Sziasztok!
Szeretnék én is hozzászólni ehhez a topichoz, illetve kérdésem is lenne.
De először is Bonico köszönet Neked a topic elindításáért, jó, hogy tapasztalatcserére van hova fordulni.
Én idén, április 29.-én voltam először Gidai doktor úrnál, Henne javaslatára (itt is köszönet érte). Nagyon kedves és szimpatikus volt. Én konkrétan amiatt kerestem meg, mert már sajnos két vetélésen vagyok túl (egyik tavaly október, második most április 20), mindegyik az 5. hét előtt, és a korábbi dokim ezt sajnos nem vette túl komolyan, vizsgálatra sem hívott be (pedig telefonon felhívtam vetélésemkor).
Gidai doki rögtön átérezte a problémát, és rögtön vérvételt javasolt. Viszont mondta, (És ez
Vízililiom a Te kérdésedre is válasz), hogy a SOTE II.-n ahol ő dolgozik, megszűnt a hormon labor, így vagy ír beutalót a háziorvosomhoz, ő pedig az sztk nőgyógyászatra, aki az sztk vérvételre , vagy fizetős helyet tud javasolni. Én utóbbi mellett döntöttem, mert a helyi Sztk-ban a nőgyógyász csak akkor ad vérvételre beutalót, ha egyébként hozzá járok rendelésre.
A Biovital Egészségközpontot javasolta (Mammut II.), itt 12.500 Ft a vérvétel. Viszont azt még én sem tudom, hogy alkalmanként-e, mert nekem a ciklus 4. 19. és 23. napján kellene mennem, de üdülési csekket elfogadnak. Hétvégén itt sincs vérvétel, emiatt a következőt kérdezném tőletek:
Fontos ugye, hogy egy cikluson belül vegyék le fenti napokon a vért? Mert nekem fentiek közül egy-két nap az elkövetkező 3 hónapban hétvégére esik, így lehet csak szeptemberben tudok menni. Valaki tudna ebben segíteni? Gidai dokit sajna elfelejtettem erről megkérdezni!
Válaszotokat előre is megköszönöm, szép napot Nektek: Szeszély!