Sziasztok Lányok!
Merre vagytok????
Egy jó tanács az Utroval kapcsolatban!
Nekem is furi volt előszőr a történet.
Nos a transzfer napján vitte magammal, de nem tudtam , hogy van rá mód , hogy Ők felhelyezzék a transzfer után, így csak szépen lapult a táskámban.
Du.-án amikor a dokinőval beszéltük meg a továbbiakat kérdezte, hogy mizújs az utróval ugye felhelyeztem a déli adagot.
Mondtam , nemerre nagyon kétségba esett és mondta azonnal vegyem be, de hát ezek hüvelykúpok.
Mondta ne aggódjak az orális- szájon át szedhető is totál ugyanez csak nem forgalmazhatják úgy , hogy hüvelyi és orális.
Furcsán néztem rá , de bevettem előtte a 3 golyócskát.
Csütörtökön mikor voltam nála , írt fel megint hüvelyi golyókat és kértem írjon fel szájon át is egy dobozzal.
Ne sértődött meg a kételkedésembe , hanem mondta így legalább megnyugszom , hogy majd meglátom teljesen ugyanazt relyti a doboz.
Nos ez valóban így is van.
Tehát ha véletlen nincs rá alkalmatok , hogy felhelyezzétek nyugodtan vegyétek be egy kis vízzel szájon át.
Az a lényeg , hogyvalahogy a szervezetbe jusson a progeszteron.
Persze hüvelyiben jobb a hatás , de előfordul olyan helyzet , hogy nem tudsz vlel 2 órát feküdni , mert akkor kicsorog , akkor inkább supsz be a szájba.
Amúgy jól vagyok, sokat pihenek , de sokat vagyok fent is ,persze ne mélyülök bele a házi munkákba.
Pusszantás
További szép napot nektek!