csak gyorsban jövök!
baba!
nagyon nagyon gratula, most már aztán lehet gondolkodni, hogy hova férnek el a manók. 3 kiságy, 3as ikerkocsi, 3 bébihordó, besza..ás, milyen nagyon boldogok lehettek! persze azért nem lesz könnyü gondolom a terhesség sem, de legalább pihizel előre, mert utána nem hagynak a kisebb focicsapatnyi lurkók. 3 fiú, de szép is lenne!!!
drága ne is idegesítsd magam, nagycsaládos lettél hirtelen ez a lényeg! megérdemelted már nagyon! czeizer és társai, na ja. nincs fórumja, írok gyorsan oda, úgy belejöttem ma.
vasikáé írt a másik fórumra, mesélte a te esetedet, gondolom ma te lehettél az egyetlen 3-as ikres anyuka. vasi, tinky, te, jól összefutottatok és nem is tudtátok.
sajnos vasinak csak szept - okt környékén tudja elkezdeni v doki, remélem nem adja fel, holnap lesz a szülinapja, jó lett volna egy lombik erre az alkalomra.
tinkyb!
jajaj, bezártak apával? remélem azért nem féltél?
72 millió nagyon jó eredmény, ragacs, ragacs,ragacs ezerrel.
azért nálad elég az ikerterhesség vagy te is 3as anyuka szeretnél lenni? ++++++++++++++++++++++++ drukk.
hugi!
akartam írni, hogy sajnálom a babócádat, kitartás csaj! nemsokára kicsit enyhül a fájdalom, mert jön egy babuci vagy kettő vagy három?
witch!
nagyon drága vagy, attól még nyugodtan jöhetsz közénk, mert nem v doki betege vagy, a te storyd is tiszteletet érdemel, mint ahogy itt sokunké. a képek mennek folyamatoan ígérem, de én is kérek Jamináról. biliset, ha van, hihetetlen a kiscsaj, bilibe kakál és 7 hónapos sincs. nagyon ügyi! én nem ínám le helyetted a storyt, ha van kedved elmesélhetnéd a lányoknak a kálváriád, már csak azért is, hogy erőt adj sokaknak.
tényleg lányok, én az ilyen emberek előtt teszem le a kalapomat, mint witch, baba, hugi, noki, bandy detko, tikyb, vasikáé, egyenlőre a többiek storyát nem tudom, móni is eszembe jutott. ja és remélem minél előbb csatlakozik reni is közénk, holnap lesz a beültetése 7 embriós ő is. na ős is tiszteletet érdemel, a délelőtti díszes társaságnak meg ez legyen a legnagyobb öröme az életben, hogy most jól megírta (de ki kérdezte). bebizonyították, hogy nekik mindegy kit szídnak. kezdték vereczkey dr-ral, utána jött az egész fórum és végül távoztak velem. nem is értem, még megsértődtek, hogy nem csókokat dobáltunk nekik, így az éteren át.
hé csajok rájöttem valamire. somodynak is 3 gyereke van, ez nem a somody, hanem a somodyné! hogy ez előbb nem jutott eszembe. ezért tudja ilyen jól, hogy min ment a balhé v doki és az ura között, hallgatózhatott
-mond meg az uradnak, hogy küldjön egy kis pénzt a milliárdokból, vennék belőle üzleti alapismeret könyvet, persze huginak, mert hiányosságai vannak.
na ennyit a külsősökről, én jót röhögtem, rólam lepereg, kár fecsérelni az idejüket, ők meg idegesek lettek. remélem az arrogáns stílusommal vagy mit írtak rólam nem akarnak többet találkozni.