Halió!
Jó sokat írtatok..Remélem tudok mindenre reagálni.
Moncsi,nálunk is a meccs megy...
Hát én nem tudom,h mennék-e..de akkor ennyi erővel az ember a boltba se menjen,nem?Bár igaz ott nincs puszi,puszi..
Fogalmam sincs,mennyire komoly ez a dolog,de jobb vigyázni.
Én a Jánoshoz nem tudok hozászólni,én a Szt Imtrében szültem,többek között ezért(is) mentem vissza a régi dokinőmhöz,mert nekem ez közelebb van,meg a családnak is könnyebb volt oda bejárni,főleg anyukámnak.Egyébként én sem hiszem,h életképtelen lennél,mert akinek van türelme annyi kisgyerekhez egész nap,és eleve ilyen"hivatást"választ,amihez ekkora felelőséget kell vállalni,az biztos nem az.Én nem lennék rá képes asszem,pedig imádom a gyerekeket.De az ehez kevés.
Egyébként nem rég voltunk Esztergomban kirándulni hármasban..Megmásztuk a bazilikát,petit apa cipelte fel kenguruban..
Nekem anélkül is lógott a belem..
Rencsi,a fogorvos miatt nem irigyellek,én is most voltam kontrollon,azt hittem lesz annyi lyukas fogam,mint egy ementáli sajton,de szerencsére"csak"kicserélte 2 régi tömésemet,de abból nekem is az egyik alulról szuvasodott és csak akkor látta amikor megfúrta..De viszont így már semmi nehézfém nincs a számban.
Biztos erősek lesznek így Domi csontjai,én bízom benne h az én fiam ennek ellenére ,h nem tette tönkre a fogaimat,nem lesz olyan törékeny mint az apukája volt kicsinek(meg nagynak is
).Szokta is mondani,ha elindul a gyerek,kell rá bukó,meg térd és könyökvédő,mert már most látszik a habitusán,hogy nem fog semmit és senkit figyelembevenni..
Legalább ebben hasonlítson rám!!(mert a száján kívűl mást nem tudok felmutatni,bár igaz,h ígyvolt"rendelve")Eleinte poénkodtuk rajta,hogy reméljük nem kevertek el az intézetben semmit,de feketén fehéren látszik,hogy apja fia..
Viszont tök jó,h beváltják a bérleted,jó vásárt csináltatok...
Chili,én a Mammistyc(asszem így írják)vásároltam gatyákat,felsőkkel meg tök jól kihúztam a Jeans clubból.Ez a bolt a Blahánál van,meg van egy outletszerűség a Bartók Béla úton.
Ikkynek,meg Móninak gratula a csajokhoz..Édesek nagyon!!!!
Szerintetek létezik,hogy Petinek is mocorognak a fogai?Mert nagyon nyugtalankodik,és az elmúlt 2 éjjel is 2-3x kelt fel,ami nálunk nem szokott lenni,sírósan.Alig tudtam visszaaltatni.
Tényleg ti altatjátok(normál esetben)a gyereket?Mert nálunk kell,és ijesztgetnek,hogy majd nem fog magától aludni stb.
Aranyos vagy Moncsi,rólam gyakorlatilag a 6 hét alatt lement minden,pedig csak -6 kg-al jöttem ki a kórházból,de nagyon vizes voltam,a lábaim mint valami elefánté,úgy nézett ki.Pár nap múlva már kezdtem felismerni..
Egy jó szopis tanácsadó mindent megér,úgyh szerencséd van Moncsi..Én is szoptatom még Petit,de kezdettől fogva kell neki pótlás,de csoda,hogy még van tejcsi,mert az én családomban nem sokáig tudtak szoptatni a nők.
Bodzi,ti hogy vagytok?
Miciona,hol lehet rólatok esküvői képet látni?
Nem semmi ez a szitu,h az uraddal újra Apánkhoz jártok,de igaza van,ő a legjobb..A minta meg előttetek van,nem is kell messzire menni..Jól kijössz vele egyébként?Tök jó fej vagy,hogy írtad,h anyukája miatt nem raksz képet az iwiwre.Pont ma volt itt egy bnőm,akit 2 gyerekkel otthagyott a k..ög palija,és az új asszonyka mint a véres kardot mutogatja az ő gyerekeik képét a saját lapján.Sőt a lányok lapját is kezelgeti,és osztja az észt,apuka teljes egytértésével..Mindezt 22 évesen.Nem semmi.Bár ehez apukának is normálisan kéne állni,és akkor nem lenne ilyen hülye a helyzet,de attól a pasitól mást nem lehet várni,ragozhatnám még a viselt dolgait.
Én egyébként szívesen megnézem a képet.
Egyébként tök jó napunk volt,elurottunk a Camponába csavarogtunk kicsit,olyan édes dolgok voltak a H&M-ben..
Na jó,befejezem mára,valamit tutti elfelejtettem lereagálni,szóljatok rám..
Agyam egyébként mint a szita mióta itthon vagyok!!
Puszi.