiegészítő "foglalkozás" nagyon jól megférnek egymással.
Amina - nálatok mizújs?
Puszi - te elmentél a pároddal "bejelentkezni"?